Szia Bocsika!
Igaz, hogy a busz fáraszó, de rengeteg elõnye is van. Egyrészt olcsóbb, másrészt biztonságosabb minden szempontból. Bármi történik az úton az utazási iroda felel mindenért. Én sokszor voltam buszos úton és kifejezetten szeretem.
Nehéz lesz az út, fõleg Larissától igencsak kanyargós, de Korfu megéri!!!
Üdv: Josza
Jozsa2!!!!!!!!
Szerintem nem biztos hogy olcsóbb ha busszal méssz.Az igaz hogy biztonságosabb egy kicsit,de aki mer az nyer.Én nagyon szeretk vezetni!!!A busz meg egy nyomortany ahol még felálni sem lehet normálisan.Ez röviden a véleményem,de mindenki maga dönt el:)Szeva
Én csk 2004-ben 3-szor tettem meg oda-vissza az utat! Túléltem! Én gyalog is bevállanám akárhányszor is.
Bár én is azt a tábort elõsítem, aki inkább autóval vág bele... Mindenképpen több elõnye van, mint a buszozásnak. Fõleg ha az éjszakai részét vesszük, amikor a kínai sportcipõkbõl elõbukkanó lábak...
De ezt a a témát folytassuk a helyén, s "BUSZOS" topikban!!!
Ez már meglehetõsen nem a "Mit vigyünk magunkkal" kategória
Én csk 2004-ben 3-szor tettem meg oda-vissza az utat! Túléltem! Én gyalog is bevállanám akárhányszor is.
Bár én is azt a tábort elõsítem, aki inkább autóval vág bele... Mindenképpen több elõnye van, mint a buszozásnak. Fõleg ha az éjszakai részét vesszük, amikor a kínai sportcipõkbõl elõbukkanó lábak...
De ezt a a témát folytassuk a helyén, s "BUSZOS" topikban!!!
Ez már meglehetõsen nem a "Mit vigyünk magunkkal" kategória
Cserrobi!
Én tavaly vettem Nei Poriban lapkás szunyogriasztót, egy levél (kb.10 db) 1,2-1,5 euro volt és hatásosabb mint az itthonról vitt vape. Nem ettõl lesz könnyebb vagy nehezebb a csomag, de ha itthon marad nem gond. Egyébként a közeli folyódelta végett tényleg sok vis vérszívó vadászik esténként, ez éjszaka nagyon bosszantó. Sétálni is riasztóspray társaságában szerencsés!