A Takis messzebb van a parttól, de szép, azt is láttuk belülrõl, mert az utolsó nap ott vártuk a tranfszfert. Egy 5 perc séta, de szép, nyugisabb, mint a Nikos, az tény és való. A fõúttól a hegyfelé esõ utcákban van a Takis, a fõúttól lefelé, közvetlenül a parton a NIKOS.
A Nikosban az étterem tulajdonosáé a fenti apartman rész is, végtelenül vidám, kedves, vendégszeretõ a pasas és a személyzet is, elsõ este ingyen vacsorát kaptunk kedvessége jeléül, mindig mosolygós volt, igazi görög.
Sziasztok.
Idén mi is Aszprovaltára megyünk nyaralni jun 6-tól két hétre.A közeli Sztavrosban már voltunk néhány éve,nagyon
tetszett,remélem,Aszprovaltán is jól fogjuk érezni magunkat.Ha valakinek van még infoja errõl a helyrõl,fõleg a
Dimitris apartmanról,legyenszives és ossza meg velem és a többi ide utazóval.
Kedvességeteket elõre is köszönöm.
szia!
mi is a dimitris-t néztük ki asprovaltán, mi is izgulunk, h jo legyen, hiszen elsö közös külföldi nyaralásunk, mi is 20 év körül vagyunk. Aki járt már ott, azt szeretném megkárni, hogy írjon,
köszönöm
Valahol itt a fórumon azt olvastam, hogy gyorsan mélyül a tenger Asprovaltánál. Ez mit jelent? Mondjuk hány métert kell befelé menni a rattól, hogy 1-1.5 méteres legyen a víz?
Elõre is köszi a választ!
Tudna valaki infot adni az Asprovaltán lévõ Panagiotis apartmanról?
Júliusban megyünk az Apollónnal, de a katalógusukban szereplõ leíráson kivûl más ismeretanyagot nem lehet találni a neten. Talán ilyen gáz az apartman?
Szia! Szerintem egész jó a Panagiotis apartman. Mi két egymást követõ évben nyaraltunk Asprovaltán mind két alkalommal a Panagiotisban laktunk. Megvoltunk elégedve mindennel.Nagyon rendes a tulaj, ha bármi gondotok lenne nyugodtan fordulhattok hozzá!Ott lakik a felsõ szinten a családjával. Van egy kis fõzõ sarok 2 lapos rezsóval,páraelszivóval ,hûtõvel(felsõ része fagyós!).tusoló és wc egyben,"háló" 2 ággyal,terasz asztallal és székekkel.Nem nagyok a stúdiók,de arra amire kell éppen elég.Ha gondolod irj egy email cimet és küldök képeket! Remélem tudtam segiteni! Üdv:Jópolgár
Sziasztok Asprovaltások!Mi is a Panagiotisban nyaraltunk tavaly,nagyon szuper,tiszta,erkélyes,légkondihasználat tavaly 5euro/nap,a tenger morajlását lehet hallani,szép a kilátás a hegyekre,esténként jön egy kis pörgés/zene,ami jól hallható,de akkor és ott nagyon jó volt/a sétányon pálmafák,rengeteg taverna magyar nyelvû étlapokkal is/némelyikben/a tenger kb.50méter az aparttól,kicsit tényleg gyorsan mélyül/kb.3méter után/de nagyon TISZTA!A ,,belváros"kb.500méter,motrobérléssel,kocsibérléssel,több bolttal,zöldségessel,tavernával,bár sztem,ha jót akartok enni a parti sétányon térjetek be oda ahol többen vannak.Jó nyaralást,sztem szuper lesz!
Sziasztok!!
Szeretnék pár hasznos infot összegyüjteni Asprovaltálról. A párommal augusztusba megyünk a Nikos apartmanba és jó lenne tudni esténként milyen buli lehetõségek vannak, lehet e azért aludni is, milyen tengerpart van (mert nekünk azt mondták hogy homokos), mennyire tiszta a víz és milyen árakra lehet számítani.
Elöre is köszi
Szia Koni01.
Mi pénteken megyünk két hétre Asprovaltára és ha hazaérkeztünk természetesen friss informáciokkal tudok majd
szolgálni.Remélem sok érdekes és hasznos dologról tudok majd beszámolni.
Koni!Nem olvastad a beszámolómat a ,,fejed"feletti részen a fórumba?Azt hiszem,pár kérdésre kaptál volna választ ha el is olvasod!Üdv,ha lenne még kérdés,tedd fel!