Én meg hidba megyek tõletek akkorákat röhögök ,szeptemberig van idõ ,majd ismétlünk akomphajók Istambulig mennek nem mind áll meg Igoumenitsán BLU STAR , ANEK LYNE hajótárs. A mahartnál elõfolalás, és talyékoztatás
Én meg hidba megyek tõletek akkorákat röhögök ,szeptemberig van idõ ,majd ismétlünk akomphajók Istambulig mennek nem mind áll meg Igoumenitsán BLU STAR , ANEK LYNE hajótárs. A mahartnál elõfolalás, és talyékoztatás
Csak legyen, aki felavat... Azért, ha valami közelebbit is hajlandó leszel elárulni errõl a Triesztbõl induló kompról, azt megköszönném, ugyanis ha ezen az öszzegzõ weblapon nincs, az már legalábbis gyanús...
Bizonyára az vagy,de sok a "hajcihõ" szerintem itt úgy komplett az egész utazással.10 év óta járjuk nejemmel Görögországot,fõképp a szigeteket és most is oda megyünk és pont ahová ti.Kérdés,pobrema mindig lesz és van,de lényegében ez menetközben és javarész általlatok fog megoldódni.
Ráadásul ez fogja majd adni a sikerélményt,ha ezt javarészt önállóan megoldjátok.Mi legalább is így voltunk.Mit ír a Jenõ,az Ubul,az Anasztázia, segíthet, de nem sérvadó legtöbb esetben... Lekoppintani nem tudod meg nem is lehet a másét. Mert az más.. Egy-két dologban tudunk segíteni de a zöme rátok vár. Hidd el úgy lesz majd a jó!
Kedves Atosz (Portos, Aramis, meg a többi csibész)!
Ne kavarja itt nekem Lefkada ürügyén a málnaszõrt (meg a ponyvaregényeket), mint az a bizonyos koszos (vagy Piszkos?) Fred…! Szimboleumokban beszél itten… El is megy a kedvem egy ilyen szigettõl, ahol ilyenek is elõfordulnak…
Nem tudom mennyiben illetékes elvtárs, maga Úr, válaszólni másoknak címzett hétpecsétes hozzáírásomhoz.Ez az levéltitok megsértésének eklatáns példája.Maga haggya ezt a szigetet el és vonuljon Berlinbe a nagyfalhoz ahová kivan ott alul írva... Õrüljön hogy elkerülte Dachaut ahol bementek az ajtón és kijöttek a kéményen... Nahát! Szabadság! (kéne két hét)
Lefkádán kb június közepéig változékony az idõjárás.
Elõtte is sokszor van meleg, de utána szinte felhõt sem látni.
A tengervíz hõmérséklete (túl komolyan nem kell venni az ott szereplõ adatokat): http://www.weatheronline.co.uk/water.htm
Isten mentsen attól, hogy egy szem felhõt se lássak - sokszor alig várok már egyet, hogy enyhüljön a kínom, meg hát felhõ nélkül fotózni sem mindig érdemes.