Én jókat hallottam a Chaplinrõl. Nem excluzív, de az alapfelszereltség meg van. Nem a központban van, de szerintem ez inkább elõny, legalább tudtok aludni éjjel. A tulajdonosok is aranyosak. Az Apollon traveles telepített idegenvezetõ nagyon segítõkész. Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat.
Jó utat!
Szia roberto-77!
Én lány vagyok. És megyek Rodoszra.
Imádom Rodoszt. A nyáron többször is próbálok menni (a barátnõmmel).
Ti mit csináltok Rodoszon?
Én is nagyon szeretnék Rodoszon élni és dolgozni, de nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Ha esetleg lenne ötleted munka ügyben, azt nagyon megköszönném!
Én csak jót tudok mondani az Orionról. Nagyon jó választás! Tavaly 3X voltam Rodoszon. Az idén is többször szeretnék menni és csak az Orionba.
Nagyon tiszta. Mindennap takarítják a szobákat. Számomra ez a legfontosabb!
Tv, rádió, klíma, hajszárító, konyhai felszereltség, lift, medence, szóval minden ami kell. A tulajdonos nagyon kedves. Figyelnek és vigyáznak a vendégeikre.
Én nem fizetnék elõ kajára a helyetekben, hanem tavernákba ennék. Ajánlom a Kostas Fast Foodot. Ott minden nagyon finom. Mi mindig náluk eszünk. Nagyon kedves emberek. Igazi görögök.
Jó nyaralást!
Köszi a választ! Végre valami jó hír is van...
Szerintem is jó lesz ! Ha esetleg mást is megtudsz a Chaplinrõl akkor írj légyszi!
Kösz mindent!
Üdv: Ani
#564712008-04-07 17:14:01 Régi és új Rodoszra utazók!
SZIASZTOK!
kOMBINÁLT utazással, odafele Athénig busszal, majd Patraszból komppal megyünk Rodoszra, hazafele pedig repülõvel. Az Aeolus utazási irodával.
Volt már valaki ilyen utazáson? Szivesen venném tapasztalatait.
Sz ia Rózsavirág! Irtad, hogy többször jártál már Korfun. Mi most elõször megyünk Messonghy-ba két hétre az Aquarius app.hotelbe. Tudsz esetleg errõl a környékrõl valamit mondani? pl. milyen a strand (köves,kavicsos stb) Meg hogy mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni. Négyen megyünk és (sajnos) nem a tini korosztályhoz tartozunk. Köszi
sziasztok!régi vágyam volt,hogy rodoszra menjük nyaralni és ha minden jól megy,ez juniusban megvalósul.szertném kérdezni,hogy vaki járt-e afandauban.esetleg lakott-e a sivilia hotelben?ha igen,kérem írja le a szállodáról alkotott véleményét. továbbá:marmarist érdemes-e megnézni?köszike elõre is a segítséget sziasztok krisz.
Június elején Falirakira megyünk. Tud vki infokat a White Palace Apartmanházról, illetve a Szikra Tours utazási irodáról? Most megyek elõször Rodoszra, mindenki szerint csodálatos sziget!
üdv
kiscsill
Szeptemberben szeretnénk Rodoszra utazni, Falirakit választottuk és az Orion apartmant.Szeretnénk autót bérelni és bejárni a szigetet.Ha valaki
tudna segíteni, hogy milyen útvonalon haladjunk és mi az amit érdemes megnézni megköszönném.Már olvastam az interneten pár dologról, de mivel csak 1 hétre megyünk,jó lenne határozott uticél merre is induljunk.
És ha tudtok éttermet ajánlani az is jó lenne.