jól eltûntünk vörössel, de szakdolgozat meg ilyenek. estella, banyaveron! mi christeevel és vörössel befizettünk az utat, a caravelbe megyünk aug. 18,-án, még jön 5 ismerõsünk is. ti mikor mentek?amúgy meg kesz görög buli llassan..
Örülök, hogy teteszettek a képek, nekünk az egész nyaralás alatt ez volt a legnagyobb élmény Nem érdemes kihagyni, nagyon jó buli. Panos (a görög srác, aki feketében a tekit fogja) a legjobb srác Paralián, nagyon jól dumál magyarul, nem tudom tudjátok-e hogy lehet megtalálni? A Caravel apartman az övé, van egy bár alul, bármikor bemehettek, ott lehet érdeklõdni, nagy élvezettel meséli el a túrát mindnekinek Minket utolsó este felvitt a tetõteraszra, hogy megmutassa az Olympost a lemenõ nap árnyékában, messzirõl olyan,mintha a fekvõ Zeuszt ábrázolná De tényleg. A túrára visszatérve: mi egyénileg biztos nem mertünk volna ilyen messzire elmenni, simán eltévedtünk volna A Nemzeti parkkal kezdtük, ott láttuk a tekit, aztán sólepárló, ott rengeteg flamingó volt, több száz... kukkerrel néztük õket. Sóbkupacból hoztunk sót Olyan,mintha egy hatalmas hókupac lett volna, mellé 40 fok meleg. Megálltunk egy partszakaszon, ott iszonyat szép kagylókat lehetett szedni, csiga alakúakat, sehol másol ilyet nem láttunk. Aztán tök fini fügét ettünk a fáról, sokan kipróbálták az iszappakolást, nagy móka volt Végül Makrigialoson ettünk egy isteni finom gyrost, annak párja nincs sehol. Nagyon olcsó és hatalmas adag. Utána még felmentünk a sziklapartra, megnéztük a kilátást, majd irány vissza, már az országúton. Hatalmas émény, száguldozni a quaddal. SZUPER!
Athéni kirándulásról annyit, hogy nekünk pár ismerõsünk, akikkel egy apartmbanban voltunk, elmentek, de nagyon megbánták. Rettentõ fárasztó, vmikor hajnal 2 felé indultak busszal, 6 órát utaztak, majd végigrohanták az egészet, irány vissza: éjfélre értek haza. Szóval amilyen drága, nem éri meg - szerintük. A Meteorák viszont csodálatos, azt senki ne hagyja ki. A kalózhajós kirándulás is nagyon tuti, sokan mondták, csak sajna mi nem tudtunk menni, mert kétszer elmaradt a szél miatt, helyette mentünk quadozni.
Imi! KÖszönjük, megvagyunk, már nem egészen három hónapunk van csak hátra Annyira várjuk, hogy végre megszülessen már Minden jót Nektek is!
Üdv.: Aladina
Én is olyan Panos - féle kvadtúrán vettem részt tavaly amin Aladina. Ugyanazokat tudom elmondani amit õ. Ha valakinek kellene ( elõzõekben volt kérdés ) hogy merre lehetett látni a teknõsöket akkor Aladina biztos tudja! Én csak annyit tudok mondani hogy ott ahol a hattyúkat lehetett látni. Panos haláli jó fej. És a kvadtúra sem volt drága!
panos tényleg jófej, mi részben miatta mentünk vissza utolsó turnusra is. a caravel tulaja, és nagyon jól beszél magyarul. szóval mi nagy panos fanok vagyunk. a caravel a pavlou mela utcában van, érdemes benézni a bárba, (ez most úgy hangzott, mintha nekem fizetnének a reklámért:))
Sziasztok!
A quad túra engem is érdekelne. Nagyon érdekes és élményekben gazdag lehet. Ha megkérdezhetem mennyi volt az ára? Ha nem egetrengetõ biztosan elmegyünk!
Ezt a túrát csak akkor indítja Panos ha megvan bizonyos létszám?
Imi! Ha nem túl nagy kérés küld el a képeket amiket kaptál! Ha már nincs meg a mail címem: varnai.a@freemail.hu
Aranyos vagy, hogy figyelsz a részletekre. Teljes mértékben igazad van. DE : megbeszéltük hogy megyünk 6-an. Szerinted ki legyen a harmadik ? Akinek ingyen van a jegye ? Én szeretnék az lenni !! Az a baj hogy más is szeretne ! Na most mi legyen ? Régi jó társaság vagyunk. Egyszerû a képlet: 6 ember összes költsége a kedvezményekkel, oszva 6-al ( átlag ). Így megkaptuk a 45 vagy 46 ezer ft-ot. Ennyi.
Igazad van abban amit írtál, de szerintem a mi számolásunk sem rossz . Mit gondolsz ?