Ok, de a második hetet, csak simán leszámolva a buszárból v egyéni útként? Bocs, h így értetlenkedek! Szegeden holnap lesz az utazás kiállítás, addigra pontos tervekkel szeretnék menni.
Hali!
Ha jó bulit akartok Paralián, és nem akartok messzire utazni, sztem nagyon jó móka szokott lenni a hajókirándulás. Minden reggel indulnak, délután négyig tart a móka, görög zene, gyönyörû kék tenger, finom bor, ouzo, mélytengeri fürdés, gyakran látnak delfineket is. Az ár nem vészes, és benne van a korlátlan étel és italfogyasztás, tavaly kb 16-18 euro volt. Persze nem mindegy melyik hajóval, kapitánnyal mentek Hajótól és legénységtõl függõen elég eltérõ véleményeket hallani róluk. Sokan nem is utazási irodán keresztül árulják a jegyet, hanem kis bódékban a fõutcán, õk az olcsóbbak, és sztem a program is jobb.
Nagyon jó kis csapatok szoktak összejönni, megy a tánc meg minden. Aztán este lehet megrohamoznia Cocust, Omilost, Habanát, Goldot, Da Luxe-ot.
Hát Pöpi,én most biztos el szeretnék menni erre a hajós kirándulásra.De már megint annyi program van tervben,hogy nem is tudom....nem lesz elég 1 hét az biztos.Szaloniki,Athén.És az összes disco meglátogatása,már zsufi
2-3 túra egy hétbe bele kell, hogy férjen
Még nekünk is hátra van egy Szaloniki egész napos barangolás meg egy balkán túra valamelyik szomszédba
Muszáj mûvelõdni az éjjeli dorbézolás után is kicsit, otthoniaknak is kell valamit mutatni . hihihi
Huh Vera Szaloniki ügyben majd segítünk, mert mi ugye ott ragadtunk két napra
Christee mi menjünk hajózni!!! én is szeretnék: az egyik kapitánnyal Christos-szal tavaly megismerkedtem, és õ tök jó fej, de tudok még egy hajót, ahol meg tudod az én akkori szívszerlemem (a magyar fiú) dolgozott. Tánc, buli, ugrálás a vízbe
Jaj de jó, hogy hárman megyünk, annyira király lesz, fõleg ha összefutunk az ismerõsökkel Athént alig várom
Sziasztok!Én új vagyok itt és irigyellek titeket,hogy idén is mentek Görögországba.Én tavaly voltam Olympic Beachen és azóta is vissza vágyódom.Sajna ebben az évben nem jön össze mert a barátaim nem tudnak menni.Ki akarok költözni!!!Szeretem a görögöket, a tengert,mindent!Bulizzatok helyettem is!I love Greece forever!
Timi!Én az Apollont ajánlom mi mindig velük megyünk 2 hétre..idén is:)..már levan foglalva..augusztus 18-szeptember 3-ig..Alasitaszba fogunk megszállni mint 1×
Ildiko!
Alasitas jó hely nem éppen puccos, de pont megfelelõ, csak remélem h nem a nagy pusztába fog nézni az ablakotok és van tv is. MOndjuk azért vicces, h az van az Apollon katalógusban, hogy van recepció...hát az van, mármint egy pult, de hogy mögötte nem állt senik soha, az tuti biztos.
vörös
Igen amikor elöször mentünk ki akkor is ott voltunk..nem gáz ha puccos ugyis éjjel vagyunk ott 5-6 órát..aludni pont jó lesz:D..igen recepción akkor sem voltak.....
sziasztok!
ha olcsó szállásra lenne szükségetek és megfelel nektek a lakókocsi akkor érdeklõdjetek e-mailbe (megadom az oldal címét)
asszem már csak június és szeptemberbe van hely.