Ha közhely,ha nem, az lényegtelen,ez így igaz.Ha módod van rá(sokaknak nincs) és nem csak az élvezetek habzsolása,az éjszakák nappalá tétele,úgymond a buli a fontos rengeteg maradandó élményt lehet összehozni.Persze ha valakinek a tivornya,az éjjeli vonyítás,a szeszkonferencia az élményadó,ám tegye azt,ez magány-ügy, számára ez a sérvadó... Én nem itélem el ezt a mentalitást,majd idõvel õ fogja...
Bezony!!Látom,a gépben vagy,hadd köszönjem meg,hogy válaszra méltatsz!Nem gondoltam volna,hogy ilyen klassz helyre érkezek,azt hittem manapság már semmi nincs ingyen,de vannak még csodák,örülök,hogy beléphettem ebbe a Superbrand-be!Csá!!
Nagyon örülök!Az Asprovaltás-topicba irtam én is infót tavalyról,ha Isten is úgy akarja,idén júliustól a Krétás fog felizzani,mert akkor jövünk haza és ki fogom elégiteni a társaságot,ha értitek,mire gondolok!Szép napot!
Márminthogy én?Találd ki!!Olvass a sorok között!Sajnos most 2 teljes napig nélkülöznöm kell a társaságot,mert megyek betegeket ápolni,de igérem,sokat fogok rátok gondolni és Krétára is és majd arra is,hogy fogom az igéretem beváltani.