Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3841
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58080 Üzenet linkje2008-04-24 17:39:58  Válasz a #58064. hsz-ra

Akkor itt egy kis ízelítõ a Paralián tartott görög estbõl:

# 3842
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58083 Üzenet linkje2008-04-24 18:09:12 

Kissé béna voltam. Mind1. Nekem skyatos kicsit vontatott volt. Sajna delfineket nem láttunk, viszont a repülõterük nagy ász. A strand megint olyan furi volt. Talán nekem az nem tetszett benne hogy mindenhol sietni kellett. A tenger nagyon szép kék színû volt.
# 3843
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58084 Üzenet linkje2008-04-24 18:11:34 

Köszi a képet a görög estrõl. Milyen az élményed róla ? Mi volt jó , és mi nem volt jó a görög esten ?
Köszi

# 3844
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Ratio
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58096 Üzenet linkje2008-04-24 20:02:38  Válasz a #58084. hsz-ra Előzmény #58084

Azt nem tudom, hogy hány helyen rendeznek Paralián görög estet, de mi a Makrigialos, Korinos felé esõ, fehér falu, teraszos, igen szép épületben voltunk a tetõtéri teraszon.
Tapasztalat?
A bor száraz volt (nem szeretem, nem szerettem), de olyan hõmérsékleten adták, hogy egyáltalán nem lehetett érezni csak a gyümölcsös ízét. Nagyon kellemes volt! Az ételeket folyamatosan hozták fél tíz és éjfél közt, pont elég volt és minden népszerû görög ételbõl volt egy kicsi. Szerintem nagyon jó és elegáns kiszolgálás volt.
A mûsortér egy kissé megviselt volt, de nem meglepõ, mert a túristák is tánciznak és rendensen kap a terhelésbõl. 2006-ban, azon az estén csak mi ketten voltunk magyarok a feleségemmel. A többi szlovák, román, és nagyrészt lengyel. Hát tényleg páratlan volt. Idén ismét szeretnénk menni.

A nagy részét felvettem videóra is, így sokszor hallgatom vissza a szép dalokat. Az elõadók legalább hatszor öltöztek át és nagyon sok féle témával ismertettek meg minket. (persze sokról csak gondoltuk, hogy mirõl szól)

hellasz / fotoalbum /videoalbum / 4.oldal 2 film

vagy

Makrigialos 2006

# 3845
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58108 Üzenet linkje2008-04-24 20:41:10  Válasz a #58096. hsz-ra Előzmény #58096

Köszike. Most még jobban kedvet kaptam. Én tavaly voltam egy kvadtúrán. Semmi kedvünkk nem volt menni ( a barátnõmmel ) , de a csapatszellem... Így hát elmentünk. Felejthetetlen élmény volt. Paráliától északra mentünk kb 35 km-ig. A tengerpart turisták által nem látogatott részein vadon élõ görögteknõsöket lehetett látni, simogatni. Vigyázni is kellett a földútas részen nehogy rámenjünk. Azután iszapfürdõ, majd egy gyönyörû sziklaszirten álltunk meg. Teljesen pozitív élmény volt.
Elõször 2006 ben 5 fõs társaságban mentünk, majd rá egy évre 9 fõ, most 10 en megyünk. Mostmár rutinosan csak oda megyek el ami nagyon tetszett.
Kateriniben milyen piac van ? Látni jó dolgokat, vagy csak snassz gyümölcspiac.

hello

# 3846
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58142 Üzenet linkje2008-04-25 07:04:30 

Szia Jowissa!

Amit írtál a kvad túráról nagyon felkeltette az érdeklõdésem. Be tudnád határolni, hogy pontosan merre felé mentettek és a tekik merre voltak. Esetleg csináltatok képeket??? Ha van olyan kép amit a tájról és tekikrõl csináltatok és ha nem gond, ízelítõnek tudnál küldeni???

Mi a párommal megyünk és szeretnénk kvadot bérelni és egyénileg a környéket bejárni. Szívesen megnéznénk a tekiket, hátha idén is lehet majd õket látni.

Köszi elõre is.

# 3847
Timur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58155 Üzenet linkje2008-04-25 09:31:28 

Sziasztok!
Idén sajnos nem tudunk utazni családi okok miatt, eddig 7-szer voltunk Paralian, fõleg a Villa Aegonban.
Tegyetek fel majd a fotóalbumba minél több képet légyszi, legyen nekünk is egy kis álmodozás, most csak az marad.
Köszi!!! Jó utat és jó nyaralást Nektek!!!

# 3848
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58156 Üzenet linkje2008-04-25 09:43:40 

Szia Timur!

Nagyon sajnálom... Azért köszönöm a jó kívánsogot nevemben és a többiek nevében is. Képeket majd igyekszek felrakni.

Üdv.: Imi

# 3849
Aladina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
108 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58193 Üzenet linkje2008-04-25 18:15:37  Válasz a #58156. hsz-ra Előzmény #58156

Szia Imi!

Rajta vagyok az ügyönicon_smile.gif A képek már tömörítve vannak, légyszi írd a mail címed és este otthonról elküldöm õket. Lehet küldök videot is, csak túl nagyok. Addig is minden jót!

Üdv.: Aladina

# 3850
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58203 Üzenet linkje2008-04-25 19:20:08  Válasz a #58142. hsz-ra Előzmény #58142

Hello

sajna egy kapcsolatom akkor a napokban ment tönkre, és eléggé laza és illuminált állapotban töltöttem a tavaji paráliás nyaralásom. Igy sajna elmaradt a térképészgetés, de még a tengerimádatom is. Csak a buli és a szórakozás volt.
Ennek ellenére képek készültek, este teszek is fel belõlük. Végiggondolom merre mentünk és igyekszem kielégítõ választ adni.
A tekikrõl csak annyit hogy szkeptikus voltam benne, azt hittem csak a turisták miatt lesz pár darab elhelyezve. Hát nem. Több helyen láttunk, vadon, meg is simiztük õket. Sõt egyszer egy német rendszámú elakadásjelzõt haszáló autóhoz mentünk segíteni a mûszaki problémáján. Amikor odaértünk láttuk hogy nem müszaki hiba miatt állnak ( sajnos aszfalt úton ), hanem egy teknõst találtak az úttesten. Nem ütötték el hálistennek , csak szeretgették. A túravezetõ azt mondta hogy látni lehet igazán nagyokat is . Mi csak 20 cm - 35 cm hosszúságúakat láttunk, de az élmény így is nagy volt. Egyszer pedig tesóm a Cocus-ban egy gekkót is fogott.

a képeket este megpróbálom feltenni, ha nem megy akkor irok segítségért

üdv attila

# 3851
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58219 Üzenet linkje2008-04-26 06:47:09 

Szia Aladina!

Nagyon köszönöm, nagyon örülök neki. Megadom a mail címem: i.szalai1@chllo.hu

Nagyon köszi.

# 3852
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58220 Üzenet linkje2008-04-26 06:52:10 

Szia Attila!

Köszi elõre is, amit most írtál már az is nagyon jól hangzik, mármint amit görögrõl írtál. Nagyon érdekel és kíváncsi vagyok, mert imádom a természetet és az állatokat Amit az elején azt nagyon sajnálom, remélem lesz majd sokkal jobb is. Köszi elõre is a képeket.

# 3853
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58232 Üzenet linkje2008-04-26 09:07:55  Válasz a #58220. hsz-ra Előzmény #58220

Hello
sajna megint bénázok a képfeltöltéssel. Ha adsz email címet akkor küldök pár képet.

# 3854
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58255 Üzenet linkje2008-04-26 12:28:28 

Szia Attila (jowissa)!

nagyon örülnék, ha erre mail címre elküldenéd a képeket: i.szalai1@chello.hu

Köszi

# 3855
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58307 Üzenet linkje2008-04-26 22:21:20  Válasz a #57801. hsz-ra Előzmény #57801

Szia!
Én vagyok Görögországban a "kezdõ"! Azzal kezdtem, hogy végig olvastam a fórumot! Te most jöttél haza, frissek a tapasztalataid és segítséget szeretnék kérni! Elsõ utunk, sajna csak egy hét. Amit beterveztünk, az Athén és a Meteorák, amit fakultatív fogunk végig csinálni. Gondolkodunk abban, hogy 1 nap Thessaloniki, vonattal mennénk, és kimaradt az Olympos, mert ahogy olvastam, nem érdemes az utazási irodával, van jogsink, igaz, csak kettõnknek, de lehet, hogy érdemesebb lenne autóval, bár 6-an megyünk! Igazándiból jó lenne mindenhova eljutni, de fizikailag képtelenség! Viszem a 13 éves kisfiam, aki szeretne egy nyugisabb nyarat, mikor fürödhet a tengerben, "úszhat a sólében", ahogy Õ mondja! Keddi napon érkezünk júliusban Paráliára, szeretném, ha valaki megírná, hogy egy ekkora gyerekkel mi fér bele abba a szûkre szabott egy hétbe és még élvezzük is! A Pelagos apartmanról sem olvastam, hogy valaki írt volna valamit, ha van tapasztalat, azt is megköszönöm! Érdekelne az is, hogy idén mi a tapasztalat, hogy a buszok hol állnak meg, tényleg kultúrált kürülmények közt lehet elmenni oda, ahova muszály? Egyenlõre ennyi, de még fogok kérdezni, mert minig jobban bele ásom magam a témába, ahogy mindig az utazásaink során! Köszi elõre is: bryam

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 256 257 258 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu