Szia Zsofi Racz68! Szerintem unatkozni biztos nem fogtok. Mi már voltunk párszor Görögországba de még sose unatkoztunk. Szerintem mindenki megtalálja a legjobb elfoglaltságot amit szeret /Kirándulás,hajókázás,napozás fürdés,búvárkodás/
Sziasztok!Azt olvastam,hogy az Athéne apartmanhoz közel van egy kis öböl,szeretném megkérdezni,hogy ez homokos?Vagy kavicsos?Milyen távol van a legközelebbi homokos part az apartmanhoz?
Sziasztok!Azt olvastam,hogy az Athéne apartmanhoz közel van egy kis öböl,szeretném megkérdezni,hogy ez homokos?Vagy kavicsos?Milyen távol van a legközelebbi homokos part az apartmanhoz?
Nem túl hosszú ez a topic, érdemes végigolvasni... Mindjárt az elején olvashatod: "Több strandja van, mivel mi fent a hegyoldalban laktunk az ottani öbölben strandoltunk. Nem teljesen homokos a part ott, hanem olyan nagyon pici, aprókavicsos." Én úgy tudom, hogy ez viszonylag gyorsan mélyül... A térképrõl láthatod, hogy közel a nagy (homokos, de a szélén sziklás) strand, de a központ kicsit messze van...
Szeretném minden Marmarasra utazó figyelmébe ajánlani a Grand Torus honlapját (grandtorurs.hu) Nagyon sok info van a lapon. Mind az apartmanokkal kapcsolatban (Athene, Alexandra), mind pedig a várossal (falu???) kapcsolatban. Ajánlott útvonal, látványosságok. Van fórum is. Mi Szegedrõl indulunk és a TopTours-szal kötöttünk utazási szerzõdést.
Szia Ericsike!
A grandtours.hu honlapján minden info (kép is) megtalálható az Alexandra appartmanról. Mi is oda megyünk. Júli. 15-29-ig. Már naon várom.
zsófi73
Ericsike!
Ja és a grandtorus.hu-n egy csomó info van. Többek között fórum is, és ebben szerepel az apartman leírása is. Még az is, hogy milyen berendezési tárgyak vannak.
Mi is tervezzük, hogy idemegyünk, június 10-tõl, az Athéne apartmanba. Még nem foglaltuk le, még gondolkodunk rajta, hogy a 2,5 éves gyermekünkkel elmerjünk-e indulni busszal. Az irodában biztatnak.
Nem tudtok véletlenül mostani autóbérlési árakat kint?
Szia Racz68 ! Grand Tours oldalán a fórunba Katától/idegenvezetõ/ kérdezd meg a hûtõt õ is az Athénébe lakik. Mi is elõszõr oda szerettünk volna lakni de a mi idõpontunkba levan foglalva az összes szoba. De az Alexandrát is dicsérik.
Szia Racz68 ! Grand Tours oldalán a fórunba Katától/idegenvezetõ/ kérdezd meg a hûtõt õ is az Athénébe lakik. Mi is elõszõr oda szerettünk volna lakni de a mi idõpontunkba levan foglalva az összes szoba. De az Alexandrát is dicsérik.