Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2416
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56596 Üzenet linkje2008-04-09 00:02:56 

BRobert írta:
Ez az egyik legjobb látvány icon_smile.gificon_smile.gif Már csak 52 nap icon_smile.gificon_smile.gif

BRobert ti mivel mentek???

# 2417
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56599 Üzenet linkje2008-04-09 07:07:15 

cserrobi írta:

Busszal

# 2418
Benedek.edina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56601 Üzenet linkje2008-04-09 07:36:51 

Helló! icon_redface.gif

Nem tudom, hogya Dias és a Kalliope milyen távolságra van egymástól, de talán valamilyen programon véletlen összefutunk.
Egyébként érdemes-e fakultatív programokra befizetni vagy bérelt jármûvel önállóan elmenni szétnézni? icon_question.gif

# 2419
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56607 Üzenet linkje2008-04-09 09:03:26 

BRobert írta:
cserrobi írta:

Busszal

Nagyon jó utat szeretnék kívánni neketek,remélem írsz pár mondatot ha hazaértek.Ja 3*voltam eddig Görögbe aztán nagyon sokat másfelé utaztunk.Tehát nagyon várom már.Nei Pori remélem csodálatos környék?Üdv:Robi

# 2420
Zsu79
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56614 Üzenet linkje2008-04-09 12:42:51 

Szia benedek.edina!

Mi kétszer voltunk Nei Poriban, mind a kétszer a Kalliope apartmanban. Voltak rossz és jó tapasztalatok is icon_rolleyes.gif . Én szerettem ott lenni. A szobák jók, a fürdõ kicsi, de hát erre a kis idõre tökéletesen megfelel. A konyhasarok is jó volt, bár, mi az evõeszközöket és a tányérokat nem igen használtuk, mindig viszek magammal itthonról icon_lol.gif . A hûtõ elsõ alkalommal jobb volt, a második nyaraláson kifogtunk egy olyan kicsi hûtõt, hogy két 2 literes üdítõ nem fért bele icon_eek.gif . Egy polc sem volt benne...
A kilátás a környezõ apartmanokra nyílik, jobb esetben tisztán hallani a beszélgetésüket, de ez soha nem zavart minket icon_lol.gif . A hátsó kis udvaron semmi különleges nincs. Tavaly a földszinten volt szobánk, kétszer raktuk rendbe az udvart, mivel a "házinéni" nem lakik ott, az idegenvezetõ tartja rendben, már amennyire ideje engedi... Az apartman amúgy tiszta, és szép. Nei Pori legszélén van, egy-két szálloda van csak a környéken, így csöndes is icon_wink.gif . Mi szeretünk oda menni icon_lol.gif .
Kívánom, hogy kellemes nyaralásotok legyen... icon_lol.gif icon_wink.gif
Sokat vívódtunk, hogy idén is oda menjünk-e, de mivel már voltunk nem is egyszer, Toroni mellett döntöttünk icon_rolleyes.gif

# 2421
Benedek.edina
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56618 Üzenet linkje2008-04-09 13:17:59 

Zsuzsi!

Köszönöm szépen a tájékoztatást! icon_rolleyes.gif

# 2422
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56621 Üzenet linkje2008-04-09 14:14:35 

benedek.edina írta:
Helló! icon_redface.gif

Egyébként érdemes-e fakultatív programokra befizetni vagy bérelt jármûvel önállóan elmenni szétnézni? icon_question.gif

Lásd 2394-es hozzászólás icon_smile.gif
"...attól függ mit akarsz megnézni. A közelebbi helyeket megnézheted saját szervezésben is, de Athént és Thesszalonikit (fõleg hétköznap) nem ajánlom kocsival
Az Olimposzra és a Meteórákhoz is mehetsz kocsival, ha nem zavarnak a korlát nélküli szerpentinek és az utat erõst szûkítõ autóbuszok."

Ha elég kalandos a természeted és elboldogulsz ismeretlen helyeken, akkor javaslom Athén vonattal. Fele annyiba kerül, mint a fizetõs és minumum 4-5 órával tovább vagy ott icon_smile.gif
Részletek a tavalyi hozzászólásoknál, vagy privátban icon_smile.gif

# 2423
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56622 Üzenet linkje2008-04-09 14:17:24 

cserrobi,

Köszönöm elõre is icon_smile.gif Természetesen írok és szállítom a legfrissebb infókat, árakat icon_smile.gif
Van gyönyõrû hegy, vagy csodás tenger és rengetek kirándulási lehetõség....aki ezek mellett nem érzi jól magát, az magára vessen icon_smile.gificon_smile.gif

# 2424
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56667 Üzenet linkje2008-04-10 02:22:50 

Hát igen aki a tengert nem szereti szerintem az nem is n.....lis:))Na a hegyek sem piskóták.Az árak az el is törpülnek szerintem,de ha írsz pár dolgot azért szerintem jó szívvel veszi a társaságicon_smile.gif))
# 2425
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Sutike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56674 Üzenet linkje2008-04-10 10:51:16 

Egy kis kedvcsináló Nei Porihoz icon_smile.gif
Napfelkelte a partról..

Többször voltam már itt, az elsõ alkalommal még kiépülõben volt, azóta nekem már túl zsúfolt. Jó formán a helyi strandon nem is nagyon voltunk, inkább lejebb mentünk kb 20 km és olyan öblökben pihentünk ahol jóformán csak görögök voltak. Rengeteg fényképet készítettünk, ebbõl egy szösszenetnyit feltettem az alábbi címre :

https://indafoto.hu/sutike/nei_pori_20070619

# 2426
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56680 Üzenet linkje2008-04-10 13:40:23 

Sziasztok!

Mi tavaly Zantén voltunk egy kisebb társasággal (6-an). Ott úgy oldottuk meg a "kötöttség" nélküli fakultatívot, hogy befizettük a teknõsnézõ túrát, ahol a hajóhoz busszal mentünk volna, és mi a busz után mentünk a partig robogóval. Így aztán vissza sem kellett a végén jönnünk a busszal, hanem mentünk naplementét nézni Keribe icon_smile.gif

Jó persze a busz is benne volt az árban de úgy gondoltuk megéri.

Itt is felmerült bennem, hogy a Skiatos-i (bocs ha rosszul írom) kirándulásra elmegyünk a hajóig autóval....

Lenne viszont egy kérdésem: Nei Pori-ban ha viszek itthonról napernyõt, azt kivihetem a partra, vagy ott kell mindenképp bérelni?

Ja, és hol lehet beírni, hogy kiírja hány nap van az indulásig icon_redface.gif

# 2427
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56683 Üzenet linkje2008-04-10 13:58:40 

SIKERÜLT, BEÍRTAM, LÁTJÁTOK icon_biggrin.gif
# 2428
Yvett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56685 Üzenet linkje2008-04-10 14:08:07  Válasz a #56674. hsz-ra Előzmény #56674

Szia!

Utólagos engedelmeddel megnézegettem én is a fotókat. Szupi icon_smile.gif látom neked is tetszik a napfelkelte (lemente..)

Már alig várom, hogy menjük nyaralni...még 110 nap icon_sad.gif

Mi autóval megyünk és az Olympost, Meteorákat és még egy két helyet saját magunk szeretnénk felfedezni. Nem tudod véletlenül honnan tölthetnék le térképet, ami elnavigál minket Nei Poriból?

Köszi
Yvett

# 2429
Sutike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56686 Üzenet linkje2008-04-10 14:17:04 

Hali!

Én még sörsátrat is állítottam a parton icon_smile.gif Nyugodtan vihetsz napernyõt, de ha jól emléxem kint sem volt sokkal több mint itthon, lehet, hogy jobban jársz ha ott veszed meg...akkor legalább oda nem kell cipelni.

Ha csendesebb partra vágysz, kocsikázni kell egy kicsit a kép 13.47-kor készült icon_smile.gif

# 2430
Sutike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56688 Üzenet linkje2008-04-10 14:26:03  Válasz a #56685. hsz-ra Előzmény #56685

>Yvett

van pár útvonaltervezõ oldal... sokan dícsérik az alábbi linket, probáld meg hát-ha segít

http://www.viamichelin.com/viamichelin/int/tpl/hme/MaHomePage.htm

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 161 162 163 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu