Jajjj !De jó .Én is augusztusra tervezem az utat,bár tavaly aug 27.én indultam és szept.5.én vissza,de most aug. közepe van tervben .Bevallom kicsit romantikus számokat küldtem,de van még fél évem,hogy minden féle zene sorra kerüljön .Majd mi felfrisítjük a Cocus zenei listáját
Hát mi ügyesek vagyunk,és persze megszállottak,így mi magunk is elõkerítettük már azokat amiket õ játszott !Volt olyan szám,amit most szerettem meg,erre mondta a Leon,hogy játszotta azt a Cocusban,csak én vagyok amnéziás
uhh Paralia, Cocus jaj már ugy várom...csajok össze kell hoznunk, h legalább egy hetet legyünk kinn együtt. Mi most legutóbb azt beszéltük, h nem maradunk kinn dolgozni, majd elmeséljük miért (semmi gond, ne aggódjatok ), de két hétre szeretnénk menni...szóval össze kéne hangolni. Jah és mi persze szigorúan alasitas apartman pártiak vagyunk...jó kilátással (Christee ha minden igaz a mi erkélyünk arra a házra nézett, ahol Leon is lakott...nem tudom mondtuk e ezt már)
Nem Ezt még nem mondtátok !Nagy hiba! !Akkor lehet most nem a Rena Hotelbe kéne mennem? ?Pedig az is jó volt,és közel volt a cocushoz .De ha ott jobbak a kilátások,akkor ...
jaja, tényleg szervezzzük össze. én egész nyáron izraelben leszek, és augusztus 20,-án jövök vissza, és már másnap indulnék is paráliára. ti mikor mentek? mi valszeg két hétre megyünk, hárman vagy négyen. nem olyan drága a két hét, mert a 2. hétre nem kell kifizetni a 22 ezer ft-os buszjegyet, nyilván. de alasitas apartman a valószínû az apollon travellel. szóval kezdjetek el gondolkodni, ti mikor mentek..
NE MÁÁÁÁ!! !Akkor 23.a elõtt nem is érsz Paraliára ?Mert akkor lehet csak a végén csípjük el egymást !De az még úgyis messze van Ez nekem új,hogy Te egész nyáron Izraelben leszel.Ránk fér már a dumcsi.
Sziasztok:)
Jó rég jártam itt...családi okok miatt:/..de nembaj..ujra megyünk Paráliára!!..valószinüleg aug vége szept. elsõ hete,2hét mennyország..Még nem tudjuk pontosan hol szállunk meg, vagy ino (ahol tavaly voltunk vagy alasitas ahol elöszõr voltunk:)..erici Rád emlékszem ..azt hiszem Neked volt az IBUSZ-val gondod mikor vissza jöttetek?
Sziasztok
Én juniusban szeretnék menni Paraliara, autoval.az apollon toursnál akarok szállást foglalni. Szeretnék néhány apartmanrol tudakolozni, ha valaki tud valamelyikrõl légyszi irja meg. menta2- nikos- alasitas- ino- manos- anna rita. Elõre is köszönöm a válaszokat.
Alasitas:Egyszerû a berendezése,de eddig a legjobb ahol voltam..csendes..családoknak jó
Manos:A központban van..jó hangos és tulságosan süti a nap igy éjjel is meleg...inkább bulizó fiataloknak való
Ino:Nagyon szép kivül-belül,csendes,a háziak segitõ készek és aranyosak és a ház jobb oldali részérõl láthatod a naplementét..