A Sakis 2000 apartman nagyon tuti! Tavaly ott volt a szállásunk, és nagyon meg voltunk elégedve vele. Igaz, ehhez az is hozzájárult, hogy a 2 tengerre nézõ szoba közül pont kifogtuk az egyiket! De a többi szoba is biztosan jó. Az apartman szinte közvetlenül a tengerparton van, kényelmes, szép, tiszta, és minden szoba légkondival felszerelt, nem kell érte külön fizetni.
Mi nagyon jól éreztük magunkat Toroniban, szuper lesz, majd meglátod!
A Paralia topicon kérdeztem, valszeg nem jó helyen...
Mi a Paralian a Galaxias apartmanházat néztük ki: azt írták, hogy közvetlenül a tengerpart mellett van, Paralia fõutcájánál.Ez hogy lehetséges? Nem túl zajos? Gyerekkel mennénk, és jó lenne a két hét alatt aludni is valamit..
A Paralia topicon kérdeztem, valszeg nem jó helyen...
Mi a Paralian a Galaxias apartmanházat néztük ki: azt írták, hogy közvetlenül a tengerpart mellett van, Paralia fõutcájánál.Ez hogy lehetséges? Nem túl zajos? Gyerekkel mennénk, és jó lenne a két hét alatt aludni is valamit..
Szia!
Az úgy van, hogy a templom az közvetlenül a tengerpart mellett van, így körülötte van a központ, az üzletek szállodák.
Elég nagy élet van még éjfélkor is, de tavaly én is gyerekekkel voltam, és a srácok nagyon élvezték a forgatagot. 11 körül alig bírtuk õket ágyba dugni. Mi nagyon jókat aludtunk, nem zavart bennünket a jövés menés az utcán, igaz mi a 3 emelten voltunk, persze nem ebbe az appartmanba mint amit írtál, de a központban. Talán jobban zavart a kora reggeli kukás autó zörgése, és arra ébredni, hogy üritik a kukákat kifelé.
Szerintem nem lesz probléma , de ha csendesebb helyre kivánkoztok, akkor ajánlom pl. Makrigialost.
Szia Kristin1. Nagy örömmel olvastam soraidat a leendõ szálláshelyünkrõl.Úgy látszik idén is jó helyet választottunk.Remélem minden nagyon klasz lesz.Fotoid nincsenek?Szivesen megnézném.
Mi ez?Ha azt akarod,hogy figyelembe vegyük amit irsz,vagy ide másolsz,irjál róla valamit!
Elképesztõ,hogy ilyenek kerülnek az oldalra!
A sok névtelenül irókról nem is beszélve.
Júliusban indulunk Thassosra a Dias Zeusszal.Ha valakinek van némi lövése a fent említett cégrõl, illetve a Limenas-i Popí's apartmanházról, azt kérem, tájékoztasson!Amúgy válasz Paraliás kérdésekre:Hellász a világ legtutibb helye, ezalól csak Paralia képez kivételt, az ugyanis nagy szar! Úgyhogy tök mindegy, hol lesz a szállásod! Tanács: mondd le, ha már nem lehet, akkor menj el Skiathosra, ne sajnáld majd rá a pénzt!
A cég rendben van,õk a kedvenceim.8x utaztam velük.Idén is megyek velük.Eredetileg mi is Thassosra mentünk volna,de nem volt utitársunk,így Sartira és Nei Poriba megyünk.
Az ap.ban jól fogjátok érezni magatokat,nagyon szép.