Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2251
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53230 Üzenet linkje2008-02-23 09:32:44 

Szi Kozo,

Számomra nem volt ismerõs az iroda, ezért megnéztem a weoldalukat. Találtam néhány informáci és képhibát. A weboldalon feltüntetett árait összehasonlítottam 3 másik iroda áraival. Az elõ és utószezonban van alacsabb ára, de fõ idényben, drágábbnak talltam az árait a másik 3-nál.

# 2252
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53231 Üzenet linkje2008-02-23 09:36:12 

elnézést az elõzõ hozzászólás betû hiányaiért... icon_sad.gif
Ime javítva:

Számomra nem volt ismerõs az iroda, ezért megnéztem a weboldalukat. Találtam néhány információ és képhibát. A weboldalon feltüntetett árait összehasonlítottam 3 másik iroda áraival. Az elõ és utószezonban van alacsonyabb ára, de fõidényben, drágábbnak találtam az árait a másik 3 irodáénál.

# 2253
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53232 Üzenet linkje2008-02-23 09:44:27 

Félreértés ne essék, a fent leírtakkal nem az irodáról alkottam véleményt, csak informáci kiegészítésnek szántam. Az oldalukon található térképük egész jó és az áraik sem tûnnek rossznak, inkább átlagosnak. Bár az is lehet, hogy egyéni megállapodással, jobb ár is kialakítható...
Kiváncsian várom én is tapsztalatokkal rendelkezõk véleményét icon_smile.gif

# 2254
Voda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53239 Üzenet linkje2008-02-23 13:00:54 

Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Az idén elõször megyünk Görögországba.Neos Marmaras és Nei Pori között gondolkozunk...A Dora apartmant néztük ki.Aki volt már ott légyszi írja le,milyen volt a szállás és miylen közel van a tengerpart(lehetõleg homokos)Köszi
# 2255
Picimancs
Aktív fórumos
Aktív fórumos
125 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53261 Üzenet linkje2008-02-23 22:00:45 

Sziasztok!

Elöször megyünk nyaralni görögországba Nei poriba!A Dora apartmant néztük ki igaz még lefoglalva nincs reménykedünk hogy van még hely.Tudna nekünk valaki infot mondani rola??
Elöre is köszi

# 2256
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53266 Üzenet linkje2008-02-24 08:28:05 

voda írta:
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni?Az idén elõször megyünk Görögországba.Neos Marmaras és Nei Pori között gondolkozunk...A Dora apartmant néztük ki.Aki volt már ott légyszi írja le,milyen volt a szállás és miylen közel van a tengerpart(lehetõleg homokos)Köszi

Szia Voda,

A két helyet nem igazán lehet egy kalap alá venni.
Nei Pori sík terepen épült, hosszú homokos tengerpartja van, háttérben az Olimposszal. A legtávolabbi háztól is csak kb. 350 méter a part. Jó közlekedéssel(vasútállomás, több buszjárat).
Neos Marmaras a Shiton félsziget felsõ részén található, dombokra épült szûk utcákkal. A tengerpart (szintén homokos) távolsága nagyban függ attól, hogy hol van a szállás. A központja egy kikötõ köré épült. Egy buszjárat köti össze a félsziget többi részével és Thesszalonikivel. Neos Marmarastól nem messze van egy kis fal, ahol csak a hagyományos módon építkeznek és Szent István a védõszentjük icon_smile.gif
Mindkét hely természeti környezete lenyûgözõen szép. A Shiton részre szerintem ajánlott autóval menni.
Összeségében nekünk Nei Pori jobban bejött icon_smile.gif

# 2257
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53267 Üzenet linkje2008-02-24 08:43:21 

voda, picimancs,

A Dora apartmannal kapcsolatban javaslom, hogy olvassatok el a tavalyi hozzászólásokat eme topikban, ott biztos találtok információt icon_smile.gif

# 2258
Voda
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53305 Üzenet linkje2008-02-24 21:17:30 

Köszi szépen sz információt!
# 2259
Boadicea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53343 Üzenet linkje2008-02-25 15:33:44  Delphibe Neoi Poriból

Sziasztok,

lehet, hogy nem újat kérdezek, dehát a sok-sok oldalt nem bírtam még végig olvasni. Szóval: sok helyen azzal reklámozzák Neoi Porit, hogy fakultatív program keretén belül el lehet jutni Delphibe. Igaz ez? Ha vki volt már ott (mármint Delphiben), leírja, hogy milyen volt és mennyibe került a fak. program?

Köszi szépen.

# 2260
Bogobea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53355 Üzenet linkje2008-02-25 21:37:08 

Szia boadicea,

sajnos a Delphibe induló kirándulások nem szoktak megvalósulni, mivel sosem jön össze elegendõ ember, messze van és az ára is túl magas. Legalábbis saját tapasztalat alapján. Szerintebb Delphit délebbi vidékrõl érdemesebb megcélozni...

# 2261
Boadicea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53363 Üzenet linkje2008-02-26 09:24:35  Válasz a #53355. hsz-ra Előzmény #53355

Köszönöm a választ.

Közben már a Nei Pori fórum 25. oldalán tartok icon_smile.gif, és ebbõl számomra is kiderült, hogy Delphi kemény dió lenne.

Bogobea, azt hiszem pont te írtad egy helyen, h a román turisták ennél lelkesebbek. Vajon nem lehetne velük megtenni egy ilyen fakultaív programot? (erdélyi származású vagyok, így még a nyelvbõl is értenék valamicskét) Itt akár az athéni programra is gondolok, ha az is elmarad kevés magyar jelentkezõ miatt.

Amúgy mindenképp Nei Pori-nál maradunk, mert a Skiathos-t meg semmiképp sem akarjuk kihagyni icon_smile.gif és mert tetszik a hely a leírások alapján.

Ui: örvendek, h te mint bennfentes még mindig, a milliódik icon_smile.gif oldal után is, aktívan írogatsz.

# 2262
Boadicea
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53367 Üzenet linkje2008-02-26 10:26:04 

Ja, azt nem írtam, hogy a párommal mennénk május végén Nei Poriba. Vamelyik first minute, buszos ajánlatot szeretnénk elkapni még a héten, csak még nem döntöttük el, hogy melyik irodához menjünk itt Pesten. Többnek is van hasonló ajánlata. Na, de még alszunk rá vagy kettõt.

Mindenesetre örevendek, hogy ráleltem erre az oldalra, s igyekszem is májusig átolvasni a hellasz.hu összes Nei Poris topicját s megnézegetni a sok képet. icon_smile.gif

# 2263
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53370 Üzenet linkje2008-02-26 11:18:37  Válasz a #53367. hsz-ra Előzmény #53367

Én a Dias Zeust ajánlom Õk a legolcsóbbak, de javaslom, hogy, ha teheted mej ki az Utazás kiállításra.
# 2264
Süni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
191 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53377 Üzenet linkje2008-02-26 16:35:20  Válasz a #53261. hsz-ra Előzmény #53261

Sziasztok !

A Dóra apartman Nei-Pori szélén, Platamon felé esõ részén van, kb. 100-150 m-re a tengertõl. Csendes helyen van, a legszélsõ utca sarkán, egyik oldalról egy fás, erdõs rész van. Többször volt már szállásunk ez az apartman, a 2 fõs teljesen átlagosan felszerelt, a 4-6 fõs tágas szép apartman, tiszta, a háziak a földszinten laknak, nagyon barátságosak. Az ide közel esõ partrész kevésbé zsúfolt, a part mellett többször átsétáltunk Platamonra. Ha valaki kocsival utazik, nagyon jól lehet parkolni, de ez szinte mindenhol így van Nei-pori területén.

üdv. süni

# 2265
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53382 Üzenet linkje2008-02-26 18:50:44 

boadicea,

Az Athéni kirándulás, akár egyéni fakultatívval is megoldható. Mi tavay úgy voltunk és idén is úgy megyünk icon_smile.gif
A Diasnál a május végi helyek elég gyorsan fogynak. A szombati indulásosok közül még van (vagyis volt a múlt héten) az El Grecoban, a Thomasban és a Giannisban.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 150 151 152 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu