Legjobb ételek - italok
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
Hozzászóló Üzenet
# 1501
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58844 Üzenet linkje2008-05-02 12:02:28  Re:

frézia írta:
...Esetleg valami olyat ajánljál amit meg is lehet enni...

Én nem ajánlottam semmit... icon_evil.gif Amúgy meg nem egészen értem, hogy egy epés mit keres ebben a topicban... icon_eek.gif De, hát demokrácia van, vagy mi... icon_rolleyes.gif

# 1502
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58847 Üzenet linkje2008-05-02 12:21:51  Válasz a #58844. hsz-ra Előzmény #58844

icon_biggrin.gif Én meg azt nem értem,egy Meissenbe utazó mit keres itt? icon_wink.gif /viccnek szántam ám/Porcelánt is fogsz hozni magaddal?Mi finomat fogsz te ott enni?Kolbászt?Feta sajt és társai nem fognak hiányozni? icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1503
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58851 Üzenet linkje2008-05-02 12:34:00  Re:

zsebkuty írta:
icon_biggrin.gif Én meg azt nem értem,egy Meissenbe utazó mit keres itt? icon_wink.gif /viccnek szántam ám/Porcelánt is fogsz hozni magaddal?Mi finomat fogsz te ott enni?Kolbászt?Feta sajt és társai nem fognak hiányozni? icon_lol.gif icon_lol.gif

Várjunk azzal még ergy kicsit... icon_confused.gif Épp mos dõlt ki a bili icon_eek.gif , s lehet, hogy nem lesz az egészbõl semmi, de ez már magánügy... icon_cry.gif icon_redface.gif

# 1504
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58852 Üzenet linkje2008-05-02 12:35:44 

Komolyan beszélek... már az írás sem megy... icon_cry.gif icon_redface.gif
# 1505
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58854 Üzenet linkje2008-05-02 12:40:54  Re:

frézia írta:
Szia h.apci!
Hát ezt bizony nem enném meg, a gyomrom forog tõle. Esetleg valami olyat ajánljál amit meg is lehet enni. icon_wink.gif

Ugyan már! Ez a KOKORETSZI végül is ugyan az mint nálunk a hurka, legalábbis alapanyagilag. Én biza nem kéretném magam! icon_wink.gif
Bár én jellemzõen mindenevõ vagyok, imádok is enni, ami szerencsés alkatomnak köszönhetõen nem szembetünõ. icon_lol.gif
Szerencsére eljött a grillezés, a kerti partyk idõszaka, így számomra lassan kerek a világ. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1506
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58861 Üzenet linkje2008-05-02 13:30:44  Re:

Rebeka írta:
...Ugyan már! Ez a KOKORETSZI végül is ugyan az mint nálunk a hurka, legalábbis alapanyagilag...

Aranyos vagy Rebeka, de hát azért nem egészen... Én sokáig nézegettem, s nem értettem, mibõl van a külsõ burkolat, hogy olyan szabályosan csíkos, mint pl. a parenyica sajt... icon_eek.gif icon_confused.gif Az én alapállásom az, hogy ha mások (tömegesen) megeszik, akkor nagy baj nem lehet, megkóstolom, legfeljebb nem ízlik... icon_rolleyes.gif Megkóstoltam, ízlett... Végsõ soron grillezett belsõség, elsõsorban máj. A bél csomagolóanyag itt is, ez igaz, ennyiben hasonlít, de ez kicsit erõltetett hasonlóság, mert itt nem bélbe töltik, hanem béllel tekerik körbe, s grillezik... icon_eek.gif Én a saját készítésû hurka, kolbász esetében is megeszem a pirosra sült, ropogós belet, de a jobb juhbeles virslinél is, s sorolhatnám tovább... Mindenevõ vagyok, s ínyenc... icon_redface.gif Szalontüdõ, pacal, békacomb, stb. nem akadály... icon_lol.gif

Ez már off lesz (sebaj!), de el kell mondjam... Építkezés után rengeteg fa és egyéb hulladék maradt a telken télire. Tavasszal álltunk neki rendet csinálni. Hihetetlen, mi mindent találtunk... Elõször is egy fél vödör éticsigát (a huszadik után kezdtem el összegyûjteni), s a végén egy békésen szundikáló süni párt a fakupac alján... icon_razz.gif Soha nem ettem addig még csigát, bár Belgiumban egyszer majdnem megesett velem. Tudtam, hogy értékes exportcikk... icon_eek.gif Már csak nem dobom ki... icon_rolleyes.gif icon_redface.gif Lesz, ami lesz, megfõzöm... icon_confused.gif icon_cool.gif Ez rendes adag lesz, azt már láttam, hát tisztázni kellett az erõviszonyokat... icon_mad.gif A kisebbik lányom és a nejem azonnal nemet mondott (hogy finom legyek icon_rolleyes.gif ), de a nagylányom díjazta az ötletet. Egy telefon a havernak, aki a nejével együtt szinte ugrott rá, mint a tyúk arra a bizonyosra... icon_redface.gif S lõn... Csigaragu a saját házába visszatöltve, sóágyon sütve... icon_wink.gif icon_lol.gif Nagyon jót kajáltunk! icon_razz.gif

# 1507
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58864 Üzenet linkje2008-05-02 14:09:25  Válasz a #58861. hsz-ra Előzmény #58861

icon_biggrin.gif EGÉSZSÉGETEKRE!Nekem már szinte mindegy,hogy mit eszem,gombóc vagyok,de inyenc,megkóstolnám!Egyszer élünk! icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1508
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58865 Üzenet linkje2008-05-02 14:13:13 

Talán megbocsátja mindenki az off-ot, de hát az elõzõ történetnél a legaranyosabb a sünipár volt... icon_razz.gif El lehet képzelni, mekkora zajjal járt, ahogy rendet raktunk, elbontottuk a hulladékfa-kupacot... icon_rolleyes.gif Drága sünikéimnek a szeme sem rebbent, végigaludták az egészet... Igenám, de mi legyen velük; elfogyott felõlük a fakupac... Sebtében csináltam nekik egy kis házat téglából csak úgy szárazon öszerakva, és áttelepítettem õket a vackukkal együtt. Nem ébredtek fel... icon_eek.gif Két hétig szunyáltak még ott békésen, s utána egyszer csak eltûntek... icon_razz.gif (El sem búcsúztak... icon_cry.gif )
# 1509
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58866 Üzenet linkje2008-05-02 14:16:21  Re:

zsebkuty írta:
icon_biggrin.gif EGÉSZSÉGETEKRE!Nekem már szinte mindegy,hogy mit eszem,gombóc vagyok,de inyenc,megkóstolnám!Egyszer élünk! icon_lol.gif icon_lol.gif

Lebuktál... icon_eek.gif icon_rolleyes.gif Lány vagy! icon_lol.gif Remélem a párod is hasonló alapállású, mert ha nem, az egy dráma... icon_wink.gif icon_redface.gif

# 1510
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58867 Üzenet linkje2008-05-02 14:25:28  Válasz a #58866. hsz-ra Előzmény #58866

icon_wink.gif Mi a bánatból gondolod,hogy lány vagyok?Meg különben is,már rég tudhatnád,ha más topikokba bekukkantottál volna!Ez már off lesz,de kikivánkozik belõlem:Ha a másik felem is gombóc lenne,miért lenne problem?/egyébként õ magas,fess/Netán az Air-Slovakia nem tudna felemelkedni és súlykorlátozást irnának ki?HMMM???? icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1511
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58869 Üzenet linkje2008-05-02 14:34:50  Re:

zsebkuty írta:
icon_wink.gif Mi a bánatból gondolod,hogy lány vagyok?Meg különben is,már rég tudhatnád,ha más topikokba bekukkantottál volna!Ez már off lesz,de kikivánkozik belõlem:Ha a másik felem is gombóc lenne,miért lenne problem?/egyébként õ magas,fess/Netán az Air-Slovakia nem tudna felemelkedni és súlykorlátozást irnának ki?HMMM???? icon_lol.gif icon_lol.gif

Jaj nekem... icon_eek.gif icon_redface.gif Kukkantgatok én midenhova... icon_redface.gif Miért lenne bármi is problem... icon_confused.gif Gombócok tartsunk össze! icon_redface.gif A magas fesst nem igazán kedvelem, mert általában nagy pofonokat tud adni... icon_eek.gif icon_rolleyes.gif

# 1512
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58870 Üzenet linkje2008-05-02 16:57:05 

h.apci!
Nálunk most hatalmas példányok vannak a házas jószágokból a kertben, tudok felajánlani igen sokat. Életem párja szintén csatlakozna a lakomátokhoz, na ez nekem viszont durva, nem akarom. icon_neutral.gif Egyébként én is igen kevés dologra mondok nemet, én is azt vallom ha más is eszi én miért ne kóstoljam meg.
A történetednél kicsit megijedtem: a sünikék is nyársra kerültek-e! icon_eek.gif De megnyugodtam.
Egyébként barátosném örökké éhes kandurját is megfenyegettem: legközelebbi vacsi macska nyárson. Na el is hallgatott. icon_wink.gif
Sógornõm meg a kínainál szokta elsütni: ilyen része egyetlen csirkének sincs, tehát nyugodjatok meg: EZ K.U.TY.A. icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1513
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58875 Üzenet linkje2008-05-02 18:23:05 

Maradjunk inkább a témánál... Suvlaki (a pálcáról lehúzva és kétféle körettel, sültpaprikával tálalva; nem sûrûn látni így...).

# 1514
Gyanett
Aktív fórumos
Aktív fórumos
119 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58898 Üzenet linkje2008-05-02 22:41:08 

Kardhal és birka suvlaki. Helyszín: Sarti.

# 1515
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#58899 Üzenet linkje2008-05-02 22:54:41 

Csak H. apci kokoretszijéhez szólnék hozzá: lehet, hogy betiltották (én nem tudom), de húsvétkor mindenhol ezt eszik. A párom is fanatikus,és az én feladatom elkészíteni neki. Remélem enni jobb, mint készíteni, mert az néha gyomorforgató. Mi szegény kecske tüdejét, máját néha a szivét is összefogjuk és a belével körbetekerjük. Nyárson is sütjük, de a tepsis változatát is nagyon eszik a fiúk a családban (pár centis kis falatkákat göngyölünk fel), olíva olajjal, sóval, borssal, petrezselyemmel és újhagymával megszórjuk, aztán mehet a sütõbe. Életemben sose volt még merszem megkóstolni.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Általános tapasztalatok
<   1 2 3 ... 100 101 102 ... 139 140 141   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu