Hello Christee! Hát én azt leginkább szállodának/apartmanháznak nézem. Arra gondolsz, ami kis különálló épületekbõl áll nem? Van ott kávézó, étterem, minden egy helyen...Örülnék, ha az enyém lenne. Ezt már tavaly kezdték el építeni. A baj vele csak az sztem, hogy elég messze van Paralia központjától.
Most néztem hogy tényleg több idõt vagy ott mint én gondoltam. Irigyellek te több mint 14 napot leszel. Nagyon jó lesz neked. Majd összefutunk egy élménybeszámolóra ! Melyik apartmanban lesztek ?
Szia!
A templom mellett leszünk,az Odyssia apartmanban.És Te?
Hány éves vagy?És kivel mész?
Eddig kétszer voltam Paralián 10 napot,de kevésnek bizonyult,így érettségi után,szülõk nélkül idén 2 hétre megyünk
mi 12 -en megyünk. Ebbõl a szûkebb baráti kör 8 fõ. Mi 6 - an leszünk egy bapartmanban ebben vagyok én is. A többiek 2 ágyas és 4 ágyas ban lesznek. A Caravellben leszünk. Nekünk az jött be tavaly. Barátok és barátnõkkel megyünk, és 27 éves vagyok. Kb ennyit kérdeztél.
Ui: tavalyelõtt a Kiriaki ( valamelyik "i" betû y, csak nem tudom melyik ) apartmanban voltunk. Abszolut kifogástalan volt az is, csak a tulaj... Hát igen. A caravel tulaja Panos a görög félisten nekünk jó barát lenni. És hát igy most megint ott.
Imi elárasztott jobbnál jobb térképekkel. Köszönöm szépen.
Már el is keztem kinyomtatni azt amelyik nekem tetszik. Ami nem tetszik az a sok idõ ami nyaralásig van hátra. Néha úgy érzem hogy nem csökken hanem növekszik a hátralévõ napok száma.
Szia Jowissa!
Nagyon nagy kedvet csináltál nekem ahhoz, hogy elmenjünk az iszap és sófürdõbe! A csajok közül csak nekem van jogsim, én viszem a 13 éves kisfiam, de szerintem nagyon nagyot fogunk szórakozni! Annyira élvezünk mindent, ami nem hétköznapi! Köszi a segítséget! bryam
Szia Aladina! Köszi Neked is a segítséget, minden információnak hasznát veszem, mert elõször megyünk Göröghonba. Remélem, hogy nem utóljára, mert kezdek megfertõzõdni Tõletek! Eddig azt hittem, hogy Olaszország és Franciaország a világ közepe, bocsi, ha Off:) vagyok, régen vágytam Görögországba. Fõleg most, hogy a kisfiam is tanult róla. Sajnálom, hogy mindent nem tudok Neki megmutatni amirõl tanul, de ezt nem szeretném kihagyni! Már 3 hete olvasgatom az összes topicot, elejétõl a végéig, rengeteg hasznos infót kaptam! Remélem, hogy jól vagytok és kívánok szép áldott hónapokat Nektek, hogy utána élvezd a Babáddal azt, hogy minden nap szebb és szebb lesz! bryam
Szia Jowissa!
Küldhetnél nekem is térképet, ha nem okoz gondot! gazsoadi@m-kabel.hu az e-mail címem, elõször megyünk, jó lenne a segítség! Köszi: bryam
Szia Jowissa!
Megint Tõled kérek tanácsot! Ahogy írtam, mi elõször megyünk Görögországba! Megköszönném, ha meg tudnád írni, hogy melyik napra szervezik fakultatív az Athén és a Meteorákhoz a programot a Grand Toursnál! Ezt a kettõt úgy gondoltam, hogy fakultatív tesszük meg. Nem szeretném kihagyni Katerinit, amit egy délelõttre, vagy délutánra betervezünk, és egy Szaloniki napot is tervbe vettünk. Nagyon gondolkodom abban, hogy az Olymposhoz autót bérlünk, nõ létemre nem félek a vezetéstõl és a kanyaroktól. Csupán az zavar, hogy nem sok-e, amit beterveztem, mert a kisfiam szeretne fürdeni a "sólében" is. Nem beszélve az iszapfürdõrõl és a flamingókról, azt nem szeretném kihagyni! A kagylót meg magam szeretném szedni, nem készen megvenni! Ez hogyan fér bele 1 hétbe? Nem vagyok telhetetlen? Minden nap nem akarom vinni a gyerekem, legalább egy olyan napja legyen, ami Neki tetszik! Lécci segíts! Abba a fránya 1 hétbe mit lehet benyomorítani? Én szívesen mennék minden nap, de hát gyerekem is van! Mindenkitõl várom a segítséget! Köszönöm elõre is: bryam