Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 901
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55701 Üzenet linkje2008-03-29 18:16:22 

Szivacs Kónyu!

Ti hamarosan utaztok.Nem lesz még ott hideg?Ha ezt a példát követi az idõjárás ami itt van,hát majd felöltözve lehet csak fürödni... és a napelemeken napozni... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_cry.gif
Bár pont lehet,hogy az ellenkezõje lesz és akkor hali hó.Na jó,hó az nem lesz... icon_lol.gif

Szia: Atosz icon_wink.gif

# 902
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55710 Üzenet linkje2008-03-29 19:15:43  Válasz a #55701. hsz-ra Előzmény #55701

Bízunk a szerencsénkben, ami eddig nem hagyott cserben, pedig lassan 20 éve ebben az idõszakban utazunk, max. 1 héttel késõbb. Többször utaztunk már esõben, pl. tavalyelõtt Belgrádig esett, tavaly még Lefkas felé a hegytetõn a pihenõn is olyan hideg volt (8-9 fok), hogy azt hittem, elghagyott a mázlink. Aztán nemsokára kisütött a nap, bár megérkezve kiderült, hogy az elõzõ 3 napon vízszintesen esett az esõ, és elõzõ nap este állt el. Hideg nem lesz, az biztos. Elég nekünk a 30 fok, fõszezonban nekem már sok a nép meg a meleg is.
# 903
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55713 Üzenet linkje2008-03-29 19:44:00 

atosz írta:
...Ha ezt a példát követi az idõjárás ami itt van,hát majd felöltözve lehet csak fürödni...

icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 904
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55719 Üzenet linkje2008-03-29 20:48:51 

Hogy honnan szerváltad ezt a képet nem tudom,de találó icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Esetleg egy bekecset még felvehetett volna a jóember...akkor totál jó kép lett volna. icon_confused.gif icon_biggrin.gif

Cím mondat: alkalmazkodás a mai exkluzív idõjárási változásokhoz. icon_eek.gif icon_confused.gif

Hát az ténylegesen, sajnos ennél szomorúbb képet mutat... icon_exclaim.gif

# 905
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55729 Üzenet linkje2008-03-29 21:25:26 

atosz írta:
Hogy honnan szerváltad ezt a képet nem tudom,de találó icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif ...

Saját felvételem... icon_razz.gif Én egyszer leégés ellen fürödtem hasonlóan... icon_redface.gif

# 906
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55804 Üzenet linkje2008-03-31 12:58:41 

Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon. Szeptember elején tervezzük a nyaralásunkat Lefkadán. Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy esetleg tudna e valaki segíteni abban,hogy hogyan járnak és mikor a görög buszok Igoumenitsa és Lefkada között?
Próbáltam utána nézni a neten,de csak atheni indulással találtam menetrendeket.
Elõre is köszönöm!

# 907
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55811 Üzenet linkje2008-03-31 13:23:53 

pordanniki írta:
Sziasztok!

Új vagyok még itt a fórumon. Szeptember elején tervezzük a nyaralásunkat Lefkadán. Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy esetleg tudna e valaki segíteni abban,hogy hogyan járnak és mikor a görög buszok Igoumenitsa és Lefkada között?
Próbáltam utána nézni a neten,de csak atheni indulással találtam menetrendeket.
Elõre is köszönöm!

Arra bíztatlak, hogy keress tovább, mert összeköttetés van, az biztos... icon_razz.gif Nemrég Zante kapcsán túrtuk fel a netet és megdöbbentõ dolgokat is találtunk... icon_eek.gif Akármit találsz, ne hidd el elsõre, más oldalról is meg kell erõsíteni, mert vannak téves adatok is a neten! icon_rolleyes.gif Indulásnak nézd meg EZT az oldalt. Szeptemberig van idõ... icon_lol.gif Ha végképp nem mész semmire, szólj, megpróbálok segíteni, de lehet, hogy van itt valaki, aki köpi a menetrendet... icon_wink.gif icon_razz.gif

# 908
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55813 Üzenet linkje2008-03-31 13:35:48  Válasz a #55811. hsz-ra Előzmény #55811

Köszönöm a segítséget! Azért még keresgélek a neten is tovább és várom azok válaszát akik tudják a görög menetrendet követni. icon_biggrin.gif
# 909
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55814 Üzenet linkje2008-03-31 13:57:04  Re:

pordanniki írta:
Köszönöm a segítséget! Azért még keresgélek a neten is tovább és várom azok válaszát akik tudják a görög menetrendet követni. icon_biggrin.gif

Bocs'; semmi közöm hozzá, de mire jó ez a menetrend? icon_rolleyes.gif Ebben van valami perverzitás... icon_eek.gif icon_confused.gif icon_lol.gif

# 910
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55857 Üzenet linkje2008-03-31 22:04:40 

Hellasztok!

Ahogy olvasgatok az új belépõk hozzákérdéseibõl mindig elõtünnek a menetrendek.Legyen az busz,komp,hajó,vizibicigli... stb.Nem értem ez mánia,vagy az út ennyire precíz megtervezése,de amúgy egyátalán minek?Pl.a legutobbi kérdezõnél is, szept.-be utazik és márc.-ban már a buszok menet-trendjével folalkozik,ráadásul ut.irodával megy ahol majd a kedves,vagy kedvetlen ideges vezetõ úgy is útbaigazítja a kedves utazottját,hisz ez a feledata a sok egyéb közül.Ha valakinek ezt nadjábúl tudni kell, ez Õ. Mint ahogy a kollega is megfogalmazta miez?-zita-perverz
zita? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif Vagy abszolut türelmetlenség?? icon_confused.gif

Atosz icon_wink.gif

# 911
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55858 Üzenet linkje2008-03-31 22:21:18 

Szia Kónyu!

Szerinted ha mi megyünk majd Lefkászra, nekünk is kell v.-lene tudnunk
a menetrendeket,vagy majd megmondja az id.vezetõ ha tudni szeretnénk,hogy "Spárgába" mikó megy "Perigáliából" a legközelebbi ibusz és mennyi idõközönként nem jár... icon_lol.gif icon_cry.gif
De tényleg ennyire szükségszerû ez, te biztosan tudod. icon_smile.gif

Atosz icon_wink.gif

# 912
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55873 Üzenet linkje2008-04-01 01:22:31  Válasz a #55858. hsz-ra Előzmény #55858

Nem árt, ha van egy aktuális menetrend, ha az ember távolabbi célpontra menne, de én úgy vagyok vele, hogy ha ott vagyok valahol, akkor onnan minek mennék messzebb. A közelben persze minden arra érdemesnek tûnõ dolgot megpróbálok elérni, de azokra ilyenkor semmi értelme menetrendet nézni, itt van példának a tavalyi esetünk, amikoris Lefkasra megérkezve az elsõ teendõink egyike volt, hogy megnézzük a Meganissi-kompmenetrendet, és rögvest meg is ijedtünk, olyan lehetetlen idõpontok voltak a papíron, de az ott tébláboló hajóstól megtudtuk, hogy júni 1-tõl (mi május 29-én érkeztünk) új menetrend van, ami már emberi idõpontokat is tartalmaz, és a nyaralók igényeire épül. De a buszmenetrend is változik, és a görögök nem arról híresek, hogy elõre vágják, max. pár nappal elõre. Addig minden csak lutri. Persze ez a távolsági járatokra (busz és gondolom komp is) nem biztos, hogy érvényes. Meg úgyis annyi a változó ebben az egyenletben, hogy bõven ráérünk helyben tájékozódni. Persze miheztartás végett lehet informálódni, de csak arra építs, amit ott megtudsz. Az id.vez.-nek nem dolga, hogy minden komp- és buszviszonylatról naprakész legyen, de Lefkadán minden ilyennemû segítséget megkapsz majd.
Ha hiszed, ha nem icon_smile.gif

# 913
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55887 Üzenet linkje2008-04-01 10:02:32 

Sziasztok!

Azért fontos számomra a menetrend,mert mi nem nem utazási irodával utazunk,hanem egyénileg,de busszal.De ha így megyünk 3 átszállással tudunk csak eljutni Ag.Nikitas-ba,mert ott foglaljuk le a szállásunkat a neten keresztül.És a sok csatlakozás és átszállás miatt szerettem volna csak egy kis infót megtudni,hogy mégis mikorra tudunk majd megérkezni Lefkadára.Hogy mikortól lenne érdemes a szállást lefoglalni.És esetleg számítani lehet e rá hogy még az átszállások miatt valahol máshol is el kell tölteni egy éjszakát.

# 914
Timba
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
497 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55889 Üzenet linkje2008-04-01 10:25:46  Válasz a #55887. hsz-ra Előzmény #55887

Szia nagyon jó hely Ag Nikitas, életem egyik legszebb nyara!!Csak öt napra akartuk, és 14 lett belõle. Nem is akartam haza jönni. Mi hajóval mentünk olaszból,és kocsival tovább.
# 915
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55890 Üzenet linkje2008-04-01 10:31:53  Válasz a #55889. hsz-ra Előzmény #55889

Szia!

És tudnál egy kicsit Ag.Nikitasról mesélni? icon_smile.gif
Mit érdemes tudni a faluról,mit érdemes megnézni a környéken?
Autókölcsönzõ van ott?
Ti hol szálltatok meg?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 60 61 62 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu