Sziasztok Parga rajongók!
Most fizettünk be a Sakisba, szeptember 11-29-ig. Ahogy rátaláltam erre az oldalra, már tudtam hogy Parga lesz az idei uticél.
Tolóban és Sartin voltunk már, és mind a kettõ gyönyörû volt.
Most szivesen siettetném az idõt.
üdv mindenkinek
Eszter79
Az idén mi is Pargát szeretnénk úticélul választani. Nagyon sok jót halottam a Sakis apartmanról, de az Aeolus prospektusában azt írták, hogy a 3. ágy az (kihúzható fotelágy). Na már most a 15 éves 183 cm-es fiamnak az igazából nem biztos, hogy kényelmes lenne. Ezért szeretném ha tudna nekem segíteni valaki, hogy ez így van-e? Mert ha igazából csak két személyesek a szobák, akkor másikat kell választanunk.
Szia Anikó!
Az utikalauz.hu oldalról nyomtattam ki a Pargai élménybeszámolódat. Nagyon ügyesen megírtad, élvezettel olvastam. Sõt a férjemmel is elolvastatom, nagyon jó kis kedvcsináló. A képekkel együtt pláne élvezet. Köszönjük szépen!
Eszter79
Szia Dati!
Mi a Sakisban voltunk, a mi szobánkban (7-es) egy franciaágy és egy egyszemélyes volt, a görögöknél általános, szép és masszív fa+matrac kivitelben. Az apartman is aránylag tágas volt, nagy valószinûséggel Ti is a földszintre kerültök, mert a szlovákok kapják a fentieket, de én életemben elõször nem bántam, mert egy gyönyörû kertben ücsörögsz pálmák és virágok között!
Csincsi!
Május 31. - június 14. Aeolussal szintén, és szerintem nagyon jó áron, a két hét 61500, oda busz és hajó, vissza repülõ, ebben már az illeték is benne van, igaz az utazás kiállításon adtak 14% kedvezményt.
Parga-ba készülünk a nyáron és a Diogenis apartmant néztük ki.Van-e valakinek személyes tapasztalata az apartmannal kapcsolatban?
Szia!
Mi tavaly õsszel voltunk Pargán. sétánk során találkoztunk a Diogenis apartmannal. A ház a fõutat a Valtossal összekötõ nagy forgalmú út mellett fekszik. Az épületet csak kívülrõl láttuk, így nagyon szép, viszont hátránya, hogy, ha jármûvel nem rendelkezel igen fárasztó a megközelítése. Persze Pargán mindenhonnan sokat kell menni mindenhová, de ez mindentõl távol van, ráadásul meredek, õrült forgalmú kocsiúton. Itt a távolságok jelentõs szintkülönbségeket is jelentenek.
Ha a Sakist válaszod akkor a Valtoshoz vagy közel, ha a Zachariast a városközponthoz érsz el percek alatt. A Diogenis minkettõtõl távol van ráadásul kellemetlen meredek, veszélyes úton. Persze ez csak az én magánvéleményem, halgass meg több véleményt is!