Köszönöm mindenkinek, hogy kellemes nyaralást kívántatok .
Kérdezni akartam, mert ugye nem derült ki számomra egyértelmûen, hogy ha sikerült kilesni a busz idejét, és fel is jutunk rá, onnan fog vissza is indulni, ahol leszálltunk? (Sartira gondoltam)... És kb mennyibe kerül az út?
Köszi a válaszokat
ui.: Mi is gondolkodtunk Stavroson, de talán majd jövõre Kellemes nyaralást
Ugyan onnan indul a busz visszafelé is. Egyébként már nem emlékszem, mikor mentek a buszok, de mi úgy mentünk át Sartira Toroniból, hogy nem a menetrendet néztük, hanem, hogy mikor szokott arra jönni a busz. Szóval egy kis megfigyelés is elég. Lehet, hogy hülyén hangzik, de jó, ha visztek magatokkal a buszra a sorton meg a vállpántos trikón kívül valami lenge, mondjuk rövid újjú pólót. Mi egyik utunk során kis híján majd megfagytunk a buszon Sarti felé, annyira jó volt a buszon a klíma.
Sarti milyen? Ismerõsök voltak ott nyaralni, évekkel ezelõtt, azt mondták, nagyon szép. Mondjuk, ahogy elnéztem a neten és a katalógusban a képeket, nekem túl zsúfolt és nyüzsgõ hely a kikapcsolódáshoz . Viszont fényképezni mindenképp átugrunk .
Akartam is kérdezni, lidl van Toroni közelében?
ha agyoncsapnak, sem tudok rájönni, hogy csatoljak képet ...
Amit meg szerettem volna kérdezni, Toroni közelében van pár település, amik igen közelinek tûnnek. Az egyik Porto Koufo, a másik Kalamitsi vagy Sikia. Tudtok ezekrõl a helyekrõl valamit?! Ha Sarti kb. 30 km, ezek nem lehetnek messzebb 10 km-nél, azt meg érdemes megkockáztatni, még egy kiadós sétával is . Amúgy biciklit lehet bérelni?!
Köszönöm a válaszokat
Most teszem szóvá sokadszor, de utoljára: Ezen a linken az van, hogy az elérési út, amit be kell másolni, abban benne van a ...www...
Így nem lehet képet beilleszteni! Ez félrevezetõ...
Igen, Jox, ez így van... Viszont, ami linket megadtál (javasoltál) feltöltési helynek, ott nincs benne a www az elérési útban! A kezdõ, mint én is az elején, emiatt (is) automatikusan a linket értettem elérési út alatt, s nem tudtam, hogy azt a tulajdonságok közül kell elõvarázsolni. Így már érthetõ, hogy mi a kezdõk problémája (és nem az enyém...)?
Porto Koufo egy édeni sötétkék vizû öböl partján lévõ pöttömnyi település. Valójában egy gyönyörû hófehér szálloda-szerûség alkotja. A hely szeleme mégis hihetetlenúl megkapó, és semmi más településhez nem hasonlítható. Csodálatos medvekaktuszok láthatok , melynek termése ehetõ és nagyon finom, tele vitaminokkal. Gyönyörû hely. A Sitónia félsziget gyémántköve. Kíváló oxigénpalackos búvárkodáshoz.
A kaktusz gyümölcse tényleg nagyon finom,csak óvatosan kell szedni és meghámozni az apró szõr szerû tüskék miatt.Max 3-nál többet nem ajánlatos enni naponta mert erõs hasfogó hatása miatt bélcsavarodást okozhat.Akkor számít éretnek ha élénk-sárga vagy piros-színe van. Érdemes kipróbálni.
Köszi mindenkinek az információkat .
Nem igen van alkalmam sokat a gép elõtt ülni, sajnos sok a munka, túlóra, minden, de ha lesz egy szabad napom végre, átolvasgatok mindent itt, az oldalon . Arra gondoltam, épp tegnap jutott eszembe (egy könyvkiadó raktárában dolgozom), hogy be lehet-e szerezni itthon Toroni környékérõl térképet . Ha mondjuk meglenne az egész félsziget térképe, lehet, hogy rászánnánk egy napot, és bérelnénk kocsit, bejárni a környéket. ...
Utána kell néznem, hol van pontosan ez a híres térképbolt, azt mondják, nagyon jó... Majd kiderül
Mindenkinek szép napot, és kellemes nyuszit
...Utána kell néznem, hol van pontosan ez a híres térképbolt, azt mondják, nagyon jó...
Rendelhetsz interneten is pl. a freytag & berndt vagy a MERHAVIA KÖNYVESBOLT weblapján, de talán az üzletben is megkaphatók ugyanazok (a címet megtalálod a weblapon). Többek között ezek vannak forgalomban: