Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 211
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55950 Üzenet linkje2008-04-01 18:41:16  Válasz a #55862. hsz-ra

Szia Zsuzsi!

Igaz,hogy a négy apartman egy tulajé és nagyon-nagyon közel vannak egymáshoz. Mi a legszerényebb apartmanban, a Ginában voltunk de amire használtuk és amennyi idõt töltöttünk ott, arra tökéletesen megfelelt.
Távolságok nincsenek ebben a kicsi faluban de vásárlási lehetõség sincs igazán. Mi járatos busszal elmentünk Neos Marmarasba.Ott van egy jó kis piac és sok-sok üzlet, ott vásároltunk apró kis ajándékokat.
ha van vagy lesz még kérdésed,szívesen segítek mert tavaly nekem is jól esett a segítség.
A fényképeket már biztosan megnézted. Szép és nyugis kis helyre mentek, majd meglétod! icon_smile.gif
Szia, Jutka

# 212
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55952 Üzenet linkje2008-04-01 18:46:47 

Akarom írni:meglátod.
ja! A földszinti apartmanban voltak a Toroniban megismert most már barátaink(akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot) és õk nem panaszkodtak,hogy melegük lett volna,elég hûvös volt náluk.
A naplemente pedig a várromtól kötelezõ programotok legyen!icon_smile.gif

# 213
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55954 Üzenet linkje2008-04-01 18:54:23  Válasz a #55865. hsz-ra Előzmény #55865

Szia zsuzsi!
Örülök, ha segitettem! Ne aggódj, ott minden partközelben van. A naplemente tényleg csodás. Mi is minden este lementünk és fényképeztük. Utolsó este egy delfinpár beúszott az öbölbe. Még az ottaniakat is meglepte.
Mi az idén Stavrost céloztuk meg. Pont azért, mert olyan illetve hasonló adottságokkal rendelkezik, mint Toroni. Adottak a hegyek és a tenger. Mi szeretünk a hegyekben gyalogosan kirándulni. Föntrõl lenézni a tengerre csodálatos látvány. Láthatsz különös formájú sziklákat. Megcsodálhatod, hogy mit alkotott a természet. Nekünk alföldi embereknek nem mindennapi látvány. Rendkivüli a növényzete is, de ezt csak az láthatja, aki veszi a fáradtságot és felmegy. Én már alig várom!
Majd el felejtettem! Toroninak van egy kis kápolnája. Eléggé eldugott helyen van, de kutassátok fel. Érdemes! Az ófaluban található. Azért is érdemes arra elmenni, mert ott láthattok még igazi halászkunyhókat. Szépen rendbe tartják a tulajdonosok. Igaz, mellette felépitette a modern nyaralót, de a kettõ jól megfér egymás mellett.

# 214
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55971 Üzenet linkje2008-04-01 20:38:46 

Szia broadsword!

Hol is tudom megnézni azokat a képeket?! icon_wink.gif
Nagyon jól hangzik amiket írtok, mi még csak Nei Poriban voltunk. Imádom Görögországot, de Toronihoz képest Nei Pori elég sivár. Egyenes part, az olympos elég messze, nincsenek öblök, viszont minden más van, ami Toroniban nincs, pl. rengeteg bolt icon_lol.gif .
Kíváncsian várom a képeket icon_lol.gif
Szép napot icon_wink.gif

# 215
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55972 Üzenet linkje2008-04-01 20:44:45 

Szia gudli!

Fantasztikus lenne delfineket látni, komolyan, egyik nagy álmom, hogy egyszer lefényképezhessem õket icon_biggrin.gif . Nagyon szerencsések vagytok, hogy láttátok õket icon_rolleyes.gif . Mikor tavaly voltunk hajókiránduláson, folyton a vizet figyeltem, hátha felbukkan valahol egy-két delfin, de sajnos nem volt szerencsém. Remélem idén végre teljesül ez a vágyam is icon_wink.gif .
A naplementét is alig várom már... Ahogy ismerem magam, nagyon sokat fogunk kirándulni, csak kicsit aggódok a meleg miatt. Na meg elég rosszul tájékozódok, de az erdõkben mindig jól kiismerem magam icon_lol.gif . Stavrosra mi is gondoltunk már, talán majd jövõre... Bár, ha Toroni beválik, lehet még pár évig oda járunk vissza icon_lol.gif .
Szép napot...

# 216
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55973 Üzenet linkje2008-04-01 20:47:16 

broadsword...

Elfelejtettem megkérdezni, Neos Marmaras az a település, ami kb. 3 km Toronitól, igaz? Szerinted gyalogosan is neki lehet vágni?! icon_rolleyes.gif

# 217
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55975 Üzenet linkje2008-04-01 21:05:57  Válasz a #55973. hsz-ra Előzmény #55973

Az a 3 km inkább 19... icon_eek.gif
# 218
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55977 Üzenet linkje2008-04-01 21:23:53 

19??? Jesszus... az nagyon sok icon_confused.gif
# 219
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55978 Üzenet linkje2008-04-01 21:25:27 

kérdezhetnék valamit?!

Próbáltam a fõoldalon nézegetni a fotoalbumokat, de nem enged bejelentkezni, azt írja, hogy hibás jelszó...
Most ott külön kellene regisztrálni, vagy nem értem icon_redface.gif
segítsetek... icon_rolleyes.gif

# 220
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55979 Üzenet linkje2008-04-01 21:30:08 

zsuzsi írta:
...Próbáltam a fõoldalon nézegetni a fotoalbumokat, de nem enged bejelentkezni, azt írja, hogy hibás jelszó...
Most ott külön kellene regisztrálni...

Igen... icon_smile.gif icon_rolleyes.gif

# 221
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#55988 Üzenet linkje2008-04-01 22:39:27 

H.apci...

Sikerült minden Toronis képet végignéznem icon_lol.gif .
Most már csak ki kell bírni valahogy az indulásig icon_lol.gif .

Lehet, hogy majd rakok fel én is Nei Porit... ha nem vagyok hozzá túl béna icon_wink.gif

# 222
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56014 Üzenet linkje2008-04-02 00:01:14 

zsuzsi írta:
H.apci...

Sikerült minden Toronis képet végignéznem icon_lol.gif...

Akkor most már minek elutazni...? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 223
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56021 Üzenet linkje2008-04-02 06:54:35 

h.apci írta:

Akkor most már minek elutazni...? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

Én is így voltam Pargán. icon_wink.gif
Mire elutaztunk már mindent láttunk. Mindent tudtunk, azt is merre kell fordulnunk, ha kilépünk az apartmanházból? Hogy a kanyar után mit fogunk látni? Mégis a valóság minden képzeletet felülmúlt. Az információkat pedig remekül tudtuk hasznosítani. icon_lol.gif

# 224
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56068 Üzenet linkje2008-04-02 18:00:33 

Szia Zsuzsi!

Látom, tegnap óta már sikerült megtalálnod a képeket! mikor mentek?Én azaz mi is nagyon várjuk,hogy tudjunk menni Görögországba de addig még nagy dolog elõtt állunk, az esküvõnk elõtt. Reménykedünk,hogy a barátaink,akik tudják milyen függõk vagyunk esetleg.....
De nem vagyunk ennyire számítók, hisz akkor is megyünk idén is ha törik, ha szakad. De ez csak aug.16. után.icon_sad.gif

# 225
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56088 Üzenet linkje2008-04-02 22:32:27 

Na igen, de az életben tényleg sokkal szebb és pihentetõbb lehet, mint itt, a gép elõtt ülve icon_lol.gif icon_lol.gif .
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 14 15 16 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu