Mi is úgy tervezzük, hogy nem viszünk magunkkal sok kaját és kint se nagyon szeretnénk fõzni. Egy vacsora 2 személyre kb. 20 euró. Mi fejenként viszünk 300 eurót, bár mi egyenlõre csak Skiathost céloztuk meg, szerintem ez így bõven elég lesz másfél hétre.
az igaz, hogy vésztartaléknak jó, ha ott van bankkártya, mi is mindig kivisszük, de tapasztalatom szerint ennyi pénz elég másfél hétre, fakultatívokkal együtt
Igaz, nem engem kérdeztél, de gondoltam, válaszolok én (is). Szerintem egyedül Skiathos-ra érdemes fakultatív kirándulás keretében menni (mivel máshogy nem is igazán lehet), a többi hely (Meteorák, Olympos) "annyira" közel van, hogy simán elérhetõ távolsági buszokkal, vagy robogóval/autóval. És így sokkal olcsóbb is! Szerintem ez sem elhanyagolható szempont! Az Olymposra nekünk tavaly külön élmény volt robogóval feljutni!
Sziasztok! Megnéztem az utazó listát jósokan mentek Neo Poriba. Mi is nyaraltunk már ott. Nagyon klassz két hét volt. Szerintem nem fogtok csalódni. Mindenkinek jó nyaralást !!!!!!!