Ejj, de szépen megkavartatok! Nah lesz még ne mulass ezért!
Igen?????????????????? Háát, én itt olvasgattam olyanokat, h késtek sokat meg megbízhatatlanok, de ha Ti velük utaztatok és no problem, akkor szuper! Köszike, megnézem!
Debi!
Nagyon jók a képek köszi szépen mégegyszer! Most már biztos, hogy mi is elmegyünk a sólepárlóhoz is és biztosan meglesz ez az étterem is. Mindenképp kipróbáljuk!
Esetleg a buggy és a quad kölcsönzésrõl tudtok valamit? Közúton is használható a quad?
Erikaszi! Szerintem nagyon nagyon sok az amit írtál! 1 hét 50.000 és nincs benne a busz.Jesszus!
Abban viszont én kérnék segítséget,hogy kocsit mennyiért lehet bérelni egy napra ?Ki tudja ?Hát ha sikerül összetörnöm és nem engednek haza.... Ez csak vicc volt!!
Én a neten nézegettem és úgy 40 euro körüli árra emlékszem, de sajnos ahhoz dombornyomot bankártyára van szükség amit letétben kel lerakni, én legalábbis ezeket a információkat hallottam és olvastam a neten én ezért mondtam is le a kocsirõl.
Szia Christee!
Ha kocsikázni akarsz és mondjuk nem Athénig, valamikor a délutáni órákban, akkor szívesen veled tartok egy kirándulás erejéig is, nekem kint lesza kocsim, sztem fölös arra költened pluszban. Én kb délután 2-6 között ráérek majd (elõreláthatólag, de majd egyeztetünk). Elmehetünk Alikesbe, Makrigialosra, meg a parton Paralia környékén (platamonas, olympos stb). Na, fontold meg:)
Köszönöm Imi! !!Azt hiszem errõl inkább én is lemondok! Pöpi,igazság szerint szerintem Athénba vonattal fogok menni,ha csak nincs egy olcsóbb vagy jobb megoldás !A kocsit azért szerettem volna,mert ott szívesebben vezetnék mint itthon,és nem ártana gyakorolnom!
De természetesen ha ilyeneket írsz,annak nem lehet ellenállni,persze,mindenrõl lehet szó
Majd figyelem vezetési technikádat,és max úgy gyakorlok
Akkor ha valaki megtudja mondani,hogy lehet legolcsóbban Paraliától Athénba jutni(nem szervezett csoporttal,hanem egyénileg),akkor köszönöm a segítséget!!
Erika,tényleg sok,amit írtál!
Mi ötvenért szoktunk menni,de abba bennevan a busz+apartman!
Most két hétre 74.000 forintos ajánlatot kaptunk,de apa átvette az ügyet,szóval lehet kevesebb lesz!
No para Christee az én kocsim már sokat látott...nyugodtan próbálkozhatsza vezetéssel vele. Bár lehet vmi nagyobb és görög kocsival kellene mennünk. Majd meglátjuk, valamelyiket elkötöm. Azt a koktélt megejthetjük mondejuk Parálián kívül is, egyébként nyáron úgysem sokat mozdulok ki onnan, jó lenne barangolni kicsit. Most van egy kis gáz, még nem tudom hol fogok helyileg dolgozni Paralián belül, d e amint biztosat tudok megírom majd, meg elõkaparom a görög számom is. Priviben majd értekezünk.