Na,na! !!Hogy érezheted magad Paralián,amikor ott nincs is Cocus
És mi sem vagyunk ott,hogy ropjuk a magyar zenékre! És nem is tudsz Retsinát inni
Szóval .... ne mondj ilyet
Csajok vettem egy tök jó, tök szexi toppot, iszonyat jó áron (960 ftért, leárazva 4290 ft ról) és rögtön az járt a fejemben, h milyet fogok benne feszíteni Paralián, hogy az ott milyen jó lesz....kész vagyok
:d ez nagyon jó Vörös!!! mondjuk én se szólhatok mert én is mindig veszek nyárra pár cuccot.... sõt már azt várom,hogy mikor rakják ki a nyáriruhákat:D
Már én is összeírtam a listát,hogy Paralia elõtt miket kell beszereznem.Jó hosszú lett.Hol vetted a felsõt?
Bár ha sok ilyen torkos napunk lesz,én nem férek majd bele a cuccokba
Sziasztok !
Sokat látogatom a hellasz.hu -t az utóbbi idóben. Parálián már jártam 2001-ben, de a leírások alapján sokat változhatott.
Az idén szeretnénk elutazni vmikor augusztusban az Apollon Travel szervezésében a Menta 2 apartmanba, vagy a Nikos aparmanba és ezekrõl lenne pár kérdésem azokhoz akik már voltak a fenti apartmanok közül vmelyikben.
Pl: -Parália melyik részén találhatók, ha Katerini felõl nézzük. Esténként nagyon forgalmas-e a környéke , mert kisgyerek is jön velünk és este tud-e normálisan pihenni. A központ és a tenger milyen távolságra lehet.
Gépkocsival mennénk azzal lehet-e parkolni az apartmanok környékén.
Esetleg fényképeket is küldhetnének az apartmanokról, a hbb76@freemail.hu email címre, mert ami az utazási iroda prospektusában van az nem sok.
Sziasztok,
Már voltunk 1x Paralian és visszamennénk idén. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e közvetlen tengerparti (vagy tengerre nyíló) apartmanról.
Mi múltkor a Manos-ban voltunk, amivel nagyon meg voltunk elégedve, csak elég zajos volt, és most egy kicsit közelebb szeretnénk menni a tengerhez. A vágyam, hogy a teraszról lássuk a tengert!
Köszi a segítséget!
Sziasztok!Most fogok elõsször szülõk nélkül külföldre utazni.Már nagyon várom június 17-én indulunk:D Segítsetek nekem! Milyen áron van a Meteroák és az athéni fakt program? Érdemes befizetni a félpanzióra? A caravelbe fogunk menni hallotam a tulajról elég sok jót(rendes), de a szállás is olyan jó? Mondjuk az italárak milyen árban mozognak?A buszos útra valami jó kis tanács? Az idõ milyen június közepén , végén?Idõsebbek fiatalbbak vannak ilyenkor, Mi szülõkkel mindig szeptemberbe voltunk nyaralani !Sok széphelyen jártam már, de Görögország kimaradt..De most bepótoljuk:DLáttam már ti is azt tervzeitek , hogy mit visztek...Hát igen a ruhák....Nekem is vannak terveim:D
Elõre köszi a válaszotokat!
Üdv:Viki
Viki!
A Caravel nagyon jó hely, a szobák tök rendben vannak, és persze Panos iszonyat jó fej, a koktéljait mindenképp ki kell próbálni.
Tavaly a metorák 30 euró volt az Athén talán 45. Ott nem voltunk, de a meteorákat mindenképp meg kell nézni az nagyon jó!
Köszi a gyors válaszokat.:)Azt mondták mondjuk 10000 ft alatt lesz per program, de ahogy láttom Athén már alapból nem....Mert az árakat úgyis emeleték
Még szívesen fogadok pozitív/negatív észrevételeket:)
Üdv:Viki