Lehet,hogy tudok nektek segíteni Miskolciutas és bludi az Ibéria apartmannal kapcsolatban.
Ha felkeresitek a www.gportal.hu/portal/zante oldalt ott találtok "Szállás Fotókat" és úgy emlékezem,hogy a beszámolók között leírást is.
Persze ez csak akkor oké ha még nem fedeztétek fel ezt az oldalt.
Szia Miskolciutas és Atosz!
Juni 7-21-ig megyünk.Biztos nagyon tuti lesz,Görögország ezen részén még nem jártam,de sok helyen már igen.Ti mikor mentek Miskolciutas?Egyéni vagy busz?
Köszi,ezt az oldalt már felfedeztem,olyanokra lettem volna (lennék) kiváncsi,hogy tényleg olyan jól felszerelt apartman-e,mint ahogy írják,adnak-e törcsit,hétközbe van-e takarítás,meg ilyesmik.Annyira "nem lényeg" csak már most be vagyok sózva,és amit lehet azt tudni szeretném.Egyébként az apartman a képeken nagyon jól néz ki!
Mégegyszer köszi,hogy próbáltál segiteni Atosz!
Üdv
Tünde
Mi is a Bozikist néztük ki elsõ körben,de mire bementünk,leopciózták elõttünk.Meg sokat vaciláltam is,erre sok tanum van,de már eldõlt minden.A család állitja,remek lesz,én meg már elhiszem...akár milyen is az a 400 km.Egyébként megtaláltam Szöszy hozzászólását!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy Zakynthoson milyen a közbiztonság?
Ha robogot bérlünk kint leht hagyni az utcán????
Vagy ha azzal megyünk másik városba strandolni, nézelõdni leállítjuk az út széllén és kész?
Tudom egy kicsit hülye a kérdés, de fontos lenne:
Mi pedig aug. 15-én indulunk.
Mi is az interneten foglaltatuk le a Bozikis-t,mert amikor megláttuk,hogy agusztusban
nagyon kevés hely volt ami még nem volt lefoglalva,(és Zakynthosba pedig nagyon el szerettünk volna menni),
így gyorsan le is foglaltuk a szállást.