Hm... igazatok van, tényleg sok ez árban, ha így alá tudtok menni! Nah jöv hét szerdától ráérek és bejárjuk az utazási irodákat, csak félõ, h nagyon alacsonyabb árat nem fogunk kapni... Meg eddig úgy néz ki, h anya bnõje nem indít paraliára utat..., pedig akkor olcsó lenne..., de hátha... a remény hal meg utoljára, ahogy mondani szokás!
Haliohó Christee! Válaszoltam neked priviben. Holnap dõl el, hogy megoldódott-e a dolog. Utálom ezt, hogy még 3 hónap szezonig, d e már mindenki csont ideg a munka miatt. Majd leírom mi volt. Igazából kis semmiség, amit szokás szerint felfújnak.
Kvad bérléssel kapcsolataban olvastam újabb infót Nei Pori forúmában, BRóbert írta: Hogy B jogosítvány kell a kvadhoz, ezt javasolják.
beírás a forumba: 2008-03-30 13:55:37
Judit! Tán valakhez be szeretnél költözni?
Kvad !Na.Ez eddig nem is jutott eszembe,de nem egy rossz ötlet! Egyszer azt is ki kell próbálni !Ahhoz képest, hogy kell rá jogsi,én volt hogy olyan kis fiatal gyerkõcöket láttam rajta kint, hogy ...szóval kizárt hogy lett volna jogsiuk!
A lényeg hogy nekem van!
Nem azért:D Csak úgy hallottam, hogy az apartman lépcsõházához ahova megyünk egyetlen darab kulcsot kapunk és leszünk heten és kétlem, hogy mindig ugyanakkor tervezzük a hazamenetelt és olyan egyszerû lenne minden ha lenne mondjuk 3-4 kulcs:)
Judit! Gondolom egyszerûbb,mint egy kocsit vezetni,bár már lassan elfelejtem mit is jelent az,hogy vezetni !
Viszont kulcsmásolót azt tuti nem láttam.Vagy csak nem kerestem ?Atosz !Akkó kúlcs téma megoldva
Csak nehogy komolyan vegyék, hogy agyilag zoknik vagyunk