Én meg laktam is ott Szerintem, ha nem fõszezonban akar valaki megszállni, akkor jó az apartman, de június közepétõl szeptember elejéig én sem ajánlanám, mert tényleg nagy a nyüzsi, és a ház elõtt még motorral is macerás megállni Ha valaki mégis "bevállalja" az 1-es vagy 5-ös szobát kérje
A www.kulfodiszallasok.hu -n vannak görögországi szálláshelyek, magyar telefonszámos elérhetõséggel, többek között a Sarti-i apartmanok, pl: phyllis, ammos, katerina, george. Egy fiatalemberrel beszéltem nemrégen, nagyon készségesen tájékoztatott, visszahívott amikor utánanézett az apartmannak, amit kérdeztem.
Sajnos a phyllisbe már nincs 4 fõs hely júliusra.
Így maradtunk újra idén is az apollónnál a Stamatis. Megyek mindjárt leelõlegezni, tavaly is ott voltunk.
Lenne egy pár kérdésem Sartival kapcsolatban. Pl hogy van e olyan rész a parton, ahol napágyak vannak és napernyõk(fogyasztás ellenében ingyenesek), szól a zene stb ? Maga a falu mekkora? Mi Stavrosban voltunk elõször Görögországban szóval más hasonlítási alapom nincsen. Szóval Sartiban vagy Stavrosban pezseg jobban az élet(éjszaka)? Köszi a válaszokat
Szia!
Sartin nincsenek bérelhetõ napágyak,a környékén is csak 1-2 olyan öbõl van ahol lehet bérelni én ennek nagyon örülök A faluban a parton van sok bár,étterem.
Stavros jóval nagyobb mint Sarti ebõl gondolom,hogy ott "pezsgõbb" az éjszakai élet.Sartin is van jó bár bulizós hely,de azért itt nem ez a jellemzõ
Sartin vannak napágyak, lehet is bérelni, és mivel már régen nem kis halászfalu, hanem az egyik legnépszerûbb üdülõhely, éjszakai élet is van rendesen.
Most akkor ki mond igazat? Tudom hogy Stavrosnak nem a legszebb a partja, de tetszett a nyüzsi. Azért is kérdeztem a napágyat mert jó dolognak tartom ott süttetni magamat, inni a fini frappét. Meg persze a jó zene. Szóval akkor azt mondod Jox hogy nem fogok csalódni ha Sartit választom.
Hogy csalódsz e Sartiban, az attól függ, hogy mi vársz tõle. Ha csak napágy kell, meg zene, akkor nem
Mi szeptember közepén voltuk, akkor már nyugisabb volt, de esténként még így is sokan mászkáltak a központban. Két discot láttunk, de akkor csak egy üzemelt. Fõszezonban valószínûleg nagyobb a nyüzgés.
Nekünk Sarti kicsinek tünt. Mi többet vártunk, de kevesebbet kaptunk...
Persze nem csak napágy kell meg zene, de mi fiatalok vagyunk szóval ez is egy szempont. Stavrosban nem igazán találtunk kis eldugott öblöket. Sartin állítólag sok ilyen van. Meg a képek alapján gyönyõrû a víz is. Mondjuk mi nem is vagyunk az a típus akik egésznap mászkálnak, nézelõdnek. Mi inkább napozunk pihenünk. Este meg a nyüzsisebb "városban" mászkálnánk. Miért, te mit vártál el Sartitól amit nem kaptál meg?
Egyrészt nekünk Sarti kicsi volt, nagyobbnak képzeltünk-reméltük. Másrészt, mivel mi mászkálosak vagyunk, nagyon zavart, hogy a közlkedés ott elég vacak...egy busz naponta négyszer Ha kocsival mentünk volna, talán másként látnánk. A környék és az öblök tényleg szépek, csináltunk is rengetek jó fotót, lásd: Hellasz.hu-fotóalbum
Ha napközben napozni,pihizni,csak úgy lenni szerettek,este pedig sétálni a nyüzsiben,akkor Sarti nagyon jó választás lesz !Hogyí kipihenje az ember az itthoni gázt,arra nem is találhatbnátok jobb helyet!Nekem az is fontos szempont,hogy az olcsó helyek közé tartozik.Gondolom,esténként vacsizni is szerettek valami jó kis étteremben...Hát Sartin már 3,5 E-tól komplett kaja van,és minden olyan különlegesség,ami egy ilyen hétbe kell/polip,kagyló,tintahal..stb/Mondjuk,ez drágább,mint 3,5-polip görög salátával,sörrel 9 E -ért ettem,de ez igy normális.Én csak javasolni tudom!