A busz reggel 7-kor indul Lefkada-ból és 10-kor van Athénban. Visszafele pedig 16:30-kor indul és 19:30-kor van Lefkada-ban. Már csak azt kellene tudnom, hogy Nidritõl Lefkada hány percre van motorral. Mert busszal reggel 7-re lehetetlenség Lefkada-ba érni, így marad a motor. Majd lezárjuk valahol.
Valaki esetleg nem tudja milyen messze van?
Nem szívesen beszélek bele, de itt nekem valami nem stimmel... Az útvonaltervezõ szerint Lefkada-Athen 360 km. Ezt három óra alatt ledarálni busszal nem lenne semmi... Le kellene ezt ellenõrizni! Nidri-Lefkada kb. 16 km.
Én már másodszor utazok saját pénzbõl. Tavaly Nei Pori, idén Lefkada. Fél év spórolás (zsebpénz), egy kis diákmunka, és már meg is van! Szerintem megéri!
Hát pedig azt írja!
Athén 16:30
Kiato 17:30
Rio 18:50
Lefkada 19:39
Most akkor ez hogy lehet?
Hol és ki...? Félre ne ne érts, csak gyanús... Beláthatod, hogy távolsági busszal kikeveredni Athénból, utána több megállással, hídátkeléssel 120 km/órás átlagot menni, amikor nem is végig autópálya...
Na várjatok!
Találtam egy érdekes dolgot! Két menetrend van, egy téli és egy nyári. Télen ritkábban megy a busz és 5 óra az út, nyáron pedig tényleg 3 órát ír! Mostmár végképp nem értek semmit! Egyszerûbb, ha majd az idegenvezetõt megkérdezem.
Ahogy H.apci írta Athen-Lefkada hozzávetõlegesen 360km.Ezt busszal képtelenség 3 óra alatt megtenni,még pályán sem.Ahogy nézem nincs is végig autópálya sem.Szerintem az öt órás út a valószínûsithetõ idõtartam.
Egyébként hiszek nektek, ti sokkal többet tapasztaltatok már, mint én. És köszi, hogy ilyen segítõkész itt mindenki!
Nem árultad el, milyen menetrendet nézel és honnan vetted... Valami nem stimmel az biztos! Ami linket megadtam, az Levkas honlapja, ott világosan leírja a menetrendet, árat idõtartamot, de megadja a buszpályaudvar telefonszámát is. Az idegenvezetõtõl ne várj túl sokat ilyen témában... Itt tények kellenek, nem vélemények...
A menetrendet egy görög oldalról szedtem le kép formájában, amit be is tennék ide, ha tudnám, hogy kell. Az Athénból induló buszok menetrendjét lehet megnézni, és a visszautat is.
h.apci
Tavaly az idegenvezetõ minden kérdésemre tudott választ adni, még a vonatmenetrendet is tudta!
Egy próbát megér!
Úgy legyen......,de melyik menetrendet fogja tudni? Azt hiszem, értem, mit nem értesz... Megtaláltam a neten azt a menetrendet (mert nem voltál hajlandó elárulni ), amelyiken tényleg az az idõ van, amit mondtál, s ez hivatalos menetrend, de akkor is tamáskodom, mert úgy kezdõdik, hogy Athen 7:00, Elefsina 7:04... Nos, ez a távolság 20 km, s ezt megteszi 4 perc alatt!? Itt valami nagyon nem ok. A LINK ! Elég nagy disznóság, mert hogy ez rossz, az biztos!
Van másik MENETREND is, de ez szerint öt és fél óra! Ezek után õszinte részvétem minden utazónak!