Nagyon jó látni, hogy ennyien szeretik Egert, az egyik kedvenc városom. Nemcsak azért mert ott születtem, és a mai napig oda járok fõsulira, hanem mert Egert tényleg csak imádni lehet úgy ahogy van!
Örülök, hogy másoknak sem okozott csalódást!
Hát igen,a fórumról többen is nagyon szeretjük Eger városát.Csak úgy mellékesen jegyzem meg hogy szerintem Kopcsik úr a legtehetségesebb marcipánmûvész.
Teljesen igazad van! Aki Egerben jár, ne hagyja ki a Kopcsik Marcipániát, mert nem mindennapi látványban lehet része!
Az én nagy kedvencem a Vár, és onnan a kilátás a városra! Gyönyörû!
Azt nem állítom, hogy jól ismerjük Magyarországot (ami elég szégyen ), de ami fontos, azt talán igen, s csak egy kivétel volt eddig; az Õrség… Most, az ausztriai kirándulás kapcsán, alkalom kínálkozott, hogy meglátogassuk ezt a tájat. Eredetileg ide készültünk négy napra, s innen akartunk Szlovéniába és Ausztriába kirándulni, de nem találtam kedvünkre való elfogadható árú szállást ellátással, így a bázis Ausztria lett (megjegyzem: olcsóbban! ). Örülök, hogy így alakult… Ausztria után (s lehet, hogy ez a baj) óriási csalódás volt, de ezt nem szívesen részletezem… Van néhány kis gyöngyszem, mint pl. Pityerszer; hát beértük ezzel… Persze, gyalogosan napokig az erdõt járva, minden más…
Sziasztok!
Tegnap a Mátrában voltunk. Nagyon klassz volt. Kb. 15 km-t kutyagoltunk. Kékestetõvel kezdtünk, aztán irány Parádfürdõ. Ott a vízesésig caplattunk. Fáj a combám rendesen... Nagyon élveztem a kanyargást a szerpentinen, a családom kevésbé. Imádok vezetni a Mátrában. Egy motoros gyerek után mentünk, Gyöngyösön tisztelgett a csávókám.
Úgy tûnik a Mátra közkedvelt lett most nagyon, mi szerdán megyünk Parádfürdõre...
Remélem az idõ is remek lesz, április elején is voltunk, de esernyõvel néztük meg Recsket és Sirokot. Bízom benne, hogy nagyobb szerencsénk lesz most!