Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 631
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54528 Üzenet linkje2008-03-14 16:43:50  Válasz a #54526. hsz-ra

Mandzsi!

Ha még sikerûl first minute utat szereznetek akkor azt a verziót tegyétek mint amit ajálottam a másik utazási irodánál.Most mi is az Apollonnal megyünk és ha itt nem is vezették fel az ut.szerzõdésre a kérésünket,de a saját dokumentációjukban szerepel ez biztosan tudom,mert láttam.

Üdv:Atosz icon_wink.gif

# 632
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54654 Üzenet linkje2008-03-17 08:17:56 

OK, köszi a tanácsot Atosz, ma megyek foglalni, majd jelentkezek hogy mi a helyzet! icon_smile.gif
# 633
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54674 Üzenet linkje2008-03-17 12:08:35 

Na, már itt is vagyok, az irodáig nem jutottam el.
Felhívtam õket telefonon a biztonság kedvéért, hogy ne menjek potyára.
Mi aug 9-tõl mentünk volna 2 hétre, tulajdonképpen bármelyik apartmanba. Sajnos azonban az aug. 9-i hét már teljesen betelt náluk, mivel vmi csoport az összes helyet befoglalta, mindegyik apartmant.
A másik alternatíva esetleg július közepe lett volna, (júl 12-tõl), de már az a hét is pont teljesen telített szintén vmi csoport miatt.
Az a gond, nekem olyan a munkám, hogy hónap legvégén és a hónap elsõ hetében nem mehetek szabira, így eléggé be vannak korlátozva a lehetõségeink, mert a 4 hétbõl 2 hét a megfelelõ. És az irodánál meg ezek a hetek pont nem szabadok már, semelyik hónapban se...
Annyira letaglózott most ez a hír...icon_sad.gif((

# 634
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54677 Üzenet linkje2008-03-17 12:27:28  Válasz a #54674. hsz-ra Előzmény #54674

Szegény icon_cry.gif Ismerõs az érzés, mi is jártunk már így, és szinte sejtettem, hogy így fogsz járni.
Ezért mindig azt tanácsolom mindenkinek, foglalózza le minél elõbb a szállást. (mi januárban lefoglaltuk az utolsó 2 hétre a szállást) így még válogatni is tudtunk az apartmanok közt. És ha mégsem tudunk elmenni, akkor meg buktunk kb. 3000.-ft-ot, de így legalább tutira van helyünk icon_wink.gif
Akkor most mikor tudtok menni?Szeptember közepe??

# 635
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54679 Üzenet linkje2008-03-17 12:41:09 

Szia Kristi,
Köszi az együttérzést!
Idõközben megcsillant egy kis reménysugár. Egyeztettem bent a melóhelyen az idõpont miatt, és úg ynéz ki hogy aug 15-i indulással is elmehetek, és akkor aug 16-30-ig lennénk ott.
Viszont most azon meditálok, hogy aug végén még tutira jó-e ott az idõ? Annyira északon van ez a sziget, jó idõ van még akkor ott?
Már közben azon is gondolkodtam, hogy az Apollón buszával kimennénk, és keresnék szállást a neten. Megnéztem Ó. Ági honlapját, kiszámoltam az augusztusi árakkal, de kb 20e/fõ-vel drágábbra jönne ki mint az irodával. Erre felvetettem bent, hogy akkor júliusban elmehetnék-e szabira, de júliusban nem annyira lehet, erre jött az a válasz hogy akkor már inkább menjek augusztusban erre a késõbbi idõpontra.
Szóval szerinted aug vége milyen arrafelé?
Ti szeptemberben mikor voltatok?

# 636
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54700 Üzenet linkje2008-03-17 15:12:29  Válasz a #54679. hsz-ra Előzmény #54679

Szia Mandzsi!

Szerintem aug.végén még prímí idõnek kell lenni,de vannak olyanok akik az idõtájt nyaraltak a szigeten, õk majd megírják.

Atosz icon_wink.gif

# 637
Tomi01
Aktív fórumos
Aktív fórumos
184 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54701 Üzenet linkje2008-03-17 15:31:58  Válasz a #54679. hsz-ra Előzmény #54679

Szia Mandzsi!

Nem kell tartani attól, hogy északon van a sziget, nagyon jó idõ van akkor is! Legfeljebb kicsit hamarabb sötétedik mint nyár közepén, de hát az meg kit érdekel)) Mi tavaly nyáron augusztus közepén jöttünk haza, de akkor még nagyon meleg volt a levegõ (este is) és a tenger is. Ez biztosan kitart még két hétig. A tenger meg szerintem augusztusban a legmelegebb. Jó nyaralást, már elõre is irígy vagyok:))

# 638
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54702 Üzenet linkje2008-03-17 15:41:56  Válasz a #54679. hsz-ra Előzmény #54679

A Dias Zeus is utaztat Thassosra, bár nem olyan flottul, mint az Apollon, de nekünk semmi gondunk nem volt velük - bár õk nem Potamiaba, hanem Limenasba, mondjuk én csak oda mennék a szigeten, mert innen bárhova eljuthatok aránylag simán, és este itt a legmozgalmasabb az élet (nem dizsire gondolok, hanem árusokra, tavernákra).
# 639
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54723 Üzenet linkje2008-03-17 18:59:05  Válasz a #54679. hsz-ra Előzmény #54679

Szerintem augusztus végén még nagyon jó idõ van icon_exclaim.gif
Mi szeptember 21.-október 7-ig voltunk és végig 27fok körül volt az idõ.
Este viszont már elég hideg volt, és hát a nappalok kicsit rövidek voltak.
Limenas tényleg jobb választás nagyobb nyüzsi, több jó étterem. Csak Dias-ék olyan kiszámíthatatlanok icon_sad.gif Bár ha egy kis kellemetlenséget bevállalsz (esetleg odafelé vagy visszafelé beugrotok egy két másik nyaralóhelyre utasokat összeszedni )akkor Dias-ékkal sincs gond icon_smile.gif

# 640
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54728 Üzenet linkje2008-03-17 19:46:46 

Sziasztok,
Nos, mi idõközben gyors elhatározásra jutottunk, és már be is fizettük az utat, lesz ami lesz, legfeljebb ha nincs olyan strandolós idõ, akkor azokon a napokon túrázunk (Ypsario), meg mászkálgatunk erre-arra.
A Maria apartmanba fizettünk be, a Melidában már nem volt 2 személyes apartman szabad, csak 4.
Köszi mindenkinek a választ!icon_smile.gif

# 641
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54731 Üzenet linkje2008-03-17 19:59:58  Válasz a #54728. hsz-ra Előzmény #54728

Hogy augusztusban nincs strandidõ Thassosban? Ugye Te viccelsz most velünk. Még a bikinid is lerohad majd a melegtõl - na jó, némi meglepi a mai világban bármikor beeshet, de jó eséllyel számíthatsz 40 fok körülre, esetleg egy trópusi esõ beüthet, mint 2-3 éve, valaki az index-fórumban le is fotózta, érdemes megnézni, mint mosta bele az autókat a tengerbe a hirtelen leömlõ víztömeg. De azért az nem mindennapos, ami mindennapos, az a meleg!
garanciát azért ne várj:-)

# 642
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54746 Üzenet linkje2008-03-17 21:25:51 

Köszi, tudom, túl aggodalmaskodó vagyok néha (na jó elég sokszor), de tényleg tartottam egy picit, hiszen egészen aug. legvégéig leszünk ott, és eddig még mindig hamarabb mentünk nyaralni. Thassos meg annyira északon van...
Na de remélem a legjobbakat, vagyis a bikinirohasztós meleget...icon_smile.gif
Persze, tudom, a mai megbolondult idõjárást nézve semmire sincs garancia...

# 643
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54971 Üzenet linkje2008-03-20 12:22:12 

Sziasztok,
Theologos-nál van egy régi kõhíd, láttam pár albumban, no erre lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet megtalálni, Theologos-ból merre induljunk el.
Valamint még az is érdekelne, hogy volt-e akik tettek kisebb-nagyobb gyalogtúrát a hegyekben, erdõkben, stb, ha igen merre. Köszi!

# 644
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#54976 Üzenet linkje2008-03-20 13:56:14  Válasz a #54971. hsz-ra Előzmény #54971

Mandzsi!
A legegyszerûbb, ha ott helyben a falu picike múzeumában lévõ hölgytõl megkérdezed, minket is Õ igazított el, a templom mellett kellett elindulnunk, de ma már nem emlékszem részletesen. Az Õ leírása egyértelmû lesz, mást nagyon ne kérdezz, mert vagy 10 embertõl kérdeztük a faluban, és csak vonogatta a vállát, pedig képet is mutattam róla. Valaki egyébként tavaly megtalálta, hátha õ válaszolni tud.
Mi kipróbáltunk egy útvonalat, de nem mondhatnám túrának, dár ajánlom a panoráma miatt. Nagy melegben nem annyira, mert nekünk leégett hátul a vádlink a 3-4 órás séta alatt. Panagiából indultunk stoppal a fõváros felé, és ahol a faluból kiérve nem messze az út mellett balra egy picike kápolna volt, ott jobbra betértünk a hegyre, egy adótorony-féle volt a tetején, és onnan egy csodaszép gerincúton mehetsz (végig kilátással a tengerre) a limenasi várhegyre. Ha akarsz, valahol letérhetsz a partra, ahol van rá lehetõség.
Szép túra még Kastroból Theologosba, de azt csak láttam a neten, személyesen nem jártam meg, majd legközelebb, 2005-ben csak Mariesbe gyalogoltunk fel egészen a tengerszemig, de tovább már nem mertünk, pedig azt mondják, arrafelé is vezet egy jó túraút a szigeten át észak felé. Egyébként a tavon túl bájos patakocskán szép kis vízesésekben lehet részed.
Priviben még írok 2 szót

# 645
Mandzsi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
152 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55001 Üzenet linkje2008-03-20 15:46:17 

Köszönöm szépen!
Egyre jobban kezdek belelkesedni Thassos iránt, és ezek a túralehetõségek, a fenyvesekkel borított hegyoldalak csak még vonzóbbá teszik számomra a szigetet!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 42 43 44 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu