Húh, errõl a kulcsos dologról olvastam vhol itt a fórumon, és tényleg csak 1van..., hááát érdekes helyzet, de úgyis megoldjuk! Vagy ha mégse, fel kell készülni a hajtûs dologra!
Sziasztok!
MI tavaly nászúton voltunk Paralián és Iminek szeretném mondani, hogy ha egy jóóót akar quadozni, akkor menjen el Panos-sal (Caravel apartman tulajával) a quados túrára! Iszonyat szuper volt, kb. 60 km-t mentünk, hol tengerparton homokban, hol közúton... nagyon tuti. Iszappakolás, sóbánya, nemzeti park, szomszédos Makrigialos... van látnivaló bõven. Az egész hét alatt ez volt a legtutibb! Egy napos túra, tavaly összesen 20 quaddal mentünk, jó kis csapat jött össze. Ha érdekel vmit, szívesen mesélek bõvebben, nagyon sok képem is van róla.
Üdv.: Aladina
MOst olvasom a Katerinis kirándulást. Hát arról is tudnék mesélni. A szerelmesek parkját senki ne hagyja ki, gyönyörû hely, tele tavakkal, sziklákkal, vízeséssel, hidakkal. Mi ketten mentünk át busszal, élmény volt
Gondolom szingli emberekre furcsán néznének ebben a parkban a párok !
Pedig szívesen megnézném, de ha a neve szerelmesek parkja....
Hát majd megkérek egy fiút jöjjön el velem,hogy ne legyek feltünõ jelenség!
Engem elvitt az egyik srác oda,de ott volt a barátnõm is akinek nem volt kedve végig sétálni (mert a srác haverja piszkálta) ezért nem tudtam megnézni!!!!
Szia Imi!
Összeszedem képeket, tömörítem és küldöm a köv. héten vmikor. Csak sajna idõhiányban szenvedek Addigis minden jót, üdv.!
Ui.: A szerelmesek parkjába nem csak szerelmesek járnak Egy közönséges park, csak sokkal szebb az átlagnál, nyugodtan megnézhetitek a párotok nélkül is. (vagy hogy mondjam... szóval értitek )
Az a park Kateriniben tényleg nagyon szép. Egy csomó hangulatos kávézó van mellette, a fák árnyékában jól el lehet üldögélni, persze ha nincs 40 fok ) Emlékszem tavaly nyáron volt olyan meleg, hogy még éjfél körül is 32 fok volt. Aludni úgy tudtunk, hogy hideg vízzel locsoltuk az ágyat, a fejünk alá meg egy mûanyag palackban jeget tettünk. Az jó meleg volt...
MOst olvasom a Katerinis kirándulást. Hát arról is tudnék mesélni. A szerelmesek parkját senki ne hagyja ki, gyönyörû hely, tele tavakkal, sziklákkal, vízeséssel, hidakkal. Mi ketten mentünk át busszal, élmény volt
Szia Aladina!
Ezzel most megleptél, nem tudtam, hogy a "szerelmesek parkja" ...
Valóban gyönyörû és aki Kateriniben jár, az ne hagyja ki ! Akár egyedül megy, akár a párjával!
A park a Kórház mellett van a város központjában. A buszozás terén nem vagyok penge Katerini és Parália között, én autóval szoktam járni, de ha gondolod utánakérdezek, vagy a kedves fórumosok segítenek.
Azt, hogy ez a szerelmesek parkja egyébként én sem tudtam, pedig jártam már ott párszor. Az ott élõ görögök azt mondják, hogy mivel Katerini viszonylag új város, nincsenek 3000 éves romok, és ez a park szinte az egyetlen látványossága. Hát szerintem a magyaroknak már a görög emberek viselkedése meg vezetési stílusa is elég nagy látványosság...