Szálláskeresés helyben vagy neten
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#53002 Üzenet linkje2008-02-19 11:16:21  Válasz a #52933. hsz-ra

Köszi, ezt láttam. Elég sok rosszat olvastunk anno az FP Travelrõl, pedig mi 93-ban velük buszoztunk. Tény, hogy jó sofõrök voltak, bár az utas magasról le volt...Mindenesetre ez a 32 e Ft az kb. másfélszer annyi, mint amivel mi megyünk. Meggondolandó, hogy inkább az irodánál kopogtasson az ember. Momentán még úgyis bizonytalan szerintem, hogy merre mennek majd a buszok nyáron, ki tudja, Koszóvó miatt mit kevernek majd a szerbek. Nem politizálok, csak az utazás kapcsán jutott ez eszembe. Ezt is csak a határokon történõ várokozás kapcsán. Azért az Apollonnal még nem nagyon volt gondunk a buszos utazás során.
# 197
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54359 Üzenet linkje2008-03-12 19:19:36 

Sziasztok!
Én még soha nem láttam tengert és idén nyáron Görögországba szeretnék menni a családommal.Olympic Beach,Nei Pori és Sarti- t néztem ki.Apartmanba szeretnénk menni,4-en két gyerekkel.Sokat olvastam arról,hogy nem azt kapod amit kinéztél és kicsit elbizonytalanodtam.Segítsetek nekem, ha tudtok olyan apartmant találni ami szép, nyugodt és tényleg az aminek látszik.Köszönöm!
Andici

# 198
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54382 Üzenet linkje2008-03-13 08:26:03  Válasz a #54359. hsz-ra Előzmény #54359

Sartin a Stamatis apartmant a beachen nyugodt szívvel ajánlom. Tavaly voltunk, idén is oda megyünk. Talán még hely is van, még új a ház, nem annyira ismert.
Nei Pori is jó hely, ott nem foglaltunk elõre 3 éve, hanem magunk kerestünk, 4 éjszakát voltunk. Közvetlen a partnál lévõ házsoron sikerült nagyon jó szállást találnunk, de sajnos a nevét nem tudom./azóta is bánom hogy nem kérdeztünk rá az elérhetõségükre/

# 199
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54467 Üzenet linkje2008-03-13 20:56:20  Válasz a #54382. hsz-ra Előzmény #54382

Szia Bobolya!

Köszönöm,hogy válaszoltál!Én is azt az apartmant szemeltem ki magamnak.Nagyon izgulok,mert 15 éve várok erre az alkalomra.Annyi szeretettel beszéltek itt Sartiról,hogy teljesen beleszerettem,pedig még nem is láttam.Üdv:Andi

# 200
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54484 Üzenet linkje2008-03-13 21:42:07 

Andici!
Az én elsõ tengerparti nyaralásom is Sartin volt, jobb kezdést nem tudnék elképzelni. A tenger ott gyönyörû - a nyaralók zömének tényleg szerelem elsõ látásra. De minden attól is függ, mit vársz tõle. Drukkolok majd!

# 201
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54496 Üzenet linkje2008-03-14 07:51:12  Válasz a #54484. hsz-ra Előzmény #54484

Kedves Judit!
Annyi írásodat olvastam már,hogy olyan érzésem van mintha ismernélek.Nagyon izgatott vagyok,bár tartok a hosszú úttól.Szerinted gyerekekkel éjjel vagy reggel jobb utazni?
Szia:Andi

# 202
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54497 Üzenet linkje2008-03-14 07:54:52 

Célszerûbb gyerekekkel éjjel menni, nappal nyûgösebbek lehetnek, éjszaka szinte végig alszanak.
Mi mindig éjjel utazunk ha Görögországba megyünk. Idén is így fogunk tenni.

# 203
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54499 Üzenet linkje2008-03-14 08:25:43  Válasz a #54497. hsz-ra Előzmény #54497

Ez nálatok késõ esti vagy éjszakai indulást jelent?
# 204
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54508 Üzenet linkje2008-03-14 09:38:26  Válasz a #54499. hsz-ra Előzmény #54499

Délután 5 körüli indulás: még izgatottak, érdeklõdõk, leköti õket a gondolat hogy hová is utazunk.
Utolsó magyarországi tankolás fél 9 körül, itt egy kis pihenõ, ettõl megint bírják egy darabig
elsõ határ: újabb "izgalom", de már fáradnak.
10 óra körül bedobják a szunyát, aztán alszanak, kb. hajnalig.
Néha az enyémek felnéznek hogy "ott vagyunk már?" Neeem!/mint a Shrek-ben/ szunya tovább.
Aztán hajnalban ha már világosodik, a látnivalók újra lekötik õket.
Innentõl kezdve nekünk felnõtteknek kell valahogy ébren maradni.
Én rettentõen fáradt szoktam lenni, de soha nem merek elaludni, mert attól félek hogy akkor a férjem is elalszik vezetés közben, úgyhogy csacsogok ha kell, ha nem. Habár õ 3 szakban dolgozik, jobban bírja az éjszakázást mint én.
Tavaly 9 órára értünk Sartira, általában betartva a sebességhatárokat, rövid pár perces pihenõkkel, igaz a Macedón határon vártunk kb. 1,5 órát.

# 205
Andici
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
232 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54509 Üzenet linkje2008-03-14 10:03:57  Válasz a #54508. hsz-ra Előzmény #54508

Nálunk is a férjem vezet.Én sem alszom soha a kocsiban.Szép hosszú út vár ránk.Ti is az Apollonon keresztül utaztok?Úgy látom,hogy ott csak személyesen lehet foglalni.Sokkal jobb lenne neten keresztûl.
# 206
DJudit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54559 Üzenet linkje2008-03-15 15:34:28  Válasz a #54508. hsz-ra Előzmény #54508

Mi még sohsem voltunk Görögországban, idén megyünk elõször. Gyerekekkel utazunk, egy kocsival. Kicsit tartok tõle, némelyik fórumon elég ijesztõ dolgokat lehet olvasni az úttal kapcsolatban. Nektek nem volt semmi rossz tapasztalatotok útközben ? Azt is olvastam, hogy Szerbiában és Macedóniában nem túl tanácsos megállni, de ezt gyerekekkel utazva nehezen lehet kiküszöbölni. icon_rolleyes.gif
# 207
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54564 Üzenet linkje2008-03-15 16:58:47 

Szia Judit!
Egy kis biztatás Mi már 4 szer voltunk gyerekkel.9 hónapos korában volt az elsõ útja.Mindíg csodálatosan birta,pedig 2-nél többször nem álltunk meg.Javaslom,hogy délután induljatok,igy mire nyûgösek lennének el is alszanak.Ha tudok segíteni bár miben kérdezz nyugodtan.

# 208
Max
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54599 Üzenet linkje2008-03-16 08:55:06  Haus Katerina

Sziasztok !
Tudnátok infót adni a Sarti beach-en lévõ Haus Katerináról ?
Köszi elõre is.

# 209
HJudit
Aktív fórumos
Aktív fórumos
306 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54607 Üzenet linkje2008-03-16 12:36:42 

Kedves Andici!
Pár napig nem voltam itt, de látom, a gyerekes utazással kapcs. kérdésedre kaptál már válaszokat. Mi mindig nappal megyünk, hajnali indulással, de nem tartozom már a "kisgyerekes" szülõk közé (14 és 17 éves csajok!) Több autóval mentünk eddig, mindkétszer végig Szerbián, Macedonián és megálltunk bárhol, soha nem volt semmi probléma. Természetesen nehezebb olyan tiszta és kulturált mosdót, WC-t találni azon a tájékon, ahol nincsenek fenntartásaink, de meg lehetett oldani ezt is.
Amikor elsõ igen hosszú utunkra indultunk - Olaszország, kb. 1000 km - akkor 4 és 7 évesek voltak a gyerkõcök. Jól bírták, igyekeztem lekötni õket mesével, mondókákkal, érdekes útmenti látnivalókkal, barkobáztunk meg ilyesmi. Akkor még nem volt Shrek, de az "ott vagyunk már?" kérdés azért sûrûn elhangzott icon_smile.gif
Ez most itt már elég off lett, inkább az "Utazás kisgyerekekkel" téma lenne. Bocs.

# 210
DJudit
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54630 Üzenet linkje2008-03-16 19:56:35  Válasz a #54564. hsz-ra Előzmény #54564

Szia Bocsika!
Köszi a bíztatást! Remélem nálunk sem lesz gond,elég jó bírják a srácaim az utazgatást.Inkább az szerb helyzettõl tartok kissé,meg az ottani emberektõl, ha elakadnánk útközben. Néhány éve egyszer körbevették koldus gyerekek az autót és püfölték az ablakokat ököllel. Azóta kerüljük Szerbiát.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Szálláskeresés
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 59 60 61   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu