Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 151
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Görögrajongó
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53735 Üzenet linkje2008-03-04 14:39:43 

H.apci!
Mennyire igazad van! Nem készültünk fel! Ha az Ibusznál Szarti helyett, nem tukmálják ránk Toronit, azzal, hogy az ugyan olyan mint Szarti, és ha nem azt olvasom "megtévesztõn" a kedves ott jártaktól, hogy milyen gyönyörû, hanem csak ragaszkodom a már megtapasztaltakhoz, nem jártam volna, (hogy is fogalmaztad kedvesen?) pórul!
Görögország nagyon szép és változatos persze "mihezképest?" Toroni is az
lehet annak, aki még látta más arculatát!
Ez az én szubjektív véleményem!
Te meg egy roppant elmés ember vagy!

# 152
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53765 Üzenet linkje2008-03-04 21:33:47  Válasz a #53735. hsz-ra Előzmény #53735

Szia Görögrajongó! Szerintem aki jól érezte magát Toróniba az nem írhatta azt ,hogy rossz. Nem tudhatták hogy ez neked nem fog tetszeni. Ez a te tapasztalatod ennyi. Mi is jártunk már pár helyen Görögországba de szerintem Toroni is szép. Ez mindíg attól függ te mit vársz attól a helytõl ahová mész szerintem midenhol van ami tetszik és ami nem. De Görögországnak mindenhol megvan a maga varázsa csak megkell találni. Tavaly Pargán voltunk nagyon rossz apartmant kaptunk de nem engedtem ,hogy ez kedvem vegye végülis aludni jó volt.
# 153
BigMan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53858 Üzenet linkje2008-03-05 22:04:19 

Na végre!!!!
Gratulálok görögrajongó, hogy meg írtad az õszinte véleményed. Végre nem csak az érmének az egyik oldalát láttatják velünk. Ha írtak volna tavaly hasonlót, akkor megúsztunk volna a családommal két hét unalmat. Minket is csak az autó mentett meg. Az IBUSZ katalógusa teljesen félrevezetett minket is. Búvárkodni csak 12km-re lehetett és nem Toroniban. Homokos part?! Hol? A Flóra hotel meg kemény volt.
Kaja jó, de kevés. Állandóan kiegészítõ étkezéseket kellett tartanunk.
Olyan volt Görögországban Toroni, mint "A Balatonon" pl. Balatonarács. Szép, de nem oda vágysz nyaralni.
Toroni egy görögöknek épült, pihenõ falu (állandó lakosa: 4fõ). Épp ezért nincs is kiépült idegenforgalom.
Görögo-t szeretem!!!! Toroni hangulatának is meg van a maga "bája". Ha szereted az abszolút semmittevést (unalmat).
ÉS! AKI OTT JÓL ÉREZTE MAGÁT, AZ NE SÉRTÕDJÖN MEG!!!!! Ez nem A személyeskedésrõl szól, hanem támpont az oda készülödõknek!!!

# 154
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53864 Üzenet linkje2008-03-05 23:00:25 

BigMan írta:
...Végre nem csak az érmének az egyik oldalát láttatják velünk....

icon_eek.gif Mi történt, kedves Big...? Olvasgass már egy kicsit vissza itt-ott a Fórumon, ha tényleg kíváncsi vagy a véleményekre! Kapott itt már hideget-meleget sok iroda, üdülõhely és szállás is, sõt, komoly viták is voltak. "...láttatják"... - írod. Kik? icon_rolleyes.gif Nyilván minden vélemény szubjektív... Semmi közöm Toronihoz, de vettem a fáradságot, hogy visszaolvassak egy kicsit, s rögtön a 2. oldalon ezt találtam: "Én csak ifjú házasoknak, meg nagyon szerelmeseknek ajánlom Toronit, mert ott aztán tényleg nem nagyon van mit csinálni! Szeptember elején olyan csönd volt, hogy azt hittem nem is Görögországban vagyok!" Az IBUSZ-ról is olvashatsz eleget a megfelelõ topicban. Van, akinek a kedvence Toroni, s ez így van jól. Nem vagyunk egyformák; szerencsére... icon_cool.gif

# 155
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53873 Üzenet linkje2008-03-06 07:13:44 

Na szóval:

Mindjárt a fórum 1. oldalán: Nyugodt kis hely, kristályatiszta a víz, a strandja aprókvicsos. Nincs még annyira "felkapva" és kiépítve mint a közeli Szarti. Tavaly (2004) szeptember közepén alig volt néhány turista.
Kissebb szállodák, nagyon szép apartmanok, kb 5 - 8 szupermarket, és kb ugyanennyi taverna van a faluban.

2004 ben voltunk Toroniban,csend és nyugalom szigete.Aki pihenésre vágyik annak tökéletes.

Toroni csendes, nyugodt kis település, inkább a pihenésre vágyóknak ajánlanám.
Viszont nagyon jó a tengerpartja (itt a témán belül van néhány kép, amit beillesztettem) és kirándulások kiindulópontjaként is jó választás.
Aki nagyobb nyüzsgésre vágyik, átmehet pl Sartira vagy a szomszédos településekre.

4. oldal:

Toroni sokkal nyugisabb, mondhatnánk fiataloknak lehet hogy túlságosan is. Itt az öregek tanácsa dirigál - legalábbis 2 éve még úgy volt, nem hiszem, hogy ebben változás lenne - ezért is nincsenek túl hangos helyek. A tavernákban kellemes görög zene, tán azt hiszem, az egyik kávézõban hallottunk disco zenét.

Toronit a feltételezett nyugalma miatt és azért választottuk, mert még nem olyan felkapott hely, és feltételezésem szerint ezért sokkal jobban megtartja eredeti szépségét.

Mi tavaly voltunk Toroniban, tényleg csendes hely. A szállásunk szuper volt, a tenger tiszta, de inkább apró kavicsos, mint homokos.

És még folytathatnám a sort... Világosan, érthetõen le lett írva nem egyszer, hogy Toroni nem egy nyüzsgõ disco-city, és a partjáról is leírták, hogy nem homokos. Elfogult, félrevezetõ fórumozók, aha... Nem másokat kell okolni, hanem tájékozódni, informálódni kéne. icon_evil.gif Mellesleg aki annak ellenére unatkozik Görögországban, hogy autóval rendelkezik, arra nem tudok mit mondani...

# 156
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53874 Üzenet linkje2008-03-06 07:49:14  Válasz a #53858. hsz-ra Előzmény #53858

Szia Big Man! Gondolod , hogy nem õszintén írtam le a véleményemet? Az a te problémád , hogy nem érezted magad jól. Búvárkodni igen is lehet Toroninál ha kiváncsi vagy a vízalatti képekre megnézheted az index-fórum Neos Marmaras fórumnál most raktam fel párat. Élõvilágról annyit fogtunk polipot,lepényhalat,murénát. Végül is csak az a sértõ azt feltételezed , hogy férre lettél vezetve és azokat okolod akik jól érezték magukat.
# 157
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53895 Üzenet linkje2008-03-06 12:19:13  Re:

ericsike69 írta:
...fogtunk polipot,lepényhalat,murénát...

Ha ez horgászmódszerrel történt, akkor szívesen olvasnék róla kicsit bõvebben... icon_wink.gif icon_razz.gif

# 158
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53899 Üzenet linkje2008-03-06 13:26:37 

BigMan írta:
Na végre!!!!
Gratulálok görögrajongó, hogy meg írtad az õszinte véleményed. Végre nem csak az érmének az egyik oldalát láttatják velünk. Ha írtak volna tavaly hasonlót, akkor megúsztunk volna a családommal két hét unalmat. Minket is csak az autó mentett meg. Az IBUSZ katalógusa teljesen félrevezetett minket is. Búvárkodni csak 12km-re lehetett és nem Toroniban. Homokos part?! Hol? A Flóra hotel meg kemény volt.
Kaja jó, de kevés. Állandóan kiegészítõ étkezéseket kellett tartanunk.
Olyan volt Görögországban Toroni, mint "A Balatonon" pl. Balatonarács. Szép, de nem oda vágysz nyaralni.
Toroni egy görögöknek épült, pihenõ falu (állandó lakosa: 4fõ). Épp ezért nincs is kiépült idegenforgalom.
Görögo-t szeretem!!!! Toroni hangulatának is meg van a maga "bája". Ha szereted az abszolút semmittevést (unalmat).
ÉS! AKI OTT JÓL ÉREZTE MAGÁT, AZ NE SÉRTÕDJÖN MEG!!!!! Ez nem A személyeskedésrõl szól, hanem támpont az oda készülödõknek!!!

icon_lol.gif

# 159
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53900 Üzenet linkje2008-03-06 13:40:29  Válasz a #53895. hsz-ra Előzmény #53895

Szia h.apci! Szigonypuskával szokott a férjem és a fiam vadászni. Nagyon szeretünk búvárkodni/csak pipával/. Midíg igyekszünk olyan helyre menni nyaralni ahol ehhez megfelel a tenger. Ja és nagyon finomak.
# 160
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53901 Üzenet linkje2008-03-06 13:43:42 

kristin1 írta:
Elfogult, félrevezetõ fórumozók, aha... Nem másokat kell okolni, hanem tájékozódni, informálódni kéne. icon_evil.gif Mellesleg aki annak ellenére unatkozik Görögországban, hogy autóval rendelkezik, arra nem tudok mit mondani...

Egyetértek, nálunk a nyaraláshoz hozzátartozik a felkészülés is, számunkra már az is öröm! Én a férjemet hat lóval sem tudtam Toroniba elvonszolni, akármilyen szép, és olcsón is mehettünk volna! Azt monta, hogy neki ez ingerszegény, mert õ az aktívabb pihenést kedveli! De aki pihenésre és strandolásra vágyik és jól érezte magát, az miért írna róla rosszat! Mi már busszal, vonattal, robogóval bejártuk Görögország északi részét, akinek ott a kocsi és mégis unatkozik az csak maga tehet róla icon_rolleyes.gif !

# 161
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53906 Üzenet linkje2008-03-06 14:05:45  Re:

ericsike69 írta:
Szia h.apci! Szigonypuskával szokott a férjem és a fiam vadászni. Nagyon szeretünk búvárkodni/csak pipával/. Midíg igyekszünk olyan helyre menni nyaralni ahol ehhez megfelel a tenger. Ja és nagyon finomak.

Sejtettem... icon_confused.gif Szomorú vagyok... icon_cry.gif Igazán adhatna valaki néhány tippet a partról való horgászathoz, mert mire magamtól rájövök, éhen halok, vagy már jöhetek haza... icon_rolleyes.gif

# 162
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53908 Üzenet linkje2008-03-06 14:09:03  Válasz a #53906. hsz-ra Előzmény #53906

A partról való horgászat nekünk se jött össze.
# 163
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53936 Üzenet linkje2008-03-06 17:28:41  Re:

h.apci írta:

Igazán adhatna valaki néhány tippet a partról való horgászathoz, mert mire magamtól rájövök, éhen halok, vagy már jöhetek haza... icon_rolleyes.gif

Szia h.apci!
Én tudok egy nagyon jó módszert! Asprovaltán a férjem és a szomszéd srác azt találta ki, hogy Josza a partról pecázott, Olivér pedig búvárcuccban a vízben felváltva irányította a dobást a halak közé - vagy a halakat a horog felé! Ugyan nem fogtak semmit, viszont nagyon jókat röhögtünk! icon_lol.gif icon_wink.gif icon_lol.gif

# 164
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53937 Üzenet linkje2008-03-06 17:41:52  Válasz a #53936. hsz-ra Előzmény #53936

Gondoltam, hogy az a legjobb, ha a halvendéglõbe megyek, az már bevált... icon_lol.gif
# 165
BigMan
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53941 Üzenet linkje2008-03-06 18:10:58 

Mi ez itt?! Óvoda?!
Én tiszteletben tartottam mindenki véleményét. És el is várom ezt mindenkitõl!!!!!
Ha nekem, és másoknak nem jött be Toroni, akkor azt el kell fogadni! És nem megsértõdni! Bár ehez kell némi inteligencia! Meg kell tanulni olvasni a sorok között!
Hapcika! Neked meg csak annyit, hogy jelöld ki magadnak a nagybetûvel irt mondatomat és próbálj e szerint cselekedni!
Soha jobb helyen ne nyaraljatok többé!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 10 11 12 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu