Szia Judit !
Igen,már 2 éve nem voltunk.Én máshová szerettem volna menni,de Robi ragaszkodott Sartihoz.Egyszerûen nem okozhat csalódást.És egyénileg szeretnénk menni ezért gondolotuk ,hogy majd a George jó lesz.Nem sokkal drágább mint az írodák házai.Nem a beachen van,de annyira nem rossz helyen.
Az biztos, hogy 10-bõl 9-nek bejön Sarti, én is szívesen emlékszem vissza minden csücskére . Most nem akarom elkiabálni, de lesz összehasonlítási alapom más görög csodával is, ha sikerül a tervünk. Thasszosz a cél, privát kértünk ajánlatot két helyrõl.
szia szerintem sartival nem jársz rosszul évek óta oda járok úgy vagyok vele mint az ismert reklám szöveg ezt nem lehet megunni.Jó nyaralást én spec már nagyon várom.
Kedves Vadevezõs!
Mi itt jónéhányan hasonlóan vagyunk Sarti-val, mint Te. Édes is volt már többször, és is kétszer, egyik ismerõsöm pedig már lassan egy évtizede visszajár.
Biztosan van, akinek a hely nem azt nyújtja, amit szeretne, de a zöm azért biztosan belészeret
Tavaly voltunk Keramotiban és átmentünk Thassosra.Gyönyörû !A kedvenc falucskám Panagia.Majd rájösz miért.
Keramotiban egy vadi új ap-hotelben laktunk,4 fõre 50€ volt és csúcs volt a felszereltsége.A part széles,homokos és Thassosszal szemben volt.Ha érdekel,küldök képeket.
Mi idén biztosan elmegyünk Thassosra,mert sok mindent nem láttunk és be kell pótolni.
Szinte biztos hogy 2 hét ,a dátum még nem tökéletes,de juli 22 után már kint leszünk.
Mi is két hét, vagy 10 napban gondolkodunk, július második fele a céldátum, vszínû 12-26 között. Nem tudom, hogy ellátogatunk-e Sartira, de egyeztessünk majd, hátha ott kinn összefutunk, akár Thassoson (is)!
Kb 2 óra,mert Halkidiki fölött megy az út Keramotiba ,komppal fél óra a sziget.
A 22 és a 26 között tépelõdünk.Ha 22én vagyunk kint akkor van esély,hogy talizzunk.Kivéve ha hazafelé bejösztök Sartira.Nem nagy kitérõ.
Szia Bobolya!
Most látom ti is abba az idõbe mentek---08.07.04.--- mikor mi csak ti Sarti mi meg Stavros. Ha autóval és egyedül mentek ---mi is 1 kocsival--
akkor akár társulhatnánk egy jó darabon!
Sziasztok! Lehet hogy volt már róla szó, most nincs idõm visszaolvasni. Volt már közületek valaki vonattal Thessalonikibe? Árakat, menetidõt, állomásokat tudok, az élmények és a tapasztalatok érdekelnének. Köszi mindenkinek!
Szia Gótika!
Olvasom jártál már Sartiban.Május 23.-án kezdjük a nyaralást APOLLON TRAVELLEL a PARIS ap.man-ban amirõl irtad,hogy fenn van a dombon a templom közelében.Légyszi irj róla bõvebben.Rugalmasak-e a csomagokat illetõen /kitesznek-e az utcára minket/Milyen a kilátás pékség van-e a közelben,piac van -e Sartin mert azt imádom.S ami infod van még oszd meg velem légyszives.
Zsi
Szia Zsi!
Igen van pékség,a fõtértõl nem messze,meg van egy Sarti beachen is!Piac nincs Sartin,de Sikiában van,ami pár kilométer(kb.3-4km)Sartitól ha jól emlékszem!
Igaz, nem engem kérdeztél,de láttam gótika nincs itt,ezért gondoltam hogy mielõbb megválaszolom a kérdéseidet!
Ez jól hangzik. Egyénileg megyünk,4-en. Beszélhetünk róla, habár az én férjuramat ismerve, lehet hogy 1-2 nappal elõbb lesz az indulás, úgy mint tavaly. Melyik apartmanba mentek: Mi a Stamatisban leszünk 2 hétig. Tavaly is ott voltunk. szupi volt.