Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1201
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Dittie22
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57600 Üzenet linkje2008-04-19 16:36:31 

Sziasztok!Mi július 25 én indulunk sartira .A Kipriotis apartmanban lesz a szállásunk.Tud vki vmit róla?Ha vki mstanában megy nagyon megköszönném ha lefényképezné!!!!Most épült!
email:dittie22@freemail.hu

# 1202
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57604 Üzenet linkje2008-04-19 17:17:52 

Szia Frézia!Köszi ,hogy válaszoltál.Tényleg nem az apartmanban leszünk egyész nap,szerintem csak aludni fogunk odajárni mert nagyon sok tervünk van.Szeretnénk minél több mindent megnézni a két hét alatt.Ha más kibírta ott akkor mi is .Majd jövõre már rutinosabb leszek a szálláskeresésnél.
# 1203
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57667 Üzenet linkje2008-04-21 07:34:42  Válasz a #57604. hsz-ra Előzmény #57604

Szia lityi!
Persze, hogy ki lehet bírni! Én csak mérgelõdtem az elején az apartman miatt, igaz ez nem Sartin volt, de görögbe. Rájöttem, hogy felesleges. Megbarátkoztam vele, és azzal, hogy egy macska odajárt a földbe süllyesztett erkélyünkhöz mindennap. A járda a szem magasságban volt.Hozzáállás kérdése, hogy ki hogyan teszi túl magát ezen!

# 1204
Ágika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
7 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57671 Üzenet linkje2008-04-21 09:00:38  sarti

Sziasztok! Járt már valaki Sartin a KITSA apartmanban, ha igen írna róla valamit nagyon megköszönném! raczagi@gmail.com icon_smile.gif
# 1205
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57699 Üzenet linkje2008-04-21 13:27:04 

Szia Frézia! Még egy macskával én is kibékülnék mivel nagy állatbarát vagyok.Engem inkább a férjem véleménye aggaszt mivel egyedül választottam õ csak bólogatott.Éppen akkor lesz a 14.házassági évfordulónk és nem szeretném ha rossz emlékünk lenne ,mert a körülmények miatt duzzognánk egymásra.Próbálom azért finoman felkészíteni a nem a legmegfelelõbb választásom tényére.Remélem sikerül.
# 1206
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57708 Üzenet linkje2008-04-21 17:25:21 

Szia lityi! Nem kell aggódni a szállás miatt, nem hinném, hogy túl sok idõt fogtok ott tölteni! Mi ,amikor Sartin voltunk, csak aludni jártunk haza! Azt se vittük túlzásba! Részemrõl, mindig elõnyben részesítem a földszint közeli szobákat, mert a felsõ emeleteken még melegebb van, ez pedig alvási szempontból nem igazán elõnyös! A cicákat, ha nem eteteted meg, nem lesz velük baj! Egyébként, mindenhol ott vannak, hamar megszokja az ember õket! Együtt járnak a görög "filinggel"... csak ha ételt adsz nekik, többé le nem rázod magadról, ráadásul hirtelen feltûnik még jónéhány társa a semmibõl! Ezt személyes tapasztalatból tudom...

Jimkó

# 1207
Vagotanulo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57715 Üzenet linkje2008-04-21 19:25:39 

Szép jó estét Mindenkinek.

Egy kis segítséget kérnék, ha van valakinek tapasztalata ill. fényképe Sarti "Rhodos Apartman"-ról kérem szépen, ha lehet ossza meg velem.
Elõre is köszönöm: vagotanulo@freemail.hu

# 1208
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57722 Üzenet linkje2008-04-21 20:47:28  Válasz a #57715. hsz-ra Előzmény #57715

Fényképem ugyan nincsen,de én jártam az apartmanban,ajánlottam is jó pár ismerõsnek és senki nem bánta meg icon_wink.gif
Nagyon szép a berendezés,viszonylag nagy a fürdõ,az erkély pedig a hegyekre néz,jó csendes környék.
(remélem egy apartmanra gondolunk,a fõút túloldalán a benzinkút mögött icon_lol.gif )

# 1209
Zsuzsa70
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#57793 Üzenet linkje2008-04-22 13:19:50 

Sziasztok!

Én tavaly voltam a Campussal Sartin a Sarti Beach apartmanban, és nagyon jól éreztük megunkat. Szerintem õk a saját útjaikat árulják mert a Bellánál nem lehetett oda egyénileg menni csak busszal tudtunk volna, viszont a Campussal egyénileg mentünk.És azóta a Bella tönkre is ment, szerintem a Campus ott átvette a szobáit.
Igen a Zeus olcsobb mint a Campus/ Anyukámák kb.15 éve utaznak velük/ de nincs nekik a készemélyes stúdiókba szállásuk.Idén is velük megyünk a Sarti Beachbe és idõben le kellett foglalni a szállást, hogy még legyen hely, nagyon rendesek és segítõkészek voltak. Ha valakinek kell esetleg fénykép szívesen küldök.

# 1210
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58053 Üzenet linkje2008-04-24 15:44:33  Válasz a #57699. hsz-ra Előzmény #57699

Szia Lityi!
Én most már úgy vagyok vele, hogy ha nem lesz jó a szállás, akkor sem fogok mérgelõdni. Nyaralni megyünk, ez a lényeg! Lehetett volna jobb szállást is találnod, de sebaj!

# 1211
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58126 Üzenet linkje2008-04-24 21:41:51 

Szia Frézia!Kösz a vigaszt ,de már beletörõdtem.Nincsenek nagy igényeim ,elég ha azt a célt szolgálja amit kell,mert ha az ember jól érzi magát mindegy hol van.Fõleg egy ilyen gyönyörû helyen.Mint írtam csak a párom véleménye miatt aggódtam már meg is kaptam tõle ,hogy egy pincében fogunk lakni.Na de majd túlteszi rajta magát.CSAK OTT LENNÉK MÁR!!!!!!!!
# 1212
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58128 Üzenet linkje2008-04-24 21:48:59 

Szia Jimkó!Biztos hogy nem nagyon sokat leszünk a szálláson mert nagyon sok a tervem hogy mit nézzünk meg.Remélem az idõ is jó lesz.A cicákat meg imádom úgyhogy biztos meg fogom õket etetni mert minden gazdátlan állatról azt hiszem hogy éhen fog halni.Legfeljebb macskakisérettel fogok járkálni.
# 1213
Eve.
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58129 Üzenet linkje2008-04-24 21:53:37  Válasz a #58126. hsz-ra Előzmény #58126

legalább nem lesz melegetek, sztem külön élmény lesz, amikor mások a légkondi gombját nyomogatják ti élvezitek a kellemes hüvõs szállásotokat icon_wink.gif icon_lol.gif Szerintem a hely majd kárpótol mindkettõtöket icon_wink.gif és szerintem annyira nem lesz rossz, majd meglátod icon_smile.gif
# 1214
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58147 Üzenet linkje2008-04-25 08:00:32  Válasz a #58126. hsz-ra Előzmény #58126

Szia Lityi!
Nézd meg a http://gorogholiday.atw.hu oldalon, a Kos-sziteten készült képeket, ott látni fogod milyen panorámánk volt a szuterénes apartmanban, meg a cicát is. De mi mégis jól éreztük magunkat. Szerintem a férjed meglátja a homokos tengerpartot és el fog feledkezni az apartmanról. Nekem a Sarti Beach a kedvenc tengerpartom Görögországban.

# 1215
Jimko
Aktív fórumos
Aktív fórumos
135 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58154 Üzenet linkje2008-04-25 09:24:17 

lityi írta:
Szia Jimkó!Biztos hogy nem nagyon sokat leszünk a szálláson mert nagyon sok a tervem hogy mit nézzünk meg.Remélem az idõ is jó lesz.A cicákat meg imádom úgyhogy biztos meg fogom õket etetni mert minden gazdátlan állatról azt hiszem hogy éhen fog halni.Legfeljebb macskakisérettel fogok járkálni.

Mikor mentek? Az idõ eddig 99%-ban jó volt, mikor én voltam görög földön! Koson 2000 juliusában 2 napig rettenet hideg szél volt, amirenem voltunk felkészülve, mert az elõzõ tapasztalatok alapján, nem csomagoltunk meleg ruhát! De megoldottuk, a sziget szélvédett oldalán találtunk kellemes klimájú strandot. 1994- ben júnisban kétszer kapott el Courfun zápor, de ez ikább buli volt, hiszen kellemesen langyos volt
az égi áldás! 2004-ben Sartin Júliusban 35 fok körül volt az idõ, csapadékkal nem találkoztam! Egyébként, hajrá a cica etetéshez! Remélem fénykép készül majd a "macskanyájadról"!

Jimkó[/img][/list][/quote]

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 80 81 82 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu