Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3931
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59024 Üzenet linkje2008-05-03 22:56:09  Válasz a #58770. hsz-ra

Kedves Imi!
Köszönöm Neked a térképet, bár Jowissa küldte át, azért nagy hasznát veszem, mint elõször oda utazó! Köszi mégegyszer és jó Köztetek lenni! bryam

# 3932
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59026 Üzenet linkje2008-05-03 22:59:42 

Sziasztok !

Besorakozhatnék Én is a térkép kérõk közé. Mi is elõször megyünk autóval és szeretnék kérni egy két térképet Parália környékérõl.

Elõre is köszönöm !!!!!!
kobobe@vipmail.hu

# 3933
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59030 Üzenet linkje2008-05-03 23:11:55  Válasz a #59023. hsz-ra Előzmény #59023

Hello

Figy. ha elõször jársz görögországban akkor már az überélmény lesz ha sehová nem mész csak a partra, és az üdülõterületre. Ha még meg is fûszerezed azzal a sok mindennel amit leírtál huhh... Akkor nagyon színes lesz a nyaralásod.
Szerintem sûrû a progi amit írsz, de ez az én véleményem. Itt a topicban elolvashatsz mindent a fakultatívokról. Én még nem voltamn sem athénban sem meteóráknál.
Mikor mentek ? És melyik apartmanba ?
Én Katerinit akkor ajánlom amikor piacnap van. Állítólag nagyon jó.

ui: ha végre rájönnék hogy kell képet beilleszteni akkor feltenném azt a képet amit elõször fogtok látni görögországból, és mosolyt csal az arcotokra !!!!

Jó éjt attila

# 3934
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59033 Üzenet linkje2008-05-03 23:15:09  Válasz a #59022. hsz-ra Előzmény #59022

Köszönöm szépen, megköszöntem Iminek is, de Neked is mégegyszer köszönöm! Fõleg a gyors válaszod!
Írok valamit! Elõször mindig az Index.hu oldalon kolbászoltam. Ott van egy Paralia fórum! Nem érdemes megnézni, mert van egy olyan alak, aki annyira leszólja Paraliát, hogy én valakinek e-mail címére írtam, hogy infót szerezzek, válaszolt is rendesen, de azért bele-bele olvasgattam. Nem bírtam cérnával és jó kis vitába keveredtem az illetõvel! Holott én nem is láttam Paraliát, de szörnyû volt, amit olvastam! Nem segített, hanem fikázott az illetõ! Itt tényleg öröm kérdezni is, mert mindenki segít! Még valami! Annyira kevest olvastam arról, hogy valaki volt a Pelagos apartmanban! Mi oda megyünk, a prospektusban szépnek néz ki, remélem, hogy az is lesz! Egyébként nem sokat foglalkozunk vele, mert igazándiból nem aludni megyünk oda! Ebben partner a kisfiam is, mert képes felkelni egy szép napfelkeltéért, arról nem is beszélve, hogy ha kagylókat kell szedni! Bármilyen információért hálásak leszünk! Köszi: bryam

# 3935
Bryam
Aktív fórumos
Aktív fórumos
434 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59036 Üzenet linkje2008-05-03 23:38:06  Válasz a #59030. hsz-ra Előzmény #59030

Szia Jowissa! Július 21-én leszünk ott, a Pelagos apartmanban! Nagyon szeretném látni a mosolyt "'csalós" képed, mert már 27 fényképalbumot végig néztem, ami Parália és környékékérõl szól, de vevõ vagyok minden szépre és újra! Eddig csak képen nézegettem, hû de soká lesz, ha személyesen is megátom! Már nagyon várom! Ahogy olvastam több fórumban, sokan nem szerewtik Paraliát, mert nyüzsis. Én direkt választottam, a kisfiam elviszem élete elsõ discojába! Ketten megyünk, mert ketten vagyunk! Elváltam a férjemtõl, de a kisfiam az elsõ! Off:) Tehát úgy programozok, hogy neki si jó legyen, bírja is és mellesleg nekem is! Ezért szeretném betenni a qwad túrát, egy iszappakolás jó lenne, mellesleg szerintem jókat lehet röhögni, aztán a só, plusz a flamingók és a kagylók, amit imádunk együtt keresni! Ezt addig kell kihasználnom, míg azt nem mondja, hogy nem velemn szeretne jönni!Ami az Athént illeti, oda azért megyünk el, mert tanult róla és úgy gondolom, hogy látni is kell neki, ha futólag is! Nem beszélve a Khorinthosi csatornáról, ami engem is megfogott annak idején, mindketten imádjuk a történelmet! Ha csak egy kevés jut is belõle, de akkor is kell nekünk! icon_biggrin.gif Szóval attól tartok, hogy sokat programoztam az egy héter! Akárhogyan számolok, 5 napra való, és nincs benne az iszapfürdõ! na most segítség! Ha valaki tudja és volt ott, légyszi segítsetek! Köszi: bryam
# 3936
Jowissa
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59069 Üzenet linkje2008-05-04 09:23:22  Válasz a #59036. hsz-ra Előzmény #59036

Hello

IME A KÉP AMIT ELÕSZÖR FOGTOK LÁTNI GÖRÖGORSZÁGBÓL !!!!

# 3937
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59073 Üzenet linkje2008-05-04 09:41:21 

Valóban ez egy olyan kép, ami eddig nekem is mindig mosolyt csalt az arcomra. A másik hasonlóan jó élmény, amikor elõször tûnik fel a tenger...
# 3938
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59079 Üzenet linkje2008-05-04 10:23:45 

Ah,sírni tudnék icon_sad.gif
Mikor lesz már július 21??Már a buszon akarok szenvedni!
Akkor már legalább tudnám,h mindjárt ott vagyunk! icon_sad.gif
Holnap érettségi icon_sad.gif

# 3939
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59080 Üzenet linkje2008-05-04 10:28:16 

Csöpp, sok sikert! Irodalomból lesz holnap? Mióta megvariálták a rendszert nem tudom követni mi hogy van.
De legalább tudod, hogy megéri szenvedni most, mert utána tök jó lesz. Átérzem a helyzeted, én kedden vizsgázok, aztán kezdhetek tanulni az államvizsgára icon_sad.gif(((( De azt is tudom, hogy még vizsga elõtti napon összepakolok, vizsga után alszom egyet, hajnalban pedig már indulok is ki. Ez azért vígasztal...

# 3940
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59089 Üzenet linkje2008-05-04 11:28:31 

Igen,holnap magyar.Köszönöm icon_smile.gif
Hát igen,az ad erõt,és az éltet,h ha vége ennek a sok hülyeségnek,akkor 2 hét a paradicsomban... icon_smile.gif
Majd csinálj sok-sok képet,ha mész,úgy szeretném látni a mostani Paraliát icon_smile.gif
Neked is sok sikert icon_wink.gif

# 3941
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59094 Üzenet linkje2008-05-04 11:38:29 

Hát, pénteken értem haza, a gépem elvittem lemerült elemekkel. Persze azt pont akkor vettem észre, mikor helyzet lett volna, úgyhogy bebuktam a dolgot. A párom gépét tulajdonítottam el aztán, abban az aksi merült le. Szerencsés vagyok, nem? Bár szerintem csak nagyon könnyelmû, mert nem ellenõrzöma dolgokat...
Van képem egy csomó téli-nyári-tavaszi Paraliás. Ha gondolod küldök majd neked. Bár nem biztos, hogy neked is ugyanaz a szép, ami nekem, meg egy csomón ott virítok én is.

# 3942
Judiiit_89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59095 Üzenet linkje2008-05-04 11:39:40 

Ahhhhhhhhhhhhhhh énis ott akarok lennnnniiiiiii:( Ugorjuk át ezt az egész érettségit és legyünk mááááár júliusbaaaaaaa..................................icon_sad.gif
# 3943
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59096 Üzenet linkje2008-05-04 11:43:02 

Á, most még nincs olyan meleg,és nincs annyi turista, mint amennyi júlisban lesz. Hidd el, érdemes várni addig. Meg ha folyamatosan ott lennél elvesztené a varázsát. Az válna megszokottá. Utána akkor hova vágyódnál?
# 3944
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59108 Üzenet linkje2008-05-04 12:18:03  Válasz a #59023. hsz-ra Előzmény #59023

Szia bryam!

Belekotyoghatok? icon_biggrin.gif icon_redface.gif
Szerintem is nagyon sok mindent terveztél, erre a sok programra bizony kevés az 1 hét. Azt is számítsd bele, hogy 1. nap valószínû fáradtak lesztek az utazástól, akkor már csak 6 nap marad. Mi amikor elõször voltunk Go-ban, mi is 1 hétre mentünk (nem Paraliára, de ez most nem lényeg), és 2 kirándulást szerveztünk be + egyszer átbuszoztunk egy másik faluba. Ez így elég is volt, így még jutott idõ pihenni, strandoni is, de el is repült az 1 hét nagyon gyorsan. Vigyázz, hogy ne legyen nagyon zsúfolt, rohanós a nyaralás! Amit én mindenképpen megnéznék, az a Meteorák, de az bizony egy teljes nap. Mi hajnalban indultunk, este 11-kor értünk vissza, bár Paraliához picit közelebb van, ha jól tudom. Athénnal az a baj, hogy messze van, elmegy az utazással nagyon sok idõ, és keveset fogtok látni (szerintem). Mi idén megyünk Athénba, de úgy, hogy 1 éjszakát ott töltünk majd, és úgy legalább "rendesen" meg tudjuk nézni a fõ látnivalókat, és nem rohanunk. Thesszaloniki viszont közel van Paraliához, és az is egy szép nagyváros, sok látnivalóval, talán jobb választás lenne, nem fáradnátok annyira el. Katerini meg ott van a szomszédban, oda is biztos érdemes átugrani.
A döntés természetesen a tiéd, én csak leírtam, én hogy csinálnám. Tudom, az ember mindent szeretne megnézni (ha már egyszer végre eljutott Go-ba) és borzasztó nehéz szelektálni.

Nagyon szép nyaralást kívánok Nektek!
Üdv!

# 3945
IMI80
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59128 Üzenet linkje2008-05-04 13:14:47 

Sziasztok Mindenkinek!

Szia Attila!

Örülök, hogy sikerült jó térképeket küldeni, legalább egy kis sikerélményem van, hogy úgy tudtam segíteni, hogy még nem is voltam Paralián. Igen én 80 ban születtem.

Jó ötlet lenne kint összefutni, szívesen támogatjuk ötleted. Mi a párommal a Manosban leszünk (Nikis 22.) Aug 4.-én indulunk, 5én már kint leszünk és életemben elöszõr látom majd élõbn a tengert és persze Görögországot is. icon_biggrin.gif .
Tényleg te kivel mész? Tudod, hogy merre van parálián a Manos? Megbeszéljük, hogy hogyan találjuk meg egymást, jó az ötleted nagyon. De vicces is egyben ez a szitu. Ne érts félre, jó értelembe mondom. Csak azon mosolygok, hogy magyarok megbeszélnek egy találkozott kb. 1100 km távolságban. Remélem érted a poént, mert annak szánom. Remélem kint találkozunk és elmeséled az élményeket, tapasztalatokat.

Jó lenne, ha tudnál egy két képet küldeni, nagyon örülnék neki.

Köszi elõre is.

Üdv.:Mindenkinek

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 262 263 264 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu