Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1186
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57287 Üzenet linkje2008-04-16 20:14:47  Re:

bocsika írta:
Josza2!
Valamit el olvastál.Mi is elfogultak vagyunk Jorgossal és az egész családdal Annyra ,hogy Tanaszisz az 5éves lányomat tartja a "mennyaszonyának".10 éve velük utazunk.

Kedves Bocsika!
Dehogy értettelek félre. Én csak saját politikai hovatatrozásomat akartam kifejteni a Dias Zeussal kapcsolatban. Biztos találkoztunk már útjaink során. Én is nagyon sokszor utaztam velük. Legutóbb szilveszterkor voltam velük Stavroson. Thanasis a térdemen lovagolt olyan kisgyerek kora óta ismerem, még a Jorgos Travel idõszakából. Szóval értettelek, csak engedelmeddel csatlakoztam Hozzád, vagy te énhozzám. Mindegy lényeg, hogy egyetértünk a Dias Zeus megitélésében.
Ennek szellemében üdvözöllek: Josza

# 1187
Elek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57339 Üzenet linkje2008-04-17 08:24:03  Válasz a #57269. hsz-ra Előzmény #57269

Sztem maradunk idén Campusnál. Vagyis megyünk... icon_lol.gif
Ma véglegesítem a foglalást! Szóval nem lesz visszaút. icon_lol.gif
Legalább majd írok tapasztalatot.

# 1188
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57340 Üzenet linkje2008-04-17 08:51:35  Válasz a #57339. hsz-ra Előzmény #57339

Érezd magad jól Görögországban. Voltál már ott?
# 1189
Elek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57358 Üzenet linkje2008-04-17 11:10:54  Válasz a #57340. hsz-ra Előzmény #57340

Görögbe még nem. 1 hónappal ezelõtt spanyol és görög között tanácstalankodtam. És minél több képet, helyet néztem görögrõl kezdett letisztulni hogy ott a helyem. Repülõs út ki volt zárva, annyi pénzt idén nem tudok nyaralásba ölni, ezért nézegettem buszos utakat, hallgattam tanácsokat. Így jött az Apolon és Anett. Majd egy ismerõsöm találta Campust és Sarti Beach-et. Hallgattam rá. Így most rizikózunk. icon_smile.gif
Tengerpart eddig csak Horvát volt, de az pár éven keresztül. Ebbõl kiindulva Görögbe akkor legalább egy évtizedig fogok visszajárni! icon_biggrin.gif
Mert bízom benne hogy maradandó nagyon jó élményekkel térek vissza elsõ alkalommal...

# 1190
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57369 Üzenet linkje2008-04-17 12:20:27  Válasz a #57358. hsz-ra Előzmény #57358

Szia elek!

Bizony számíts rá, hogy esetleg megfertõzõdsz! icon_biggrin.gif
Nekünk idén lesz a 4. görög utunk, 2005 óta minden nyáron Go-ba mentünk nyaralni, imádjuk, megunhatatlan!
Sarti nagyon jó hely, minden szempontból; én csak egyetlen hátrányt tudok mondani: nagyon sok a honfitárs ott, mert rettentõ felkapott a magyarok által. Persze ez nem mindenkit zavar, ettõl még a nyaralás felhõtlen lehet.
A Meteorákat szívbõl ajánlom, hogy nézzétek meg, gyönyörû!

# 1191
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57374 Üzenet linkje2008-04-17 12:40:25  Re:

Kedves Elek!
Görögország jó döntés. Nézd meg mi, akik ezen a fórumon létezünk mármár vallásos szeretettel viseltetünk ezzel a csodálatos országgal. Remélem téged is megfog hangulata, szelleme, kedvessége és gyönyörûsége. Többször jártunk máshol is pld. Spanyolországban. Az is egy fantasztikus ország, hihetetlen látnivalókkal. Mégis más. Görögországban az Európai kultúra bõlcsõjét tisztelhetjük. Mindent áthat a történelem szele. A Görög nép egy renkívül barátságos kedves, figyelmes, befogadó, ugyanakkor renkívül egyenes gerincû, hazaszeretõ, õsi kultúrjára mélán büszke nép, mely a mai napig a hétköznapokban is hûen ápolja nemzeti múltját, kultúráját. Sokat tanulhatnánk tõlük mi magyarok is ezen a téren. Imádják és falják az életet. Nem gazdagabbak nálunk, mégis jobban tudnak ÉLNI.
Nem utolsó sorban príma a közbiztonság.
Az utóbbi idõben a globalizmus elõretörése sajnos ott is maradandó nyomokat hagyott, mégis ami még megmaradt az igencsak szeretetre méltó. Remélem, hogy Te is megérzed ennek a csodálatos országnak az ízeit, harmóniáját, és megszereted.
Kívánom, hogy így legyen és érezd jól magad Hellasban.
Üdv: Josza

# 1192
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57424 Üzenet linkje2008-04-17 18:02:12  Re:

josza2 írta:
bocsika írta:
Josza2!
Valamit el olvastál.Mi is elfogultak vagyunk Jorgossal és az egész családdal Annyra ,hogy Tanaszisz az 5éves lányomat tartja a "mennyaszonyának".10 éve velük utazunk.

Kedves Bocsika!
Dehogy értettelek félre. Én csak saját politikai hovatatrozásomat akartam kifejteni a Dias Zeussal kapcsolatban. Biztos találkoztunk már útjaink során. Én is nagyon sokszor utaztam velük. Legutóbb szilveszterkor voltam velük Stavroson. Thanasis a térdemen lovagolt olyan kisgyerek kora óta ismerem, még a Jorgos Travel idõszakából. Szóval értettelek, csak engedelmeddel csatlakoztam Hozzád, vagy te énhozzám. Mindegy lényeg, hogy egyetértünk a Dias Zeus megitélésében.
Ennek szellemében üdvözöllek: Josza

Szia Josza2
Örülök hogy csatlakozunk egymáshoz,Mi is a Jorgosz Travel óta utazunk velük.HA még nem találkoztunk akkor egyszer biztosan.Nagyon jó nyaralást nektek.

# 1193
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57425 Üzenet linkje2008-04-17 18:11:14  Re:

Neked is minden jót!
# 1194
Elek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57489 Üzenet linkje2008-04-18 13:26:22  Válasz a #57374. hsz-ra Előzmény #57374

Ez szépen szólt. icon_smile.gif Köszönöm. Ilyen, és ehhez hasonló érzésekkel, gondolatokkal és ennél nagyobb kiváncsisággal várom. Persze még odébb van. Addig igyekszem még többet tájékozódni az országról, kultúrájáról, Sartiról.
# 1195
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57535 Üzenet linkje2008-04-18 21:04:49 

Sziasztok!Mi most elõször megyünk külföldre és nekünk is Görögország a cél.Ott is Sarti nyerte el a tetszésünket.MÁr nagyon várom ,mert most elõször megyünk a gyerekek nélkül kettesben a párommal.Nekem csak annyi lenne a kérdésem hogy aki már járt az Apostolos apartmanban az egy kis felvilágosítást adhatna ,hogy mire számítsunk.Nem magyon van róla sok infó a rórumokon pedig már hetek óta olvasgatom õket.Eddig egy infót találtam és az sem a leg pozitívabb vélemény volt.Képen már láttam és nem nézett ki rosszul,de ez a maximum amit tudok róla.Elõre is köszi az infót. MÁR CSAK 2 HÓNAP.
# 1196
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57561 Üzenet linkje2008-04-19 08:58:14 

lityi,

Az Apostolos apartman Sarti, Village részén található. Ez pont az ófalu és az új Sarti Beach rész között van. a tengertõl egy utca választja el. A háztól jobbra és balra is 50-100 méterre találhatsz péket és boltot is.
Amennyiben az Apollon Travellel utazok, akkor az apartmanok a ház szuterén részén vannak. A képen nem láthatók, mivel a sövény mögött vannak az ajtók-ablakok.

# 1197
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57571 Üzenet linkje2008-04-19 11:53:08 

lityi, Sarti valóban szép, de ez elmondható az egész Sithon félszigetre! Ha tehetitek járjátok be autóval, vagy robogóval, mert érdemes! Ne hagyjátok ki Porto Coufu-t, és Toroni környékét, valamint Vouru-Vouru is tudom ajánlani... Ha városra vágytok, ott van Neos Maarmaras!

Jimkó

# 1198
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57585 Üzenet linkje2008-04-19 13:34:57 

Sziasztok! Azt tudtam hogy a szuterénbe leszünk és nem látszik a bokroktól csak valaki azt írta róla ,hogy tele lesz szúnyogokkal és nem lehet szellõztetni rendesen.Valaki pedig éppen azt írta hogy a szuterén részek jobbak mert nincs olyan meleg.Most kinek higgyek?Bár úgy gondolom ,hogy 2 hetet mág sátorban is kibírnék csak ott legyek végre!!!!!!!!!!
# 1199
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57586 Üzenet linkje2008-04-19 13:40:37 

Szia Jimkó!Köszi a jótanácsokat azt hiszem felfedezzük az egész környéket.Már annyit olvastam Sartiról hogy szinte már ismerem.Teljesen be vagyok zsongva már másról sem szólnak a napjaim mint állmodozásról és számolom a napokat de nagyon lassan telnek.Akarunk bérelni valami jármûvet amivel bejárunk amit csak lehet.Nagyvárosra nem vágyunk csak szép tájakra és nyugalomra.
# 1200
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57595 Üzenet linkje2008-04-19 15:07:21  Válasz a #57585. hsz-ra Előzmény #57585

Szia lityi!
Szúnyog az rengeteg van, de az emeleten is! A szuterén tényleg hûvösebb, ez az egy elõnye van. A kilátás nem lesz valami szupi, de gondolom nem a szobában lesztek. Voltam már én is szuterénben.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 79 80 81 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu