mi is a Grand Tourssal megyünk (már harmadjára) idén is. Az iszapos helyen tavaly kvaddal voltunk elõször, másnap visszamentünk robogóval. Idén is menünk.
Nagyon tetszettek a képek, nagyon be vagyok sózva és reménykedem, hogy én is találkozok velük, ha esetleg eszedbe jut még valami akkor írd meg (mail, fórum). Nagyon köszönöm.
Kedves Imi igazán nincs mit!
Kb.:2 hét múlva még többet tudok segíteni nektek! Legalább is remélem!
Még a quadokkal és a sérülésekkel kapcsolatban egyszerû a képlet! Mielõtt elhozod a quadot nézd át nagyjából és ha észlesz rajta bármit festéklepattanást horzsolást, bármit hívd fel rá az emberke figyelmét - lássa csak a saját szemével mi a szitu utána szerintem kizárt hogy lenne pofája rádverni!
Ha meg már megvan a balhé és tényleg ki akarják veled fizettetni akkor angolul tudsz kommunikálni bárkivel ! de bármelyik utazási irodában a rendelkezésedre fognak állni hidd el! Nyugodtan fordulj hozzájuk bizalommal! Nem fogsz csalódni!
IMI sajnos pontosan nem tudom hol béreltük.De egy kicsit nagyobb termetû fiatalos hosszú hajú srác volt.Paralia legvégében is van bérlõhelye.Nem fogtak ránk semmi sérülést.Nagyon rendesek voltak még gyorsabb quadot is hoztak nekünk,és 2-3× már olcsobban hozhattuk el a quadot:)
Nagyon köszönöm a képeket, nagyon örülök neki és tetszenek nagyon és a páromnak is. Nagyon sikerült az érdeklõdésem felkelteni a képek alapján, szerintem biztosan meg fogjuk nézni.
Köszönöüm az infot. Lenne még egy nagyon amatõr kérdésem. A kvad az automata vagy manuális váltós? Kb. mennyivel tud haladni, normál tempora gondolok? Úgy tudom, hogy közuton is lehet közlekedni vele (két település között is) remélem jól tudom.
Junius 2.-án indulunk Paraliára a Pelagos apartmanba a párommal ketten.Volt ott valaki közületek??Ha igen tudnátok képet küldeni az apartmanrol?Föleg a kilátás érdekelne 1 utcára nézõ szobát foglaltunk le.
Lustatságbol nem olvastam végig a forumot mert tul hosszu csak az utolsó pár oldalt.
Fakultativ programok közül a Meteorákhoz mindenképp elmegyünk meg a görög estre is.Én szivem szerint mennék Athénba is de párom nem hajlando buszoszni annyi idõt pluszba.
Ez a kvad tura engem is érdekelne bizti jo.Meg vhol olvastam nem emlészem már hogy hol,de jolehet az a öszvértura is.Volt már vki olyanon?