Sziasztok görögimádók!
Olyan jó olvasni,h nem csak én vagyok ennyire oda Paraliáért!
Én idén 2 hétre megyek,július közepén.Ha valaki szintén ott lesz akkor,szóljon!
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a fórumot de most kérdeznék is. Befizettük a nyaralásunkat júli 14-30-ig az Apollón travel-nél Paraliára a Manos apartmanba. Szerintetek jó választás a Manos? Tudtok róla valamit? Nem sok képet találtam róla. Pár véleményt már olvastam. Azok jók voltak. Elõre is nagyon köszönöm a választ!
Csanaad !Én már voltam Sartin is (egyébként Paralián tényleg kiszélesedik a part),de ott nagyon nagy hullámok voltak, bár lehet hogy csak odébb kelett volna sétálnom !Ott a narancspart nagyon jó,de kocsival érdemes menni,mert ha nem így teszel,akkor 5 órán keresztül narancspart,és utána jönnek érted!Gyalog az hosszú!
Köszi szépen a választ! Örülök, hogy eddig csak jó véleményeket olvastam a Manos-ról. Remélem ez így is marad! Esetleg ha tudtok képet küldeni róla: varnai.a@freemail.hu
Nagyon köszönöm!
Szia Adri!
Mi két éve voltunk a Manosba és csak jót tudok mondani. Szerintem egy tökéletes apartman. Központba van, minden elérhetõ. Ami nekünk hiányzott az a légkondi volt, mert elég meleg volt a szoba, de kibirható.
Sziasztok!Való igaz, Parália a szórakozni vágyók "otthona"!
Viszont nagyon sok szép fakultatív program közül lehet választani.Ha itt nyaraltok tudom ajánlani a Meteorákat,a Skyathos-i hajókirándulást ahol ha szerencsétek lesz delfinekkel találkozhattok út közben,és a kalózhajókirándulás sem rossz választás.Érdemes körbejárni az ottani utazási irodákat mert sok-sok eurót lehet spórolni a fakultatív kirándulásoknál.
Ja?És annyi szupermarket+étterem van hogy én biztos nem fizetnék be félpanzióra.Az egész nyaralás arról szólna hogy odaérj idõre...
Mindenképp megyünk Skiathos-ra és a Meteorákhoz. Edessan még gondolkodunk ill. egyénileg is szeretnénk kirándulni. Pl.: az Olimposra felmennénk robogóval.
Mi sem fizettünk be kajára, épp ezen okok miatt amiket Te is leírtál.
Köszi!
Szia Adri!Hú tényleg az Olimpost kifelejtettem!Oda mi is robogóval mentünk.Edessai vízeséshez mi nem mentünk el, de az is szép biztos.Érdemes robogót kölcsönözni, és bejárni vele a környéket.Mi átmentünk Katerinibe is nézelõdni,vásárolgatni.Sõt 15-20 km Makrigialos.Ott van az a jó kis "iszapdagonyázó", ami nagyon jótékonyan hat a bõrre.Mellette meg a sólepárló, amiben szintén jól esik majd fürödni a téli estéken itthon a kádban:) (Bármint a sóban ha hoztok haza belõle:D)
Szia!Persze, robogóval!Nincs olyan messze, 15-20 km kb.
Idõben olyan 40 perc lehetett.Csak Paráliáról nem Katerini felé indulsz el,hanem a másik irányba. ( a kaktusz bár felé)