Autógáz kutak ügyében csak Szekeres István-t tudom idézni, remélem segít!
"Szerbiaban szinten tobb helyen van gazkut. Belgrad elott, a masodik lampa utan, de meg a leteres elott biztosan van, azt tabla is jelzi. (A kut az uttol balra, egy kis mellekutcaban van, eleg hosszu sorok szoktak allni elotte. Tablak jelzik.)"
Mit gondoltok, mennyire lesz gázos átmenni Szerbián? Június végén megyünk 5-en Tolóba, párommal és a gyerekekkel!
Kicsit aggaszt a most kialakult polititkai helyzet! Nem tudom mennyire egészséges magyarnak lenni most, odaát?
Van-e tapasztalata, vagy infója ez ügyben bárkinek?
Jimkó[/u][/list]
Jox
Azt is megtudod mondani, hogy hanyas az út amelyiken végigmegyek a kompig. Mert én néztem a térképen , de ott ugy látszik, hogy még nincsen készen végig az autópálya.
Jox
Azt is megtudod mondani, hogy hanyas az út amelyiken végigmegyek a kompig. Mert én néztem a térképen , de ott ugy látszik, hogy még nincsen készen végig az autópálya.
Nincs kész végig az autópálya, de az út ott megy tovább azon a vonalon.
Most derült ki, hogy az egyik barátunk volt kollegája (de még összejárnak) szerb, és pont most van otthon. Kértem, hogy ha visszajött meséljen a helyzetrõl. Ha érdekel titeket majd leírom mit tudtam meg.