Sziasztok!Nem jön vki Jún. vége felé Paraliára??
A másik kérdésem az lenne h biciklivel el lehet jutni az Olympos hegyhez??
Ha igen kb mennyi idõ bicajjal?
Sziasztok!Nem jön vki Jún. vége felé Paraliára??
A másik kérdésem az lenne h biciklivel el lehet jutni az Olympos hegyhez??
Ha igen kb mennyi idõ bicajjal?
Ha jól gondolom, nem kell átmenni Katerinin, de Katerini-Parália-ként is ezt a térképet hozta elõ a progi. Én csak autóval jártam arra. Magától Paráliától szerintem maximum egy laza 25-30 km, de az még csak Litochoro, egy gyönyörû kisváros a hegy lábánál. De azt biztsra tudom, hogy több felöl fel lehet menni a hegyre (persze valahol csak gyalog, van, ahol autóval is) de Dion felöl is fel lehet tekerni, arra fele jártam autóval. Az a rész még nyugisabb autók és más szempontból is. Aztán hogy a hegyre meddig bírsz felmenni... Hát ez rajtad és a bringán múlik. Ha ugye az aszfaltos utat választod, az lényegesen hosszabb, mivel szerpentinben megy fel, de sima terep. Ennek az a nagy veszélye, hogy mivel az erdõben kanyarog az út - vannak igencsak éles és beláthatatlan kanyarok - elég veszélyes két keréken. Viszont, ha szerzel turista, bringás térképet, szerintem frankó egyéb utakat is találsz felfelé. A hegyig nem igen van emelkedõs szakasz emlékeim szerint.
Hát hírtelen ennyi részemrõl. De biztos kapsz még infókat, ötleteket, tanácsokat
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy Paralia melyik részén van a Menta2 apartman? Az Apollon Travel szervezésében megyünk oda.
Valaki tud infókat róla?
Én hallottam róla, de h pontosan merre van, arra nem emlékszem. A mi csoportunkból is voltak akik ott laktak...sztem a Cocus irányába lehet, de ez nem biztos. VAgy nem lehet h ott van, a nagy Menta környékén?
helo! ha minden igaz, idén kijutunk görögbe! ezért érdekelne,hogy a 2 éves kisfiamnak tetszene e? pl.homok vagy kavics? milyen gyorsan mélyül, játékok a vizen,stb.?