Neos Marmaras
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 196
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56782 Üzenet linkje2008-04-11 14:22:02  Válasz a #56781. hsz-ra

Szia Erika!
Én jobban szeretem a szezonvégét, mert akkor már nincs olyan nagy nyüzsi, a tenger is meleg, és azért szept. végéig jó idõ szokott lenni. A szigeteken "lejebb" még október közepéig is jó idõ van. Jó neked, hogy gyakorlott buszozó vagy, én háromszor voltam busszal és mindig ideges vagyok, hogy mit egyek, igyak, hogy ne legyen baj.

# 197
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56783 Üzenet linkje2008-04-11 14:30:51 

Szia ericsike69!

Mi juli 1-én leszünk ott! Akkor már jó idõ van?

# 198
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56784 Üzenet linkje2008-04-11 14:30:55  Válasz a #56761. hsz-ra Előzmény #56761

Szia Racz! Most látom mit írtál , hogy soknak tûnik a 80-nap akkor én mit szóljak a 143-ra icon_redface.gif . De remélem ha megjöttök írsz , hogy milyen volt? icon_lol.gif
# 199
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56785 Üzenet linkje2008-04-11 14:33:06 

Szia!

Persze hogy megírom, hiszen nekünk új ország és majd megosztom az élményeket. Ti melyik apartmanban lesztek?

# 200
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56786 Üzenet linkje2008-04-11 14:41:41  Válasz a #56783. hsz-ra Előzmény #56783

Szia Racz! Akkor tuti jó az idõ. Mi már voltunk május végén is és akkor is simán fürödtünk. Általába pedig juni vége juli elején szoktunk menni és mindíg jó volt az idõ. Ott ha véletlenül esik az esõ akkor is szinte pillanatok alatt újra meleg van. Életem eggyik legnagyobb viharát pont marmarason éltem át. Ez este volt és másnap reggelre mintha nem is lett volna semmi. A tengerpartot pedig teljessen átrendezte a vihar.Elõtte simán ellehetett sétálni a parton a szállodákig de hegyrõl lezúduló víz átvágta a partot . Nagyon érdekes volt.
# 201
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56787 Üzenet linkje2008-04-11 14:42:52 

Hali! Az Alexandra 3-dik em 33-szoba. négyen megyünk.
# 202
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56790 Üzenet linkje2008-04-11 14:55:55 

Szia Frézia! Mi jól evagyunk felkészülök , hogy sokat kell ülni a buszon a nappal nézelõdök este dvd-zés , reggelre meg már Görögbe vagyunk./ Azért azt elárulom hogy hányingeres vagyok de bekapok egy dedalont és így semmi bajom, de annélkül meghalnék./
# 203
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56791 Üzenet linkje2008-04-11 15:14:55 

Szia ericsike!

Nah ez jó hír! Nem szeretem mikor hideg a tenger. Mi az Athene apartmanba leszünk, mert van ott internet hozzáférés,és hát tudom hogy nyaraláskor ne a hülye laptopon logjon az ember, de sajna a kissebbik lányom (15)megörülne ha nem tudná használni,és ez miatt döntöttünk ez mellett. Persze ha már ott van akkor majd írom a tapasztalatokat is folyamatosan.

# 204
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56796 Üzenet linkje2008-04-11 16:58:56  Válasz a #56791. hsz-ra Előzmény #56791

Szia Racz68! Elõszõr mi is oda akartunk menni de az Athénébe már levolt foglalva az összes apartman abban az idõszakban. A kamaszokkal kapcsolatban nekem is van tapasztalatom az én fiam 18éves,õ pld nem is jön velünk. Azt mondta most neki nincs kedve/ Kicsit túl jó dolga van./ De hát ez van. Szia Erika
# 205
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#56798 Üzenet linkje2008-04-11 18:21:31 

Szia Erika!

Tudom mirõl beszélsz, hisz a nagyobbik lányom aki 18 éves szintén nem jõn velünk, mert már nagyon unja a tengert,és mi milyen hülyék vagyunk hogy ilyen messzire elmegyünk. Fene a jó dolgukat. Nekem mondták volna annak idején a seggemet csapdostam volna örömömben. Na de ez van mit lehet tenni. Szia János

# 206
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57080 Üzenet linkje2008-04-15 09:11:07 

No, belestem már én is. Szóval, én Marmarasban voltam elõször autóval, elõtte mindig busszal jártunk Thassos-tól Toló-ig és simán ki lehetett bírni. Sõt, Marmaras még kimondottan közel is van, nagyon hamar ott lesz a busz. Mi még Ikarusokkal kezdtük 93-ban a görög nyaralások sorát, azokon meg még helye se volt budinak. Egyedül annyi van a buszokkal, hogy sörözni nem szabad rajtuk, bár öcsémék bebizonyították, hogy azt is túl lehet élni! icon_biggrin.gif
Marmaras vs. Sarti? Ki mit szeret! Én voltam mindkettõben, Marmaras nálam benne van a top 3-ban: csak annyi magyar van, amennyit a Grand Tours odavisz, rengeteg görög, ezáltal az egész város hangulata csodálatos, sok görögös taverna, nem túlzottan kiépített partok ami a búvárkodásnak kedvez, hangulatos, hegyoldalba épített meredek utcácskák. Sarti egy lapos öbölben van, teljesen új építésû, mérnöki utcák vannak, sok gyorskajálda, pizzéria stb, a part végig kiépített, de ami a legnagyobb hátrány számomra az a rengeteg magyar, bármerre mentünk magyar szót hallottunk, azt meg lehet itthon is, arról nem is beszélve, hogy sajnos nem a mi a fajtánk a legkultúráltabb túrista... icon_sad.gif
Viszont Sartiban lankás a part, olcsóbbak a boltok és nagyon közel van a Narancs part, ami az én szívem egyik kis csücske. icon_biggrin.gif Marmarasban egy kis esti séta is nagyon kellemesen elfárasztja az ember lábait, sok helyen nagyon meredekek az utcák, a parkoláshoz sok helyütt bravúr kell, a szuvenírboltok pedig kimondottan drágák. Ettõl függetlenül az én véleményem az, hogy inkább tízszer Marmaras mint mégegyszer Sarti. Ha az igazi görög nyugalmat, vendégszeretetet, hangulatot keresitek, akkor jól döntöttetek Marmaras mellett, Sarti u.a. mint Paralia: egy évtizede gyorsan felrántott üdülõfalu, nincs is történelmük. Viszont aki bulizni szeret az inkább ezekre a helyekre menjen, mert a görögösebb helyeken nincsenek igazán diszkók, inkább csak Pub-ok.
Mindenesetre ha most mentek elõször görögbe, akkor Marmaras mindenféleképpen erõs kezdés! icon_wink.gif

# 207
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57085 Üzenet linkje2008-04-15 10:23:49  Válasz a #57080. hsz-ra Előzmény #57080

Szia Molotov! Köszi a kis beszámolót. Nekem is ez a véleményem mi is voltunk már mind a két helyen . Marmaras nekem is a szivemcsücske maradt 14-15évvel ezelött votam.Ott láttam elõszõr a tengert. Remélem most sem fogok csalódni benne. Szia Erika
# 208
Molotov
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
46 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57155 Üzenet linkje2008-04-16 07:57:29 

Mi is azt beszéltük meg tavaly a párommal, hogy Thassos után Marmaras az a második üdülõhely Görögországban, ahová egyszer az életben még biztosan visszamegyünk! Addig meg reménykedünk benne, hogy nem kapják fel és nem fogják elrontani. icon_cool.gif
# 209
Racz68
Aktív fórumos
Aktív fórumos
59 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57255 Üzenet linkje2008-04-16 15:35:29 

Na sziasztok!
Kicsit el kellett mennem, de már itthon vagyok. Olvastam hogy erõs kezdés Marmaras,ezt hogy érted? Ami viszont nekem megnyugtató, hogy ide mindenképpen visszamentek,tehát bizti nagyon jó hely.

# 210
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57284 Üzenet linkje2008-04-16 19:34:42  Válasz a #57155. hsz-ra Előzmény #57155

Szia Molotov! Jövõre valószinû , hogy Thassos lenne az uticélunk. Ott milyen a tengerpart? Nekünk nagyon lényeges a tiszta víz és legyen sziklás tengerpart mert ott lehet jól búvárkodni amit a párom imád csinálni. Azt tudom ,hogy Marmarason nagyon szép a vízalatti világ , legalábbis amikor ott voltunk szép volt. Azt meg nemhiszem ,hogy megváltozott. Ha Thassos hasonló adottságú mindenképp oda mennék legközelebb. Egy pár sorba leírnád a tapasztalatotokat? Köszike. Szia Erika
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 13 14 15 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu