Na, látom, a diétámnak annyi lesz, ha ilyen sok kedves ismerõsöm lesz ott a nyáron!
De azért közlöm, csak hogy tudjátok, a segítõkészség nem Túró Rudi függõ ám, hanem természetes! Ami tõlem telik, bármit...
Cserrobi! Apollon Travel ide, vagy oda, elkerülni sem fogsz tudni, mert a ti irodátok is hozzánk tartozik kint! Szóval a segítõkészség rád is áll, naná!
Na, látom, a diétámnak annyi lesz, ha ilyen sok kedves ismerõsöm lesz ott a nyáron!
De azért közlöm, csak hogy tudjátok, a segítõkészség nem Túró Rudi függõ ám, hanem természetes! Ami tõlem telik, bármit...
Cserrobi! Apollon Travel ide, vagy oda, elkerülni sem fogsz tudni, mert a ti irodátok is hozzánk tartozik kint! Szóval a segítõkészség rád is áll, naná!
Húúúúúúúúúú Kedves Bea!!
Ezt én nem is tudtam,de most mát igen:)))Akkor mennyi Rudit vihetünk neked;)Nem kérünk a feleségemmel cserébe semmt:)Ez csak vicc volt,remélem érted.Nagyon sok jót olvasok itt rólad a fórumon és már kiváncsi vagyok rád.Remélem tudsz nekünk ott egy két dologban segíteni.Ja még egy kérdés a hûtõtáskába megmarad a Rudi mig odaérek?Üdv :Cser Róbert
Jaj, atya ég, elindítottam a Túró Rudi-lavinát Pedig higyjétek el, nem dolgozom a Pöttyösnek
Szóval tényleg senki ne érezze magára kötelezõnek ezt az ügyet! De elõre is köszönöm mindekinek aki gondol rám! Én is fogok rátok! Naptáramban már benne van, hogy ki mikor érkezik!
Biztos vagyok benne, hogy simán menni fog! Nagyon jó útvonaltervek vannak a neten is. Én is most raktam össze a családomnak egy elég részleteset, hogy megtaláljanak, mert a buszozás helyett elõször jönnek autóval.
Kint pedig már tud segíteni az idegenvezetõd abban, hogy hogyan juss el Nei Poriig. Legalábbis nálunk az a szokás, hogy megadják a számomat az autóval érkezõknek, és ha kell, navigálom õket telefonon