Tanulság:
mielõtt a skiathosi hajóutat befizeti bárki is,gyõzõdjön meg róla, hogy Kostas kapitány Elisabet hajóival mennek. Nem mondom, hogy ott nincs "tömeg", de élhetõ a tér és tényleg igyekeznek az utasoknak szinte minden pillanatot felejthetetlenné tenni. Nem tudom honnan van mindennap akkora lendület bennük ami szinte mindenkit magával ragad, de szinte fáradhatatlannak tünnek. Az biztos, hogy ebbõl a szigetbõl az a pár óra nagyon kevés, de aki egyénileg akar menni tényleg szánjon rá több napot (és amint olvastuk sok-sok pénzt )
De sajnos itt is számolni kell esetleg kellemetlen utitársakkal, sajnos jellemzõen keleti szomszédainkkal. Rájuk, vagyis a viselkedési kultúrájukra sok panaszt hallottam nem csak a Skiathosi kirándulások kapcsán, sõt nekünk is voltak kellemetlen tapasztalataink. Na de õk általában "jó ügyfelek", szemben velünk magyarokkal, leginkább busszal utaznak és nagyon sok kirándulásra befizetnek.
Hihetetlen a víz színe. A kavicsos stranok a legszebbek, fõleg, ha világos (fehér) a kavics a víz alatt. A sziklakapu hozzá még teljesebbé teszi az idillt. Mi ennek a strandnak a neve, Lalaria?
Mi direkt ezért kimentünk a reptérre, de sajnos aznap már nem jött repülõ, másnap pedig éppen akkorra volt kiírva egy érkezõ repcsi, amikor nekünk a kikötõbõl indult a hajónk, így nem jött össze... Úgyhogy csak egy ott dolgozó pasassal sikerült egy kellemeset beszélgetnünk és ennyi:,(
Tyûha, ez még jobb, mint Korfun! Bár Samoson is ugyanilyen közel lehetett állni a pályához. A párom szívesen elücsörögne azt hiszem a skiathoszi repülõtér mellett, ha ilyen rálátás van
Christine: Ha még követed a topicot, én szivesen elolvasnám az utatokat egyéni szervezésrõl. Mi az idén Leptokáriára megyünk, és onnan szeretnénk a szigetre eljutni.
Elõre is köszi.
SZIASZTOK! ÉN IS NAGYON IMÁDOM SKIATHOST.MÁR NÉGYSZER VOLTUNK.MI AZ APOLLÓN HAJÓVAL VOLTUNK 3-SZOR.NAGYON NAGYON JÓ VOLT.NAGYON ARANYOS A LEGÉNYSÉG,ISZONYÚ JÓ HANGULATOT,CSINÁLTAK,MINDANNYISZOR.VAN TÁNC TANULÁS,METAXA.ÉS ÚZÓ IVÁS.ODA VISSZA.DELFINEKET IS LÁTTUNK,VAN BÜFÉ A HAJÓN SZÓVAL NAGYON SZUPER! MEGLEHET NÉZNI A WWW.APOLLONCRUISES.COM címen.NE HAGYJA KI SENKI EZT AZ UTAT!
Sziasztok!
Skiathost én is szeretném látni,remélem hogy megy hajó juni 10-után,akkor leszünk Makrigialoson.De ahogy nézem ez a hajó Eviaról megy.Nagyon szeretem a szigeteket és olvastam hogy szép,és kellemes hely.A szervezett utat az idõjárás határozza meg,ezt irják.
Mi Nei Poriból indultunk vonattal Larissa-ig, onnan ismét vonattal tovább Volos-ba. Volos-ból indulnak a Hellenic Seaways hajói többek között Skiathos-ra is.
Röviden ennyi lenne. Idõpontokat azért nem írok, mert ezek valószínûleg azóta már megváltoztak, meg hát pontosságban ne számítsatok a görögökre. A mi hajónk hazafelé 3/4 órát késett, ami miatt a legutolsó vonatot is lekéstük és hajszál híján a pályaudvaron alszunk...
Mi 2 napra mentünk, mert oda-vissza annyi lett volna az út hossza, hogy ahogy odaértünk, indulhattunk is volna vissza kb.1-3 óra múlva, hogy elérjük az utolsó vonatot.
Ha van pontos kérdésed, kérdezz nyugodtan. Nem nagyon van idõm most követni a topikot, így ha privátban írsz, azt biztosan észre veszem, és akkor biztosan válaszolok.