Én már ezen sem lepõdnék meg! De ne fessük az ördögöt a falra. Akkor inkább önként és dalolva megnézem a Rambo 10 év múlva készülõ járókeretes dzsungelharcos változatát!
A Görög Magyar Kulturalis Egyesület szerint:
"Γαμήλιο Πάρτυ (Esküvõi party) címmel játszák a görög mozikban január 17 óta
a Magyarországon született görög Koconi Ifigenia (Ιφιγένεια Κοτσώνη) forgatókönyve alapján készült filmet."
A Görög Magyar Kulturalis Egyesület szerint:
"Γαμήλιο Πάρτυ (Esküvõi party) címmel játszák a görög mozikban január 17 óta
a Magyarországon született görög Koconi Ifigenia (Ιφιγένεια Κοτσώνη) forgatókönyve alapján készült filmet."
Petro, azt mondjak hogy nem nagyon jo a film, de ez izles kerdese.
Eszter! Igen, Kretan forgattak, tudom hogy ott tobbszor voltal. Tipikus az hogy az eskuvon,
tobbszor lonek es persze mindenkinek van fegyvere.
A szam ami a videon es a filmen hangzik:
Manos Pirovolakis - An i agapi
Video: http://www.youtube.com/watch?v=OVA1C01vqh0
Ez a Manos Pirovolakis az elso zenesz aki ezt a kretai hangszert ("Lira" a gorog neve) hasznalt
modern gorog zeneben.
Petro, azt mondjak hogy nem nagyon jo a film, de ez izles kerdese.
Eszter! Igen, Kretan forgattak, tudom hogy ott tobbszor voltal. Tipikus az hogy az eskuvon,
tobbszor lonek es persze mindenkinek van fegyvere.
A szam ami a videon es a filmen hangzik:
Manos Pirovolakis - An i agapi
Video: https://www.youtube.com/watch?v=OVA1C01vqh0
Ez a Manos Pirovolakis az elso zenesz aki ezt a kretai hangszert ("Lira" a gorog neve) hasznalt
modern gorog zeneben.
Jorgo!
Nem csodálkozom azon, amit mondasz. Én már sokszor ráfáztam, mert egy film bemutatója nagyon jól össze volt állítva, megfogott, aztán amikor megnéztem, kiderült, hogy annyi volt az összes "normális jelenet", maga film meg egy nagy semmi
Igen, voltam már kétszer Krétán és remélem, hogy még lesz lehetõségem visszamenni. Bár nem ez a sziget a kedvencem, de a déli részén még sajnos nem jártam. És ezt még pótolnom kell
Igazad van, fõként a lövöldözés miatt gondoltam, hogy Krétán játszódik a film!
Valóban jó lenne, de sajnos nálunk nehéz görög filmekhez hozzájutni. Még az újabbakhoz is, nem még a régi filmekhez.
Egy-két filmet azért sikerült hoznom Görögországból, pl. a Διακοπές στην Αίγινα kimondottan aranyos film.
( Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Θανάσης Βέγγος )
Λάμπρος Κωνσταντάρας: az egyik legjobb gorog szinesz
Θανάσης Βέγγος: a legnagyobb gorog komikus
En viszont szeretnek magyar filmekhez hozzajutni!
petros: Jorgo! Utólagos engedelmeddel kicsit kiegészítettem a hozzászólásodat... Remélem, nem haragszol? Így legalább már mi is ismerjük az arcokat a nevekhez
Petro vigyazz, ez nem Ανδρέας Μπάρκουλης a kepen, hanem Νίκος Κούρκουλος!
petros: Kicseréltem! Õ az???
Igen! Csak nem annyira csinos ezen a kepen!
Legutóbb Jorgos szerkesztette (2008-02-05 00:55:58), összesen 2 alkalommal
Αλίκη Βουγιουκλάκη: a gorog Karady Katalin
Ανδρέας Μπάρκουλης: a legcsinosabb gorog szinesz
En viszont szeretnek magyar filmekhez hozzajutni!
Milyenfajta filmet szeretnél Jorgo barátom?
Régit, olyan Karády Katalinost, vagy a minden idõk legjobb magyar vígjátékát: Indul a bakterház... vagy?
Amúgy Jorgo egy görög multitalentumot kihagytál !!! Sikeres sportoló (volt), énekes, remek "performer" és még színészkedik is...
Ja, mondjuk még nem elég öreg a többi felsorolthoz
Αλίκη Βουγιουκλάκη: a gorog Karady Katalin
Ανδρέας Μπάρκουλης: a legcsinosabb gorog szinesz
Én viszont szeretnék magyar filmekhez hozzájutni!
Petros nem tudom miért kalózkodik ilyen otromba módon... hiszen ez csak az én privilégiumom kellene hogy legyen!
De legalább nem tud kimászni magától abból a hibából, amit én vétettem... amikor a fotókat válogattam...
(hacsak nem keresi meg az eredeti színész fotóját...)
Egyébként is, kitörölt még egy fontos YouTube-s linket, amit ajánlottam: