Mi minden évben a Horvát tegerpartot célozzuk meg, de idén úgy döntöttünk, hogy Görögország a cél, mert homokos tengerpartra vágyunk. Már ki is néztük a helyet, Athéne apartmanban lennénk, úgy hogy ha valaki volt már esetleg ott, mi a földszinten a 4személyesben lennénk,akkor nagyon meg köszönném ha írna róla pár dolgot, hogy még is mire számithatunk. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok.
Mi minden évben a Horvát tengerpartra mentünk,de idén úgy döntöttünk, hogy Görögország lessz a cél, mert homokos tengerpartot szeretnénk. Ki is néztük Neos Marmaras( Athéne Apartmant). Tudom nem ide kellene ezt írni,de ha valaki járt már ott megírhatná, hogy mire számithatunk. Amugy 07.01-tõl mennénk autóval Pécsrõl. Ha esetleg megy még valaki ebben az idõben, akár eggyütt is mehetnénk. A segitséget elõre is köszönöm.
Szia racz68!
Mi 2x voltunk ott, bár mi busszal voltunk, tehát csak a közeli partszakaszokon strandoltunk, azok viszont kavicsosak sajna. Azt nem tudom, hogy a távolabbi részek homokosak-e? Viszont a táj és a viz tisztasága ill. élõvilága kárpótolt minket. Szóval szép. Az apartmanról biztos fog irni valaki, mi a másikban voltunk, az hibátlan volt, szerintem ez is az.
Talán még csak annyit, hogy ha busszal mentek, akkor számitani kell rá, hogy a nagyobb partszakasz ahol strandolni lehet, kicsit messze van a háztól, tehát mi mindig összecuccoltunk és úgy indultunk le a partra. Persze, ha kocsival vagytok akkor ez nem távolság, csak gyalog felcuccolva kicsit sok. Egyébként mi meg mindig Görögországba nyaralunk, mi ebbe szerelmesedtünk bele , biztos nem fogtok csalódni, mert gyönyörû. Az apartmanok egyszerüen felszereltek, de tiszták, ha lehet tengerre nézõ szobát válasszatok, igaz, hogy kicsit drágább, de megéri. Csodálatos a tenger az erkélyrõl nézve akár este, akár reggel. Az Alexandra apaartmannak frankó nagy erkélye van , mi 2 szobásban voltunk, de az erkélyen körbe tudtuk ülni az asztalt 4-en is- kényelmesen.Egyetek som finomságot. Húúú de jó nektek, hogy mentek, irigyellek benneteket, remélem mis eljutunk ismét Görögbe.
Szia zsuli37!
Nagyon köszi az infót!!! Az az igazság, hogy még nem foglaltuk le az apartmant,mert a földszinti 2 légteresbõl nem lehet látni a tengert,(ezt most kérdeztem meg),és az nekünk nem jó. Tehát most az a helyzet, hogy a 2-ik emeleten kapnánk egymás mellett 2db 2 személyest ami viszont a tengerre néz. Ez az apartman azért szimpatikus mert van internet hozzáférés is, ami a lányomnak elengedhetetlen. Tudom hülyeség de most mit csináljak ez van. Ja és autóval megyünk, mert én szeretnék nagyon sok helyre elmenni. De nagyon szimpatikus a másik apartman is amibe ti voltatok. Az Alexandra apartmanba hányadik emeleten van a kétlégteres?
Nagyon köszi!
Szia racs68!
Hát nem tudom, hogy kétlégterû-e, de az Alexandrában a 3. emeleten van 3 olyan nagyobb szoba ami tengerre néz.
Egyébként a www.grandtours.hu oldalon részletes leirást, jópár képet és ami a lényeg az apartmanok szobaelosztását is meg tudod nézni- érdemes.
Szia csabáék!
Nagyon köszönöm az infot. Holnap fizetem be az elõleget, végül az Athéne mellett maradtunk a 2 emelet c1, c2.es apartmant foglalom le, mert négyen megyünk, és igy is egymás mellett leszünk. Tehát csak az lesz vissza, hogy jól érezzük magunkat. Remélem jól választottunk!
Hello!
Abban tudna valaki segíteni, hogy az ottani Lidl-be, milyen cuccok vannak? Mert a Horvát tengernél is van Lidl, de valami hihetetlen rossz árukészlet van. Köszönöm.
Nagyjából ugyanazok az áruk vannak, mint az itthoni üzletekben, kiegészítve jópár görög élelmiszerárúval. Nikitinél van egy Lidl, az van a legközelebb Marmarashoz.