Egyetértek, mi az Anesisben laktunk a partnál, nagyon élveztük, hogy este csak leszaladtunk a tengerhez, és mivel a parti taverna messzire kivilágította a vizet sokszor a nagy melegben órákat ücsörögtünk a tengerben ! Jobb volt mint a medence!
Elkezdtem nézni az IBUSZ idei ajánlatait
és ilyeneket látok
Tolo - Lido Villa Apartmanok
Tolo egyik csendes mellékutcájában a tengertõl és a homokos tengerparttól kb. 100 méterre található épület együttes, mely kis falu...
12.900 Ft/fõ / 7 éj
Tovább
Tolo - Manolis Apartmanház
A nyugodt környéken fekvõ apartmanház Toló fõutcájától 100, a tengertõl 150 méterre található, a falu központi részén. A...
13.900 Ft/fõ / 7 éj
Tovább
Tolo - Maria Apartmanház
Tolo fõutcáján, a keskeny, homokos tengerparttól kb.50 m-re található apartmanház. A város központja, vásárlási, szórakozási...
Szia cilla!
Nem szoktam visszajárni gyors egymásutánban ugyanoda, de most a görög körutazás végén csak és kizárólag ezért megyek vissza Toloba, mert kaphatok egy olyan apartmant. ami annyira a vízparton van, hogy az már fáj... Az apatman elõtt van egy kis fedett terasz, egy-két lépcsõ, nyugágy, napernyõ, s 5 -6 m-re a víz! Akár négykézláb is... Te ismered... Általában nagyon korán le van kötve elõre, elõszezonban szinte reménytelen, de vannak "lyukak"... Na de hol van az még...
Szia h.apci!
Bizony egy kicsit sem csodálkozom, hogy visszavágysz oda, nagyon jó helyetek volt ott!
Én meg reggelenként tengerbõl megint szívesen integetnék az erkélyetekre !!!
Szia h.apci!
Bizony egy kicsit sem csodálkozom, hogy visszavágysz oda, nagyon jó helyetek volt ott!
Én meg reggelenként tengerbõl megint szívesen integetnék az erkélyetekre !!!
Most nem lesz erkély, hiszen leszállunk a magasból a vízszintre, de ott szívesen látnálak...
h.apci képén olyan jól néz ki ez az apartman...legszívesebben most rögtön ott lennék A parti sétáinkból nem maradt meg a fejemben emlék, hogy láttam volna ilyet, de azt tudom, hogy ha mégegyszer Tolóba megyünk, mi is ide fogunk!!!
h.apci képén olyan jól néz ki ez az apartman...legszívesebben most rögtön ott lennék A parti sétáinkból nem maradt meg a fejemben emlék, hogy láttam volna ilyet, de azt tudom, hogy ha mégegyszer Tolóba megyünk, mi is ide fogunk!!!
Nem olyan nagy szám azért ; csak semmi tolongás...
Andi, Ti pedig ott laktatok a háttérben látszó magasabb épületben...