Ma voltam bent a Diasnál. Már vannak 2008-as áraik, de katalogus és email megjelenés csak február közepén várható. Ha személyesen megy be az ember, akkor szívesen kalkulálnak egy árat.
A tavalyi kínálathoz képest kikerült a Hermes az ajánlatok közül, de jött egy új a Giannis, ami állítólag a Dias apartman közelében van.
Tehát akkor van az El Greco, Thomas, Fotini, Kalouda, Sotiria, Dias, Lena és Eleftheria.
De június "végéig" már nincs két fõs stúdió a Fotiniba, Kaloudában, Sotiriában
Ha az a Giannis az a Giannis, amire én gondolok, akkor a www.evitours.com Galerie menüpontjában meg lehet nézni.
Biztos csak azért nem vagyok benne, mert állandóan változtatják a házak nevét amikor ki, vagy bekerül egy iroda kínálatából. De mivel az Evi Tours a DiasZeus partnere, így nagy valószínûséggel, ez a ház lesz az. Jónak tûnik...
A Dias-nál az általunk megkérdezett 2008-as elõszezoni apartman árak (május 30-június 22) 25%-al magasabbak a tavalyinál. A busz ára pedig 13%-al több, mint 2007-ben.
hello! Mi Aug. 7-18ig szeretnénk menni Nei Poriba a Kék házba azt szeretném tudni mit tudtok a helyrõl és hogy jöne valaki abban az idõpontban nagyon várom már még soha nem láttunk tengert.
A Kék ház Nei Pori központjában van, közvetlen a templommal szemben. Ha utcára nézõ apartmanban lesztek akkor nagyon jó a kilátásotok, mert a tengert és az Olimposzt is látni egyszerre
Ami kicsit zavaró lehet, hogy 1 nap 2-szer harangoznak és hát ugye közelrõl az jól hallatszik
A ház 3 éve épült, elég jó állapotú. A felszerelés a Görögországi apartmanokban megszokott, hûtõ, villanyrezsó, fabútorok és van légkondi is.
Szerintem Nei Pori remek választás volt elsõ útnak, fõleg ha kirándulást kedvelõk vagytok. Rengetek úticél elérhetõ szervezetten és egyénileg is . Mindenféle tengeri móka, bicikli-, robogó-, quad bérlési lehetõség. Számtalan étterem és gyönyörû naplementék
Új vagyok a fórumon.
Már egy ideje olvasgatom a hozzászólásaitokat.
Igazából tanácsot szeretnék kérni tõletek.
Szeptember 13-án házasodunk a párommal, és szeretnénk utánna nászútra menni Görögországba.
Hova érdemes menni? Szeptemberben, ahol van a közelben repülõtér is, és nem a legdrágább, de szép hely.
Elõször is azt kellene eldönteni, hogy Észak-Görögország, vagy szigetek. Aztán, hogy nyüzsgõ, vagy csendesebb.Aztán, hogy szálloda, vagy apartman. Aztán, hogy reptértõl autót béreltek, vagy vonat, busz.
Így már lehetne kicsit szûkiteni
A Nei Pori topikban nagy valószínüséggel Nei Porit fogják ajánlani