Június vége- július eleje között tervezzük Paráliát. Krisztának a múltkor privit küldtem, de úgy emlékszem szokott írni, csak más topikba láttam többször.
Sziasztok
Én 3szor a fédrában laktam és szerintem nagyon jól berendezett és nagyon jó helyen van:)
Nekem a skiathosi hajóút amit sosem hagynék ki:P
Viszont szerintem a görög est nem olyan nagy durranás mint amire számítottam,dehát ízlések és pofonok
Athén is szép csak a 6 órás út kicsit fárasztó...
Athént én kétszer is megjártam már, birható azért megéri
De a görög estre, h nekem fizetnének mennék talán, mert az egy rongyrázás csak és nem több
Skiathos meg szerintem egyszertélleg kell
Huh! Na itt vagyok! olyan ritkán jutok el ide hozzátok! Na szóval láttam Erici hogy írtál iwiwen! Ha gondolod tudok neked prosit küldeni! Csak írd meg hogy milyen kell! De akkor nálam kell lefoglalnod Átutalással szoktuk ilyenkor a dolgot megoldani! Paralia lenne a cél? Én is úgy visszamennék, mert bulizni sehol sem voltunk...Csak mivel elég fiatal vagyok, de már a keresetembõl telik rá én meg a Párom tudnánk menni, csak az a gond hogy az összes barátom és barátnõm még fõsulin tanul és nekik nem igazán telik így rá! És így kettecskén nem igazán lehet nagy bulikat csapni a Párommal... Van valami jó ötletetek? Nem kellene egy hellaszos bulit csapni Paralian úgy augusztus végén, szeptember elején?
Jó de 2 hét azért húzos árban . Ezért térünk mi vissza idén már 5. alkalomra !!!
De lassan a fõbb nevezetességeket már kipipáltuk
A szigeteket meg vénségünkre hagyjuk, mikor már alább hagy a Parália lázunk
Esküszöm lehet hülye vagyok,de mintha az én utazási irodám,illetve amivel tavaly voltam,azok nem emeltek árat.
Van ilyen?Vagy rosszul emlékszem az árakra.
hú szerintem mindenki írjon árakat az utazási irodák topikba, az apollon travel is drágább lett tavaly óta. mi is két hétre akarunk menni paráliára. diszi, ne aggódj, összehozzuk a bulit augusztus végén, szeptember elején. fõleg a cocusban:)