Helló! De mi megyünk szeptember 2-9-ig a Grand Toursal busszal. Mi már nyaraltunk egyszer Marmarason 14 évvel ezelõtt itt jártam elõszõr Görögországba. Most újra vissza látogatunk biztos jó lessz.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni?Idén nyáron készülünk Görögországba Marmarast néztük ki...de elõtte szeretnék érdeklõdni,az Athéne apartmanról és magáról a helyrõl is.a Grandtours utazási irodával utazunk busszal.Hallottam,hogy az apartmanhoz közel van egy kis öböl ami alkalmas strandolásra.Az homokos?Vagy milyen távolságra van a legközelebbi homokos tengerpart?Légyszi minél elõbb válszoljatok,mert le szeretném foglalni.Vagy más várost kellene keresnünk?Elõre is köszi
Szia Voda! Nekem mind akét helyrõl van tapasztalatom. Én is Marmarason láttam elõszõr a tengert azóta Görögország a kedvenc nyaraló helyem. Itt az a jó van homokos és sziklás part is.Mi szeretünk búvárkodni Marmarasznál gyönyörõ a víz alatti világ is. Jó pár helyen voltunk már / Neo Pori,Evia,Korfu, Toroni,Parga/ de ide vissza vágytam,mindíg ehhez hasonlítottam. Két éve voltunk Toroniba az 20-km-re van ott is szép volt. Neo Poriban más fogott meg pl az Olimposz lábánál fekszik volt egy kis erdõ ott láttam elõszõr szentjános bogarat esténként rengeteg cikázott a sötétbe gyönyörû volt. Ott igazán sík homokos a tengerpart a vizalatti világ nem olyan szép. Remélem tudtam segíteni egy picit a döntésbe. Mi is a Grand Toursal utazunk az Alexandrába fogunk lakni.
A GrandTours-szal mennénk Neos Marmaras-ba családostul. (12éves, 7 éves) A kérdés az csupán 1 vagy 2 hét???
Voltunk már tavaly, tavalyelõtt is Görögországban, akkor Makrigialoson volt a szállásunk mindkét alkalommal. (Maria-apartman, tulaj: Nikos---> szupi hely!!!!!!!!!!). Az elmúlt 2 év alatt nagyon sok helyet bejártunk már. (Meteroák, Olimpusz, Edessa, Tembi, csúszdapark, Platamonas, NeoPori, Thesszaloniki, Skiathos-sziget, Volos város, egy ottani camping ...)
Nem tudom, hogy NeosMarmaras-ból milyen féle látványosságot lehetne megközelíteni, azaz "mi van arrafelé?". Ugyanis nemcsak a strand kedvéért szeretünk Görögországba menni, hanem magáért a kultúráért, az emberekért. El vagyunk bizonytalanodva, hogy vajon a 2 hét alatt nem-e fogunk unatkozni???? Mert én összességében nem nagyon találtunk, olyan "nagy durranás" dolgokat a környéken.
Ha van kedved, és idõd légyszike válaszolj, hamarosan foglalnunk kéne a szállást.
üdv.
Zsófi73
Szia Zsofi! Úgylátom ami közeli nevezetesség ott már voltatok. Viszont a sihton félsziget gyönyörû érdemes körbe járni nagyon szép és látványos a tengerpart. Vannak hajó kirándulások amik szintén jók. Mivel utaznátok kocsival vagy busszal?
Szia Zsófi!
Mi most megyünk elöször Görögországba, mert minden évben a Horvát tenger volt a cél.De idén homokos part a cél, de valami igazán szép helyre akarunk menni, ezért választottuk Neos Marmarast.Mi egy hétre megyünk, mert nem akarok unatkozni, aztán majd meglátjuk lehet maradunk tovább( ez az autó elõnye).
Szia!
Kocsival mennénk (megyüüüüüüüüüüüüüünk!!!),,már lefoglaltuk júli 15-tõl 29-ig Alexandra 31-es ap. . Potom 144 eFt. GrandTours. De Szegeden a Toptpurs-szal. Légyszi' segíts. Bár nem sürgõs.
Nem tudom,csak még nem voltam Görögországban,de amugy sem vagyok egy olyan feküdjünk ki a napra és egész nap pihi tipus, úgy hogy a félszigetet biztosan bejárom elejétõl a végéig.