Szálláskeresés helyben vagy neten
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
Hozzászóló Üzenet
# 151
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Papné Zsuzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50487 Üzenet linkje2008-01-05 17:47:34  Halkidiki-Neos Marmaras

# 152
Papné Zsuzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50488 Üzenet linkje2008-01-05 17:48:09  Halkidiki-Nea Moundania

# 153
Nagyg72
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50497 Üzenet linkje2008-01-05 20:00:38 

persze, ha kapok, elküldöm
# 154
Elizin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50512 Üzenet linkje2008-01-06 14:45:13 

Sziasztok!

Tudna valaki Lefkadának a nyugati oldalán szállás lehetõséget?
Voltunk már, de most kizárólag a nyugati oldalon szeretnénk szállást bérelni és hallottam, hogy lehet is, csak nem tudom merre érdeklõdjek.
Elõre is köszönöm!

# 155
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50581 Üzenet linkje2008-01-07 09:36:09 

Szevasztok!
Segitséget kérek az alábbiakra:
Sartiban, tengerparti szállást szeretnénk. Nem a beachen. Olyan szállásadót(adókat) keresek,
akinek lehet magyarul írni, és esetleg van arról infótok, hogy vállal
transfert Szaloniki-Sarti-Szaloniki viszonylatban. Repülõvel szeretnénk
utazni. Sajnálatos módon 2007. évben nem találtam olyan utazási irodát,
akik 2 hetes repülõs utat szerveztek Sartiba. Korábbiakban a Dias Zeusnak volt ilyen útja, de tavaly már csak buszosat indítottak. Az IBUSZ
indított repülõset, de csak 1 hetest lehetett foglalni. Leveleztem a Sithon
Travel-el is,a szállás részükrõl rendben volt, de a transfer-re nem tudtak
megoldást javasolni,- kivéve a taxit- ami utanként kb. € 100-ba kerülhet.
Tudom, hogy van Szalonikibõl közvetlen autóbusz járat Sartiba, de sem
én, sem a feleségem már nem tartozunk sem a fiatal , sem a közép korosztályhoz. Ezért már kerülünk minden "próbatételt" már csak a biztonságos, nyugodt utat kedveljük, Sartit meg szeretjük.
Remélem tudtok hasznos tanácsokat adni.
Elõre is köszönöm: Czoki.

# 156
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50676 Üzenet linkje2008-01-08 22:34:07 

Szia Czoki!

Az Unitravelnek, OTP Travelnek biztosan van Sartira transzfere a saloniki repülõtérrõl. A képviselõjükkel rendszeresen találkoztam a repülõtéren, amikor a Magyarországról érkezõ keddi Wizzair járatra várakoztunk. Õ is busszal vitte az utasait Sartira, és csakúgy vissza is. Remélem tudtam segíteni

# 157
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50677 Üzenet linkje2008-01-08 22:38:21 

Az Unitravel Sartira vonatkozó ajánlatai:

www.unitravel.hu/html/mediteran/halkidiki/halkidiki.html

# 158
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50681 Üzenet linkje2008-01-09 07:53:29  Válasz a #50677. hsz-ra Előzmény #50677

Szia Bogobea!
Köszönöm az infót, a tavalyi lehetõségeket nézve, igen kellemes lenne,
ha ez évben is ez a választék maradna.
Köszönettel vennék további segítséget is.
Üdv. Czoki.

# 159
Szacsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50704 Üzenet linkje2008-01-09 12:03:31  Válasz a #50416. hsz-ra Előzmény #50416

Pappné Zsuzsi!
Köszi a segítséget.
Megnéztem amit említettél képeket, nagyon tetszik. Több alkalommal is láttuk már ezt a helyet Sartira jövet menet, de nem tulajdonítottunk neki túl sok jelentõséget, bár így visszaemlékezve egyszer megálltunk néhány éve pár fotót készíteni, de azokat nem találtam meg. Amit emlettél árak azok 2007-esek voltak? Melyik idõszakban, mármint fõszezon volt, vagy valami más idõpont? Nekünk egyébként kicsit idegen az egyéni szállásfoglalás, mert eddig mindig utazási iroda szervezte a szállást. Kicsit félek tõle, nem is tudom hogyan kezdenék hozzá. Némi nyelvismeret gondolom szükséges lenne. Talán a nagyobb fiam tud segíteni, ha mégis az egyéni szállásfoglalás mellett döntünk.

# 160
Papné Zsuzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
64 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50788 Üzenet linkje2008-01-10 17:57:31  Válasz a #50704. hsz-ra Előzmény #50704

Szia,

Igen, igazad van, valóban nem mondtam. Az árak amit említettem 2007. éviek, de ahogy észre vettem azok az idén sem nagyon változtak.

Az egyéni szállásfoglalás pedig csak elsõre nehéz és némi bizonytalansággal tölti el az embert, de manapság amikor az utazási irodák is sorra mennek tönkre az sem sokkal biztosabb.

Nekem van egy levelem, amit évek óta használok, itt-ott kiegészítve szoktam elküldeni. Egyszerû, de arra éppen elég, hogy megtudjam, van-e szabad szállások, és ha igen mennyiért. Nekem a válasz e-mail-ekre az elsõ reakcióm az, hogy mennyibe kerül, ha az ár megfelelõ akkor olvasom csak el a levelet, akkor viszont én is szótározok.

Vannak persze olyan helyek, ahova egyszerûen nem találok elérhetõségeket ilyen pl. Makrigialos ahova évek óta szeretnénk elmenni, de egyszerûen nem boldogulok. Mint ahogy mondtam a Halkidiki részt valahogy jobban reklámozzák, láthattad a linkeken, hogy több száz apartmant találtam én is, ami közöl igazán lehet válogatni. Egyik szebb, mint a másik. Az egyik jobb helyen van mint a másik. Jut eszembe Toroni-ban láttam még egy nagyon jó kis apartman házat és tavaly 30 Euro-ba került. Nem tudom, hogy azt megtaláltátok, ha nem szólj és azt megkeresem neked.
Lehet, hogy sokan meg fognak orrolni rám, de nekem Sarti és Parália sem jött be igazán. Én pl. pont azért nem szeretem, amiért mások igen, a nyüzsgésért, az éjszakai életért. Én az ófalukkal rendelkezõ halász falukat jobban szeretem ahol a bazáron kívül azért akad más látni való is.

# 161
Szacsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#50809 Üzenet linkje2008-01-11 07:51:07  Válasz a #50788. hsz-ra Előzmény #50788

Egyetértek, ami Sartit és Paráliát illeti. Nekünk sem jött be az a hely. Mi mindig kimentünt a falu mellett lévõ partra, vagy Sartiból a Narancspartra. És az az esti tömeg, sem volt valami bizalomgerjesztõ. De van aki ezt szereti! Ezért próbálunk most más vizekre evezni.
# 162
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51019 Üzenet linkje2008-01-14 21:37:08 

Sziasztok!
Sajnos nem sikerült a Diasnál lefoglalnunk Sartin a szállást, icon_cry.gif mert idén már nem volt az iroda kínálatában az a ház amit kinéztünk.Arra is gondoltunk,hogy nekivágunk és helyben keresünk.Ha tudtok esetleg magánházat és annak az elérhetõségét,azt megköszönném.Tapasztalatok,képek minden mennyiségban érdekelnének.A Corali és az Agni házat ismerem.Csak kissé húzósak árban. 55-75 euro/nap icon_evil.gif
Katus

# 163
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51052 Üzenet linkje2008-01-15 13:06:30 

A téma címe: Szálláskeresés helyben.
Az utazási irodákróll ne itt írjtok, hanem az annak megfelelõ témában, tehát -> ITT.

# 164
Katus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
437 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51089 Üzenet linkje2008-01-15 19:56:18 

Köszi Jox!!!-Vettem icon_smile.gif
# 165
Czoki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
200 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#51175 Üzenet linkje2008-01-17 07:41:36  Válasz a #51019. hsz-ra Előzmény #51019

Szia Katus!
Írtam privátba,-próbáltam segíteni,- csak nem tudom valóban meg kaptad-e. Ha nem, szívesem megírom mégegyszer.
Üdv. Czoki.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
<   1 2 3 ... 10 11 12 ... 59 60 61   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu