Szia Ágika.
Van egy ismerõsöm Sarti-n, a munkatársam öccse, most nyit egy saját tavernát ha ott lesztek feltétlenül keressétek meg szerintem helyi nevezetességekkel,programokkal, mit hol érdemes venni.stb. Biztosan szivesen fog segíteni.
Ha érdekel írj küldök még róla infót,ja Hegedûs Attilának hívják.
Mi most megyünk elõször Sartiba. Az apartmannal kapcsolatban az érdekelne, hogy tiszta-e, milyen a fürdõszoba. 2 db 3 fõs apartmant foglaltunk. Mert a barátainkal megyünk, nekik is egy gyermekük van. A homokos strand milyen messze van? Ahogy nézegettem, úgy láttam, hogy ez az apartman a falu szélén van.
Mi nagyon meg voltunk elégedve a Stamatissal. a házat 3 éve építették, szép, tiszta.A tulaj is rendes, ott laknak a ház emeletén. A célnak megfelel. Mi az emeleti 5 fõsben voltunk, az nagyon jó tágas, a 3 fõsök a földszinten vannak. a földszintiekbe csak bekukucskáltam amikor takarították, a fürdõt nem láttam. Szúnyogháló van az ajtókon, és nálunk fönnt a teraszajtón és az ablakon is volt. Mielõtt tavaly mentünk, kaptam egy elõttünk nyaralótól képeket, elküldöm neked ha szeretnéd.Abban van fürdõszobás kép is. A fotóalbumba tettem fel egy Sarti 2007. 2 hét láblógatás Sartin címû albumot, abban van több kép az apartmanházról meg a környékérõl, a strandhoz vezetõ útról, a tengerpartról is.
De ha még van kérdések ezenkívül is, szívesen válaszolok.
Megnéztem a képeidet. Elég jól néz ki az emeleti apartman. Mi jun. 21.-28.-ig leszünk Sartin. Sok szép képet csináltatok. Mi Horvátorszába jártunk eddig nyaralni, ez lesz az elsõ Görögországi nyaralásun. Egy kicsit félünk is tõle.
Sziasztok én Júni 13.án utazok ki Sartira az Apollon hotelba és szeretnék bõvebb infót kérni rólla ha tud valaki mert visszaolvastam itt de sok nem derül ki rólla elõre is köszönöm
Mi ott voltunk tavaly szeptemberben. Esetleg olvasd el a beszámolok közt a: "Szeptemberi 1 hét Sartin" írásomat, abban szó esik a hotelrõl is. Ha azt email címet küldök képet is a szobánkról